HjemlighedHavearbejde

Jade, Money Tree Care talisman af dit hjem.

Jade - en luksuriøs stueplante, der symboliserer overflod af penge. At føle stor træ og "trak" velvære, skal du omhyggeligt se efter ham.

Jade, Money Tree: pleje og vanding

Penge træ har tilstrækkelig udholdenhed. Det sikkert overleve den forlængede fravær af kunstvanding. Og dog, i perioden fra marts til september, det kræver en mere aktiv jordfugtighed. Samtidig, så sørg for, at vandet ikke stagnerer i potten, ellers rødderne vil rådne.

Det er ønskeligt, at potten altid er blevet løsnet, porøs jord. God dræning vil beskytte rødderne fra stående vand. Jorden skal fortyndes til det halve med sand og fint grus. Den færdige blanding kan findes i en blomsterforretning.

Flere gange om måneden til foder flydende gødning Jade. Du kan bruge fodring til sukkulenter.

Fra april til september, kan du holde træet udendørs. Belysningen skal være lyse nok, men må ikke udsættes planten for direkte sollys. Aggressiv solen kan forårsage udseendet på bladene af røde forbrændinger.

Jade, penge træ: hvordan man passer til kronen?

Luksuriøs og forgrenet træ vil kun hvis ordentlig pleje. Hvis du ikke tager sig af din grønne kæledyr, dens grene er lange og tynde, og blade dekorere kun toppen.

Bedre formular træ, så længe det er lille. Må ikke sætte Jade i en bred og høj gryde. Den store mængde af jorden rod trækkes ned, og stilken af planten henholdsvis begynder hurtigt at vokse op og udtynding. Hvis din skønhed bor i en stor gryde, straks re-pot det i en flad gryde. Hvis roden virker for lang, klippe det med en saks, når transplantere.

Hvis højden af træer omkring 15 centimeter, og det har endnu ikke formået at puste ud, otschipnite to lille blad på toppen af planten.

Du kan knibe off et par blade, men i slutningen af grenene bør under alle omstændigheder forblive to store plader. Over tid, dette sted vil starte forgrening: formstykke to par af blade. Hvis en lang tid er kun et par blade, og forsøge at fjerne dem.

Du kan generere og den højeste træ. Men hvis du forkorte de ru grene, træstubbe tilbage.

Jade, Money Tree: pleje og avl

Udbrede planten er meget let. Bræk en lille kvist og sætte det i vandet. Et par dage senere vil forgrene rødder. Prøv det, måske penge træ avl bliver din passion.

Jade, Money Tree: Pleje på Listopad

Plantesygdomme besøger og penge træ (Crassula): hvordan man passer, hvis bladene falder?

Løvfald kan være forårsaget af overdreven vanding, gødning overdosis eller langvarig varme.

Rigelig skylning kombineret med dårlig dræning fører til stagnation af vand på bunden af potten. Så træet kan påvirke Fusarium rådne. Berørte planter og rådne rødderne dannede hvidlige-lyserød plak på roden halsen. Umiddelbart re-pot træet! Tag dig tid til grundigt at rense rødderne fra de gamle jord og afgrøder henfaldet områder. I fremtiden planten vandes kun når det er tørt jordovn værelse betydeligt.

Løsnen af blade kan være forårsaget af et overskud af mineralsalte, indføres i jorden sammen med en flydende gødning. Frelsen vil også være Jade transplantation til frisk jord.

Under langvarig varme Crassula rydder sunde blade i håb om, at de vil give afkommet. Hvis træet alle bladene faldt af, vente for dannelsen af sideskud eller afbrød toppen af stænglen og plante dem.

Til jer hele året rundt glade smuk jade træ, penge træ, bør pleje være regelmæssig og omsorgsfuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.