FormationGymnasier og universiteter

Uddannelse i form af eksterne undersøgelser. Externship - det ...

For ikke så længe siden, en af de mest populære former for uddannelse blandt gymnasieelever var externship. Med hjælp fra begavede børn får mulighed for ikke kun at lære derhjemme, men også til at opgradere et år eller to før. Men hvad er det? Hvad er fordelene og ulemperne ved denne type uddannelse, og vigtigst af alt, hvor og hvordan man får en uddannelse i form af ekstern?

Externship som en af de former for læring

Først, lad os beskæftige sig med, hvad der betegnes som en externship og personer, der modtager undervisning i at bruge denne form for træning.

Externship - dette er en af de alternative former for individuel læring, hvor den studerende selvstændigt studerer indholdet af pensum i henhold til læseplanen, og derefter, på grundlag af foreløbige certificering er tilladt for eksamener eller endelig certificering. Studerende gennem denne form for læring kaldes eksternt.

Ifølge resultaterne af at sætte DPA studerende kan få en uddannelse dokument, og hvis programmet ikke er blevet assimileret i det etablerede pensum volumen - få hjælp indstille prøven lov.

Form af eksterne handlinger i alle uddannelsesinstitutioner, der har staten akkreditering. Der er ingen aldersbegrænsninger for dem, der ønsker at få en uddannelse externship fraværende. Eksternt kan trænes som en første grader, og universitetsstuderende.

læring Egenskaber

Ligesom enhver anden form for uddannelse, eksterne undersøgelser har sine egne karakteristika.

1. Ekstern ikke forpligtet til at deltage i undervisningen eller foredrag. Men dette betyder ikke, at den studerende ikke går i skole. Han er forpligtet til at blive vist på samråd med underviseren, foreløbige og endelige evaluering.

2. For studerende af denne form for læring en tidsplan individuelle konsultationer, som de er bundet til at komme. Under høringen externae ikke kun modtager rådgivning om undersøgelse af en bestemt disciplin, men også læreren spørger sine spørgsmål.

3. externa fremstillet som individuel tidsplan levering af det endelige certificering, hvilket resulterede i standard dokumentet er udstedt.

4. Begavede studerende om året kan passere et program for flere klasser eller kurser.

Hvem skal externship?

På trods af manglen på enhver begrænsning, der skal uddannes med hjælp fra eksterne undersøgelser kunne ikke alle. Dette skyldes primært detaljerne. Hertil kommer, at ikke alle forældre er enige om, at deres barn er næsten hele tiden brugt hjemme og deltog ikke i skole. Men i nogle tilfælde kan eksterne undersøgelser være den eneste rigtige beslutning.

Så her er de mest tvingende årsager til sammenføjning af de eksterne undersøgelser:

1. begavet barn. Hvis et barn lærer pensum er meget hurtigere end deres klassekammerater, er det meget muligt, at han skulle gå til externship.

2. Beskæftigelsen i sport eller kreative teams. Ofte professionelle atleter og entertainere skal betale en masse tid på at hans "hobby" - til at deltage i uddannelse og prøver, deltage i konkurrencer og parader, ofte forlade. I dette scenarie har barnet ikke arbejder systematisk for at gå i skole, og derfor ville den bedste løsning være en form for eksterne undersøgelser.

3. hyppige ture forældre kan også føre til, at barnet sjældent vil gå i skole og uddanne os.

4. helbredstilstand. Desværre er det ikke alle børn er sunde. Nogle af dem har sygdommen, der fører til handicap og begrænse den frie bevægelighed. Selvfølgelig, for sådanne børn forudsat hjemmeundervisning, men der er ikke noget at stoppe for at erstatte ham på externship.

5. Arbejde. Dette punkt er gældende for studerende. Ofte har de alle deres fritid er givet til at arbejde for at betale ikke kun skolen, men også livet i en anden by. Sommetider arbejde tager for meget tid, den studerende at gå glip af klasser, som i sidste ende fører til afskedigelse på fravær eller ikke leveret til tiden session.

fordele ved eksterne undersøgelser

Som med enhver uddannelse, externship har sine fordele og ulemper. Til at begynde, lad os tale om de grundlæggende dyder.

  1. Tilstedeværelsen af ekstra fritid. Da den studerende ikke er forpligtet til at gå i skole hver dag, han har lidt mere fri timer. Således befriet tid, der er brugt på vejen, ændre frokostpausen (hvis de findes i skolen). Desuden reducerer omkostningerne og den studerende.
  2. Uddannelse af individuelt lavet program. Den studerende ser på forhånd arbejdsbyrden hurtigt kan lære enkle og klare sine undersåtter, og sværere at forlade til senere. Desuden kan han bruge mere tid virkelig vigtigt for ham fag at uddybe deres viden i deres valgte område.
  3. Mulighed for korrektion rutine. Har du hørt om de menneskelige biorytmer? Nogle fungerer bedre i morgen, mens andre er mere energisk om aftenen eller endda om natten. Generelt er alle klasser afholdes om morgenen, det er ikke for alle. Externa selv ret til at vælge, på hvilket tidspunkt, hvor og hvordan de lærer.
  4. Modtagelse af dokumentet for uddannelse tidligt. Learning som en ekstern elev, kan du gå til et år undervisningsmateriale beregnet til et par år.

ulemper ved eksterne undersøgelser

Den største ulempe ved eksterne undersøgelser indbefatter de følgende:

1. Fald i kvaliteten af undervisningen. Vi bemærker straks, at dette udsagn anses for at være kontroversiel. På den ene side, externae har streng kontrol på den del af lærerne, er kvaliteten af hans viden kun verificeres under den mellemliggende og endelige certificering.

På den anden side, styringen er der stadig, det kontrollerer viden om alle emner i pensum.

2. Vanskeligheder med at udvikle selvdisciplin. Ligesom det eller ej, kan folk ikke lige godt assimilere alle discipliner. For eksempel, ikke alle forstår kemi og kan forstå det med hjælp fra en lærer. Og hvad kan vi sige om sin egen udvikling? Efter externship - uddannelse modtaget selvstændigt. Externa kan ikke få den fulde hjælp af læreren, så de er nødt til ellers forsøge at behandle dette eller hint emne uafhængigt, ellers søge hjælp fra venner eller overhovedet at ansætte vejledere.

3. Ufuldkommen viden på et bestemt område af ekspertise. I løbet af selvstudium externae kan modtage mindre nødvendige praktiske færdigheder, så springe en del af det materiale, som i sidste ende fører til huller i viden. Sådanne fejl kan være dyrt i fremtiden.

rettigheder externs

Bemærk de grundlæggende rettigheder for externs, der gav loven om eksterne undersøgelser.

1. Ekstern har ret til at blive hørt om hvert emne. Varighed råd kan være fra 15 minutter til 2 timer om året.

2. Ekstern har ret til at deltage i de praktiske og laboratorieøvelser til praksis.

3. Den studerende skal indeholde henvisninger og lærebøger i skolen eller universitetsbiblioteket, og i afdelingerne.

4. Ekstern har ret til at deltage i konkurrencer og konkurrencer.

Adgang til externship

Adgang til externship omfatter en række af de følgende trin:

1. Det første skridt er at se på listen, som viser den externship Moskva eller anden by af valg.

2. Tal med skolelederen eller dekan for mulighed for at studere eksternt.

3. Skriv en erklæring om en bestemt form.

4. Giv de nødvendige dokumenter.

5. Udarbejde og godkende en individuel træningsplan.

6. Få de lærebøger og undervisningsmidler.

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt at gå til externship?

På trods af sin tiltrækningskraft, ekstern - det er en ganske kompleks form for læring. Så før du beslutter dig for at skifte til eksterne undersøgelser eller overføre til det deres børn, så tænk over, om du kan gøre følgende ting:

  1. Organiser en klar tilstand og tidsplan af klasser.
  2. Skabe betingelserne for fuldgyldigt systematisk træning.
  3. Forklar dit barn materialet fra den ene eller den anden sfære af viden.
  4. Skil nogen, selv de mest komplicerede emne.
  5. Du kan organisere sig.
  6. Stand til at arbejde med opslagsværker og bøger.

Hvis du ikke er i stand til at udføre mindst ét element fra denne liste, så er der en stor sandsynlighed for, at du ikke vil være i stand til at få en uddannelse ved hjælp af eksterne undersøgelser.

Tips Extern

Du beslutter at vælge externship? Det betyder, at du vil have en masse arbejde. Så vi besluttede at give dig nogle værdifulde tips, der vil hjælpe fremme læring.

1. Sørg for at deltage i alle konsultationer. På dem kan du ikke kun modtage pensum i et fag, for at mødes med læreren at finde ud af sine krav, formen af eksamen, prøve job.

2. Spørg dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

3. Udfør alle opgaver pensum.

4. Må ikke afvige fra pensum. Hvis du har brug for at lære den 7, lære dem, ikke smide ud dem, der synes kedeligt, kedeligt og fuldstændig ubrugelig.

5. Arbejde gennem sin læseplan og daglige rutine. Glem ikke, at det ikke er nødvendigt at dumpe alle elementerne i en bunke. Betal et emne og en halv time om dagen, så prøv at skille maksimalt fem pr.

6. Lær kravene til registrering papirer.

7. Lav en plan af emnet. For at gøre dette, tælle antallet af temaer og øvelser i dem og forsøge at jævnt inddele dem efter uge.

Moskva skole-externship

Forud for vedtagelsen af den nye lov "om uddannelse" i 2012, opererer i de følgende eksterne studier i Moskva:

1. Skolen for externs på Moskva High School nummer 710. Åbent externship for studerende kvaliteter 10 -11. Omtrentlige varighed af undersøgelser - kvaliteter 10-11 i 8 måneder, 11 - for 5 måneder.

2. Skolen nummer 88 tilbydes externship for studerende 8 - 11 klasser. Passage program 8 -9 klasse muligt for året; 10-11 for året; Grade 11 - i seks måneder.

3. Skole nummer 90 åbnede externship til studerende i kvaliteter 8-11. Uddannelse til 8-9 og 10-11 karakter for året, der sluttede den 9. og 11 klasser kan være i seks måneder.

4. Skolen åbnede i 2104 externship til studerende i kvaliteter 10-11. Finish 10-11 kan være som et år og en halv. Master class-programmet 11 - 3 måneder.

5 Skolen tilbyder graduate 1287 klasse for 10-11 år

lovgivningsmæssige dokumenter

Oprindeligt eksterne undersøgelser blev leveret af lovgivningen i Den Russiske Føderation "On Education" fra 23.06. 2000 Der er også en ekstra dokument - "Situationen generelle uddannelsesniveau i form af eksterne", der detaljeret beskriver funktionerne i denne form for uddannelse, rettigheder og pligter externs.

I den nye lov "om Uddannelse i Den Russiske Føderation" dateret den 29. december 2012 er denne form for træning ikke er fastsat. Således er den nye lov "om uddannelse" som en form for externship uddannelse likviderer.

Dog forbliver muligheden for familiens uddannelse eller selvstændig uddannelse, der. Således muligheden for at sætte den mellemliggende og den endelige certificering af eksterne undersøgelser.

fund

Externship - er en form for læring, hvor den studerende udvikler deres egen læseplan. hun er læring har både sine fordele og ulemper, og er ikke for alle. Til dato har loven ikke mulighed for uddannelse med form af uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.