HjemlighedHavearbejde

Mollies. Reproduktion i et akvarium

Mollies er en familie poeciliidae. Habitat af disse fisk er stor. I naturen findes Mollies, arter, der lever i ferskvand og salt i havvand. Blandt dem selv de har set tydelige forskelle. I fisk, opdrættet af kunstige midler, som regel domineret af sorte flager. Opdrættere af denne slags kalder dem sorte Molly.

Mollies, som reproduktion tilstand naturligt afviger således: Sfenopsa, Latipinna eller "røde Leopard" og Velifera. De lever hovedsageligt i farvandene i Florida, Texas, Virginia og Carolina. Mollies (type Velifera og Sfenopsa) er også fundet i farvandene i Yucatan-halvøen i Mexico. Sfenops desuden findes den i vandmiljøet Colombia. Alle typer af mollies hører til familien af viviparous.

Mollies, hvilket reproduktion finder sted i det byggede miljø, har føjet til sin familie af flere nye arter. Den indførte for nylig mollies gaffel og Sharfovaya. Den første arvet langstrakte, ligesom et snit hale og sharfovaya har en aflang rygfinne.

Det skal bemærkes, at størrelsen af fisken varierer fra 6 til 18 cm, og formen af analfinnen definerer dets køn.

Mollies, hvis indhold der kræver visse betingelser og færdigheder, i stand til at dekorere ethvert hjem akvarium. Det vigtigste er, at dimensionerne var store. Ellers få sunde afkom du vil ikke lykkes. Første, et par voksne nødvendig for det normale indhold af den mængde vand, ikke mindre end 6 liter. For det andet skal vandet altid være rene og fri for urenheder beriget med oxygen. Hver uge, er du nødt til at erstatte ¼ volumen af akvariet vand.

Belysning, åbne rum skal sameksistere med tætte krat, klippefyldte områder. Det kan bruges til forskellige typer af herberger og rifter, dekorative kander, borgruiner, marmor. Mange af disse dekorationer til akvarier til rådighed i specialbutikker. Mollies elsker læ, men det meste af tiden i de øvre og mellemste lag af vand, så du kan frit se hendes liv. God opløsende hav eller bordsalt i vand. 3 gram per liter udgør tilladte antal.

Så du bor mollies. Dens indhold kræver den korrekte temperatur. Denne varme-elskende fisk. Vandet må ikke være under temperaturen på 25-30 grader. Hvis det er under disse værdier, fiskene ændre adfærd. Finnerne presses til kroppen, bremse deres bevægelse. De kan ligge på gulvet eller på jorden til at vibrere.

Korrekt vedligeholdelse indebærer et mangfoldigt mollies, med naturlægemidler kosttilskud. Pantophagy mollinezii giver sit foder plante, levende eller tørfoder.

Mollies: multiplikation. I en alder af 1 års seksuel modenhed forekommer i fisk. Gravide kvinder er let skelnes fra hanner imponerende størrelse af maven. I et kuld kvindelig giver omkring 60 unger. Self -Natal udvikling sker i en måned - halvdelen. Malek mollinezii, samt voksent individ, er meget følsom over for det forurenede vand. Derfor er vand i akvariet med en ung afkom nødt til at ændre meget oftere, filter og luftes, så glem ikke at tilføje frisk vand, salt. Alle disse foranstaltninger vil bidrage til at styrke immunitet akvarium kæledyr.

Mollies, reproduktion, som du ønsker at tilbringe i en separat tank, skal overføres til den nye placering meget omhyggeligt. Fjern bruge en netto kvindelig. Prøv ikke at skade det, da der er en stor sandsynlighed for tidlig fødsel, hvilket ville medføre døden for afkom eller de fleste kvinder. Den nye placering skal overholde alle de betingelser, der er beskrevet ovenfor. Indledende magt kalve kan begynde med Artemia, zooplankton, Cyclops nauplier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.