Sport og FitnessVægttab

Low-carb menu til piger til krops tørring

Tørring af kroppen indebærer en besværlig proces med det formål at reducere mellemlaget af subkutant fedt, hvilket fører til en god skildring af kroppens muskler. Udtrykket kom til os fra bodybuilding. Atleter af denne retning udfører med succes tørring for at give figuren en udtalt lindring. Faktisk er denne kombination af aerob træning med lavt kulhydrat kost, som i kombination fører til den vellykkede forbrænding af fedtceller. Menuen til piger til kropstørring er et sæt kostvaner med højt indhold af protein. Forbruget af kulhydrater reduceres til et minimum. Den fuldstændige udelukkelse af dem fra kosten kan imidlertid føre til forstyrrelse af metabolisme, så denne proces skal behandles meget ansvarligt. Den kvindelige organisme er meget følsom overfor skarpe biokemiske ændringer, derfor er det uønsket at udføre tørring med utilstrækkelig muskelmasse og kraftigt reducere forbruget af kulhydratholdige produkter. Ellers er risikoen for forgiftning af kroppen og ketoacidose koma stor.

Ved opstilling af en menu til piger til kropstørring er det uundgåeligt, at nogle produkter elimineres eller erstattes med mere nyttige komponenter af vegetabilsk oprindelse. Først og fremmest skal du opgive følgende måltid:

  • Slikter, slik og andet konfekt (kan erstattes med tørrede frugter og honning).
  • Melprodukter, kager (skal udskiftes med korn, men ikke mere end 200 g pr. Dag).
  • Fedtstoffer af mælk og animalsk oprindelse.

For kroppens normale funktion og den accelererede strøm af metaboliske processer er det meget vigtigt at give en omfattende kost til kropstørring. Menuen skal indeholde en liste over følgende produkter:

  • Korn (det er bedre at give præference for ris og boghvede).
  • Små portioner af magert kød (oksekød, hestekød, magert svinekød, skaldyr).
  • Friske grøntsager og frugter.
  • Bælgplanter (især linser, ærter, kikærter, mungbønner).
  • Mejeriprodukter (mælk, fedtfri cottageost).
  • Æg af en fugl (helst kun et protein).

Glem ikke, at mænds kost i perioden for at slippe af med fedtlaget adskiller sig væsentligt fra menuen for piger. For at tørre kroppen med et stærkt gulv, har du brug for et højt proteinindhold for at opretholde masse muskelmasse. Kvinder på sin side stræber slet ikke til en tung og muskuløs figur og dispenserer med medium og lavt proteinindtag. I gennemsnit består hele cyklus tørretiden af 5 uger. Gradvis er det nødvendigt at ændre kost og øge intensiteten af aerobe belastninger.

1 uge

Fokus på fiberindtag. Antallet af grøntsager, frugter, olier, salt og krydderier er bedst minimeret. Denne uge betragtes som indledende, du forbereder kroppen til biokemiske ændringer, den umiddelbare tørring af kroppen begynder. Prøvemenuen skal omfatte hele korn, hvide fisk eller blækspruttefileter, kogte kyllingebryst, æggehvider og en lille smule fedtfattig hytteost. Det er nødvendigt at sikre, at mængden af kulhydrater ikke overstiger 2 g pr. Kg legemsvægt. Forholdet mellem BJU (proteiner, fedtstoffer og kulhydrater) er 50/20/30.

2 uger

Mængden af kulhydrater reduceres til 1 g pr. Kg legemsvægt. Forholdet mellem proteiner og fedtstoffer er 80/20. Salt er helt udelukket fra kosten. De mest acceptable produkter: magert oksekød, kogte kyllingebryst, lavt fedtost, surmælksprodukter og klid. Fra grøntsager er det bedre at give præference til agurker, tomater og kål.

3 uger

Kulhydrater reduceres til 0,5 g pr. Kg legemsvægt. Forholdet mellem proteiner og fedt forbliver det samme. Det er nødvendigt at reducere forbruget af vand til 1,5 liter om dagen. For at opretholde den biokemiske sammensætning af kroppen kan der indbefattes et multivitaminkompleks. I menuen forlader vi kyllingebryst, klid og proteiner. Hvis du føler dig ubehag, svimmel og lugt af acetone fra munden, skal du straks drikke frugtjuice.

4 uger

Denne fase kan fuldt ud overholde reglerne for 2. eller 3. syv-dages periode.

5 uger

I slutningen af menuen for piger at tørre, skal kroppen nøjagtigt matche den første sygedags kost.

En obligatorisk betingelse for tørring af kroppen er beregningen af mængden af kulhydrater og forbrugte kalorier. Hvis proportionerne ikke respekteres, vil den tabte vægt meget hurtigt komme tilbage, og alt arbejde vil blive forgæves. Glem også intensiteten af træningen. En god fysisk belastning vil i høj grad fremskynde processen med at tørre kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.