Mad og drikkevarerSupper

Gazpacho suppe: Opskrifter og madlavning teknikker

Sommer - et tidspunkt, hvor en række forskellige grøntsager modnes. Alle ved, at de er meget nyttige, nærende og rig variation af vitaminer og mineraler kompleks. Skal bruges aktivt for at kunne bruge denne periode til det størst mulige antal af rå (ikke forarbejdede) grøntsager. Desuden anbefales det at spise dem, ikke kun i salater, men også i de første retter. Du kan lave en lækker og nærende sommer suppe "Gazpacho". Han er simpelthen uerstattelige i den intense varme.

Ud over de utvivlsomme fordele af denne ret, skal det bemærkes, at som hurtigt og nemt at forberede en kold suppe "Gazpacho". Det kræver ikke særlige viden og omfattende kulinarisk oplevelse. Nok til at have et simpelt sæt af ingredienser. Lad os komme i gang.

For at begynde at definere, at der i den traditionelle opskrift ikke er meningen at bruge en blender. Dette er bruges den moderne version af det. Derfor kan du bruge de to spanske tilberedningsmetoder:

  • Alle grøntsager skæres i stykker og passeret gennem en meget fint rivejern;
  • komponenter og hak meget fint, og derefter slå dem i lang tid ved hjælp af en gaffel.

Vegetabilsk forarbejdningsmetode, kan du vælge en hvilken som helst. Det vigtigste er, at skålen var et resultat af en ensartet konsistens.

Klassisk suppe "Gazpacho"

Vi har brug for tre store fed hvidløg hakket meget fint og sted i en morter, bland det med en halv teske mellemstor salt og grundigt knuse. Efterhånden begynder vi at rapportere til de tørrede skiver brød (af to) i små stykker, og fortsætte med at blande det med hvidløg og 100 gram olivenolie. Det bør få en ensartet blanding, men ikke tyk, ligner en flydende yoghurt.

I så fald, hvis du ikke kan bruge den mørtel, derefter suge brødet i en lille mængde af mineralvand. Slå sammen blender.

Brød er tilladt at erstatte de brødkrummer, som ikke har yderligere varianter.

Til tomatsuppe "Gazpacho" blev en, skal du sørge for kun at bruge de modne, kødfulde og saftige tomater. Seks stykker dyppet i kogende vand i tredive sekunder, og derefter få en hulske og fjern forsigtigt huden. For at dette skal lykkes, anbefales det at lave et snit omkring stilken, fjernes fra toppen og begynder at rengøre. Dernæst Hak tomaterne i små skiver og makulere dem separat i en blender.

To medium agurk skræl og skæres i tykke cirkler. Big rød peberfrugt renses for kerne og dens store snit. Hak og hæld i tomaterne.

Nu er du nødt til at gøre puré til suppen "Gazpacho" blev homogen. For at gøre dette meget vel slå op lidt løg, tilføje hendes brød og hvidløg blandingen og alle de grøntsager. Rør anbefales til en lang tid og lad i en halv time til den første måltid på nutiden.

Men vi skal huske på, at den skarpe løg ikke passer ind i denne suppe. Vi behøver blot sød og saftig frugt. Derfor, hvis der kun er tilgængelig den bitre, løg skåret i skiver og hæld en lille mængde på 9% eddike i ti minutter. Det er nødvendigt, at suppen "Gazpacho" var meget sød smag.

Næste, forsøge at få et fad, krydr med salt til den ønskede tilstand, og tilsæt lidt eddike. Men det anbefales at bruge æble cider eller vin. Hvis de ikke gør det, så hæld saften af en citron.

Nu tilføje mineralvand til en konsistens, der er nødvendig. Og fra de første retter kan du foretage og drikke, hælde mere væske. Dernæst sende det i køleskabet i en time. Det er alt: kold suppe "Gazpacho" er klar.

Serveres det skal være i dybe tallerkener og pynt med en kvist persille og sætte direkte ind i den første skål eller ved siden af skiver af hvidt brød. Det viser sig meget velsmagende og sund.

Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.