Mad og drikkevarerSupper

Selleri suppe til vægttab

den slankhed af løbet er nu erhvervet en universel skala. Og selv om verdens catwalks allerede er begyndt at gå mere "skatere" model fast idé om bekæmpelse af fede indskud fortsætter med at hjemsøge sind millioner af kvinder. Der er masser af måder at opnå disse mål. Men desværre ikke alle af dem er sikre. Hård kost eller købe et mirakel pille ikke bringer dig den ønskede effekt. Det er bedst at være opmærksom på selleri suppe til vægttab. Denne metode har tydeligt vist sin effektivitet og produktivitet.

Selleri er et meget nyttigt produkt, der indeholder en masse af mineraler og vitaminer. Endvidere er det vist positiv effekt på foryngelse proces. Bemærk, at selleri suppe til vægttab kan spises i enhver mængde. Tvivlsomme fornøjelse? Mere sandsynligt end ikke. Men skønhed kræver ofre undertiden betydelig. Heldigt for dem, der elsker og bruge som et nyttigt produkt i den daglige kost. Sådan en kost, hvis den skal opfylde mindst to uger, er den i stand til at bringe synlige resultater.

Opskrift selleri suppe til vægttab er meget enkel. Men du har brug for at lære at koge det. Du skal bruge disse ingredienser: 200 gram af selleri (rod), lille kål, et halvt kilo gulerødder, fem løg, den samme mængde tomater, 1,5 liter tomatjuice, to grøn peber og grønne bønner. Alle de ovennævnte produkter skal skæres i en gryde, og hæld tomatsaft og koge over svag varme indtil de er møre. I så fald, kan du tilføje en hel del vand. Når suppen kommer i kog, er du nødt til at vente lidt længere (10-15 minutter), og derefter slukke for gassen.

Vegetabilske suppe med selleri, kan fremstilles på en anden måde. Denne opskrift er lettere sidste. Du skal bruge en selleri, fem pærer, to tomater, en peber (sød) gulv kål, krydderier efter eget valg,. I en gryde fyldt med vand (tre liter) sættes der til alle produkter, pre-shredded. Selleri suppe til vægttab er kogt i 15 minutter. Når fadet er klar, skal du opdele den i tre dele, der er, vil de være din morgenmad, frokost og middag.

Mange af pigerne spurgte i panik: "Er det i to uger, kan du kun få denne suppe?!" Langt fra det. Her er et eksempel menu, der er designet i en uge:

  1. Du kan spise suppe og frugt. Vælg en undtagelse bananer.
  2. Selleri suppe, kan du supplere rå grøntsager.
  3. Ved den beskrevne parabol du tilføje rå eller forarbejdede grøntsager og en kartoffel, kogt i "uniform".
  4. Glæd jer. Det er tilladt at spise kun 3 bananer og drik ikke mere end en liter fedtfattig yoghurt, selvfølgelig, så glem ikke om selleri suppe.
  5. Her til sidst, og en varieret menu. I en selleri suppe du har lov til at tilføje 700 gram oksekød ventetid. Eller ændre kød til enhver saltvandsfisk. Tilladt at spise fem tomater, nødvendigvis nødt til at drikke 8-9 glas vand eller urtete.
  6. I denne menu dagen er omtrent det samme som i den femte.
  7. Selleri suppe kan suppleres med kogt ris (brun), og rå grøntsager.

Den anden uge af din kost, der har til formål at erhverve "hveps" taljen, kan bygges på samme princip.

Selleri suppe til vægttab vil påvirke effektivt, hvis du fjerne fra kosten af syltede, søde og mel produkter, salt, sukker, alkohol.

Man skulle tro, at alt dette er bare forfærdeligt? Tag hjerte. Det er ikke så slemt. Der er masser af kostvaner, der tilbyder en langt mere mager kost. Men meget snart vil du være i stand til at klatre igen med dine yndlings jeans eller tillade dig selv at bære en mini nederdel. Men det er langt vigtigere end de varme ruller, et glas øl eller en chokoladebar, som du brugte til at hygge sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.