FormationHistorie

Zhukov Yuri Nikolaevich: biografi og interessante fakta

Ændringen af epoker ændrer altid tilgangen til historien og kræver en revision af synspunkter om de sædvanlige ting. Derfor er der som et givet behov for nye forskere, en omtanke om begivenheder og tilgange, der er diametralt forskellige fra de tidligere.

Nye historikere

Enhver historisk undersøgelse kan blive et produkt af propaganda i myndighedernes hænder, og derfor mere eller mindre objektivt kaste lys over begivenheder, det er nødvendigt at grundigt teste den politiske sandhed i arkiverne i de forskellige lande.

At lære de primære kilder at kende, er det ikke bare nødvendigt at udstede fakta, men også omhyggeligt at analysere hvert dokument og tage højde for alle realiteterne i den tid. Alle, der er interesseret i historie, forsøger at forstå fortiden og dens indflydelse på fremtidens forløb, henvender sig til forskellige monografier og artikler. Værkerne af "nye historikere" har særlig efterspørgsel, som i deres værker er baseret på arkivkilder og giver materialet så informativt som muligt. En af sådanne historiografer i det moderne Rusland er Yuri Nikolayevich Zhukov, hvis bøger giver en tvetydig ide om Sovjetidenes historie.

Historie mod de liberale myter

Zhukov Yuri Nikolayevich er en historiker, hvis bøger vækker interessen ikke kun for de almindelige borgere, men også blev et materiale til at studere sovjetperiodens historie i højere uddannelsesinstitutioner.

Den øverste forsker ved Det Russiske Akademi for Videnskab og Doktor i Historiske Videnskaber uddøde sig fra Det Historiske Arkivinstitut og arbejdede først som journalist. Efter at have forsvaret sin doktorsafhandling i 1976 dedikerede han sig til at studere problemerne med russisk historie i første halvdel af det 20. århundrede. Han arbejdede i arkiverne i over 20 år og skabte unikke værker, fordi han formåede at kaste lys på mange kontroversielle spørgsmål om en temmelig vanskelig periode og ikke mindre interessant personlighed af V. Stalin. Han var den første til at afsløre mange "mørke" pletter - mordet på Kirov, plottet mod Stalin. Zhukov Yuri Nikolayevich - en historiker, der formåede at debunkere mere end en myte om den historiske fortid. Ifølge ham blev den "direkte løgn" grundigt indblandet ikke blot i borgernes sind, men også i videnskab og journalistik.

Serie "Historiens hemmeligheder i romaner, historier og dokumenter"

Zhukov Yuri i arbejdet "Kremlens hemmeligheder ..." på basis af arkivkilder åbnet mange ukendte sider af russisk historie, beskrev de største repræsentanter for regeringen, deres politik inden for forsvar, finans og industri. Stalin, Beria, Molotov og Malenkov blev de største helte i disse journalistiske værker.

Et særskilt sted i hans studier er viet til den modstridende karakter af NEP's politik, som historikeren anser for årsagen til den langvarige krise, fremhævede han den "interne politiske kamp" i landet. Bogen "The Back of NEP" er designet til en bred vifte af læsere og hjælper med at forstå hovedårsagerne til den lange økonomiske stagnation.

Den "Stalinistiske" serie

Et særligt sted i de historiske værker af doktor i historiske videnskaber besidder personligheden hos den store leder - VI Stalin. Denne mand trådte tydeligt ind i det tyvende århundredes historie, hvilket førte til fremkomsten af mange forskellige teorier og rygter på alle magtniveauer. Antallet af bøger og monografier, der er afsat til Stalin, er kolossalt, men underligt nok får han en negativ beskrivelse og viser ham som en grusom og uprincipel leder.

Zhukov Yuri Nikolayevich - en videnskabsmand og publicist, der formåede at nærme sig objektivt så meget som muligt for at fremhæve personligheden af symbolet på en hel epoke. Han beskriver ham som en hersker, der tog hensyn til det nye lands nationale interesser og udviklede en hel udviklingstid. Politisk konfrontation i statsapparatet mellem det regerende regime og oppositionen blev hovedhistorien for historikernes forskning.

Zhukov Yuriy Nikolayevich brugte en række klassificerede arkivdokumenter i sine værker afsat til begivenhederne fra 20-50'erne, og fremlagde en absolut ikke-standardversion af begivenheder i Sovjetunionen. I bøgerne "Anden Stalin" og "At være stolt, ikke at omvende sig" har læserne opdaget en helt anden side af den blodige og dystre periode. Der lægges stor vægt på de grundlæggende årsager til den brutale terror, der fandt sted i 1930'erne. Forfatteren formåede at afsløre det meste af statsapparatet og "nødvendigheden" af Stalin's undertrykkelse.

Det jødiske spørgsmål

Den brændende udgave af jødiske har heller ikke ignoreret forfatterens videnskabelige aktivitet. Sovjet og russisk historiker Zhukov Yuri Nikolayevich taler om jøder i lyset af magtkampen, der fandt sted efter Lenins død. Han hævder, at den stalinistiske undertrykkelse stoppede i øjeblikket, da der ikke var flere jøder i NKVD. L. Trotskij og hans tilhørsforhold var Stalins største rivaler. Zhukov Yuri Nikolayevich hævder utvetydigt, at den kommende magt af Jøder Rothschilds protester ville føre til ødelæggelsen af Sovjetunionen stadig i sin knopp, og selve historien ville være gået helt anderledes.

Som du kan se, Zhukov Yu.N. - personen er tvetydig De fleste russere støtter ikke hans syn på de historiske begivenheder i "Stor Terror". Men hans mening har også ret til at eksistere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.