TravelingRetninger

History of Russia: Menshikov Palace

Lower Garden og Oranienbaum Grand Menshikov Palace er det eneste slot og park ensemble, holde stilen i de tider af Peter I til i dag. Wonderful barok bygning, omgivet af en almindelig park, dens omfang og pragt understreger ambitionen for den første guvernør i St. Petersborg og den foretrukne af kejser A. D. Menshikova.

Valget af placeringen af slottet på kysten af Rusland var et symbol på godkendelse på Østersøkysten. En vis lighed i den måde ligger Menshikov Palace og det kejserlige palads i Peterhof og Strelna, bemærket af mange samtidige: bygningen ligger kun en facade til havet, på en afsats.

Slottet ligger på 200 meter over havet på de kystnære bluffs, og det lader til, at det flyder over det omgivende landskab.

De vigtigste krop palads gulve, højre og venstre i nærheden deraf, to single-historie fløj, at de endelige pavilloner - kirkelige og Japan. Menshikov Palace i Oranienbaum række forskellige boligindretning og raffinement, mens de indvendige dimensioner er ikke for stor.

Palace begyndte at blive bygget af arkitekten D. Fontana fra Italien i 1711. Et par år senere, byggeriet fortsatte Johann Schedel.
Konstruktion af en af de mest storslåede land boliger i Petrine æra blev afsluttet i 1727.

Menshikov behøvede ikke at leve her: som du kender ham, beskyldte ham for forræderi, blev forvist til birk. Men på tidspunktet for sammenbruddet af regeringen i en magtfuld indflydelsesrige omkring slottet allerede Lower Garden blev lagt ud, som er blevet sporet til havet sejlbar kanal. Menshikov Palace består af et centralt organ, to gallerier, Kirkens og Japan pavillon, samt en administrationsbygning, som er forbundet med slottet. Der var også på godset en mølle, et bad, en fugl og en gård, kælder, smedeværksted, stalde.

Efter skændsel Menshikov alt arbejde i forbindelse med opførelsen af slottet i Oranienbaum, med så meget som to årtier opsagt.

Efter fratræden af Menshikov Oranienbaum blev overført til Admiralitetet bestyrelsen og genopbygget i Marine Hospital. I de efterfølgende år blev ejerne af slottet konstant forandring, selve bygningen blev udsat for gentagne omstruktureringer, er dens interiør også omarbejdet.

I 1743 blev Oranienbaum præsenteret for kejserinde Elisabeth som en grand residens for storhertug Peter III. Det videre arbejde med udformningen af slottet afholdt af Bartolomeo Rastrelli, der dannede forhaven, vedhæfte den østlige fløj, og foretaget ændringer til Lower Gardens. Siden 1746, Peter III familie hver sommer boede i paladset i Oranienbaum.

I 1792 Peterstadt Menshikov Palace og overføres til havet Cadet Corps, men et par år senere, igen Oranienbaum blev sommerresidens for storhertugen og forblev i denne status indtil 1917, mens der i den kejserlige familie ejendom.

Under Anden Verdenskrig slottet i Oranienbaum var signifikant mindre skade end andre paladser i forstæderne til St. Petersborg. I dag er hele palads kompleks ejes af museet-reserve "Oranienbaum".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.