TravelingRetninger

Sydasien: hvilke lande der er værd at besøge?

Sydasien omfatter følgende lande: Bangladesh, Indien, Myanmar, Pakistan, Bhutan, Maldiverne, Nepal, Sri Lanka. Nogle af dem fortjener særlig opmærksomhed, fordi de er meget attraktivt for turister. Lad os se på disse sydasiatiske lande.

Bangladesh

Dette land er berømt for sin enorme række attraktioner, som ikke bør gå glip af. En ægte glæde for turister er de arkæologiske udgravninger og hjem maharajaer, stammer fra det XIII-XIX århundrede. Også mindeværdigt ophold efter et besøg i hovedstaden - Dhaka. Og enestående i sin længde af stranden og den største mangrove kyst i verden, og vi kan ikke ignorere overhovedet. Mange mennesker bare af hensyn til det og gå til Bangladesh. Men nogle turister generelt mener, at andre lande i det sydlige Asien, blegner på baggrund af denne tilstand.

Dacca

Dhaka strækker på den nordlige bred af en bred flod kaldet Buriganda. Hovedstaden ligger i hjertet af staten, snarere, det ser ikke ud som en moderne metropol, men på den mytiske Babylon. Den ældste del af Dhaka ligger nord for kysten. Golden tider for det var under regeringstid af mogulerne. Mens hovedstaden var en af de vigtigste butikscentre af imperiet. I dag, gamle by - det er et stort område, som ligger mellem de to store flodhavne - Badam Tole og Sadarghat. Beundre Burigandoy her, nogle gange er det umuligt at holde tilbage følelser, så det ser perfekt. Men det mest interessante sted i Dhaka - er beliggende i den gamle by ufærdige Lalbagh Fort, hvis konstruktion blev startet i 1678. Syd- og Sydøstasien tiltrækker turister som en magnet, og ikke underligt, fordi der er så mange attraktioner.

butan

Kongeriget Bhutan er spredt i midten af de storslåede bjerge i Himalaya, er det helt adskilt fra omverdenen. De lokale refererer ofte til deres land regeringen dragen torden. Territorial isolering beskyttelse bidrog Butan fra påvirkninger udefra. industri i landet fuldt ud opfylder behovene for beboerne i produkterne, og mange andre ting.

Indtil 1974 at komme til Bhutan det kan havde kun med samtykke fra kongen. På nuværende dag, turisme er på tredje position i den nationale økonomi, og at besøge det kan være hvem som helst. Syd asiater kun glad gæsterne, fordi de er rentable. Holdning til dem er meget venlige.

Thimphu

tilstanden af byen bemærkelsesværdige for en meget lille befolkning. Hovedstaden i Bhutan - Thimphu. Denne by er centrum for kultur, smuk arkitektur, og skikke. Husene her er bygget i traditionel stil. Det mest interessante sted i byen - det største kloster i landet, kaldet Trashi Cho Dzong. Han er slående i sin skønhed. Kaldet Dzong fæstning-klostre, findes udelukkende i den bhutanske arkitektur. Typisk først rejst en sådan struktur, og derefter voksede byen omkring det. I Thimphu har en storslået nationalpark kaldet Jigme Dorji ,. Her kan du se meget sjældne planter og eksotiske dyr. Sydasien overrasker turister med sin naturlige rigdom.

Paro

fortjener også byen Paro, som er en international lufthavn. Hovedattraktionen i denne landsby - kloster kaldet Taksang-Lahang Dzong. Der er også en bakke, der er symbolet på staten, - Chzhomolgari. Der er en legende, ifølge hvilken det dvæler dragen torden. Sydasien - hjemsted for mange smukke legender.

Indien

I Sydasien, Indien er et storslået land. Det er støder op til Bangladesh, Bhutan, Nepal, Pakistan, Myanmar, Kina og Afghanistan. Indien er omgivet af samme navn Ocean, Arabiske Hav og Bengalske Bugt. Dette land tilhører Laccadives, Amindivskie, Andaman, Nicobarerne og Minicoy. Hvis man ser på et kort, kan vi se, at Indien er formet som en diamant.

Bjerge, lavland og river

Gennem staten går gennem flere bjergkæder, som omfatter den højeste i verden - Himalaya. I Indien, er 60% af den samlede indlandet dækket bakke. Dette er naturligvis en hel del. Blandt andet, her er den Indus-Gangessletten, som fik sit navn af navnene på vigtige floder. Selv skolebørn ved, hvad der foregik. Dette er Ganges og Indus. Sydasien ville ikke være så smuk uden disse floder.

klima

I Indien dominerer et tropisk klima, men den sydlige del er domineret af monsunen sub-ækvatoriale. Den enorme for en stats territorium, den korte afstand til havet og bakker har en betydelig indvirkning på årstiderne, og temperaturen varierer afhængigt af området og måned. Reflektere over rejsetiden, anbefales det først at vælge et område i Indien, at hvis der er bjerge, bør du gå der i sommeren, og andre steder kan besøges fra midt på efteråret til det tidlige forår, når solen ikke er glohed. Sydasien - en vidunderlig region. Efter at have været der én gang, vil du helt sikkert vil komme tilbage igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.