SundhedAlternativ medicin

"Borjomi" med mælk af hoste: opskriften og madlavning har terapeutisk drikke

Nytten til kroppen af mineralvand kender sandsynligvis alle. Der er flere former for drikkevarer, som er udvundet fra forskellige kilder. Ganske effektive retsmidler er en kombination af mineralvand "Borjomi" med mælk - hoste er et fantastisk værktøj! Denne opskrift er godt alternativ medicin lindrer symptomerne på bronkitis og andre lignende sygdomme.

"Borjomi" med mælk: den helbredende egenskaber af drikken

"Borjomi" er forskellig fra resten af sin mineralvand alkalisk sammensætning, der perfekt fugter slimhinderne i luftvejene og eliminerer årsagerne hoste angreb (irritation og følelse ondt i halsen).

Mælk, især varmt i alternativ medicin har længe været anvendt i behandlingen af tør hoste til at mindske smerter i halsen.

Kombinationen af disse to ovennævnte drik skaber en utrolig helbredende virkning:

  • proces fremmer Expectoration;
  • perfekt lindrer spasmer;
  • lindrer og opvarmer svælget
  • forbedrer opspyt.

"Borjomi" med mælk af hoste: en recept af alternativ medicin

Fremgangsmåde til fremstilling af ovennævnte alkali drikke er følgende:

  • 1 kop mælk;
  • 1 kop "Borjomi";
  • honning eller olie om nødvendigt (under 1 teskefuld).

Vigtigt: før blandet drikkevarer, frigive gas fra mineralvand og ophæves i sin side, således at den blev opvarmet til stuetemperatur.

Mælk kog, afkøles til 50 ° C og derefter blande "Borjomi" med mælk. Hoste - er det ideelle værktøj, især hvis du tilføjer en skefuld honning eller et par små stykker af smør. Det sidste ingrediens perfekt lindrer ondt i halsen og fjerner følelsen af tæthed. Nogle healere anbefale at tilføje i en "cocktail" kakaosmør. Det viser sig, den oprindelige smag, men på samme tid, medicinsk drik. Honning, til gengæld hjælper også mindske den specifikke smag af drikken.

"Borjomi" med mælk af hoste for børn

Medicinske egenskaber af denne drik er meget ofte i pædiatri. Unge patienter har også vist sig at gøre "Borjomi" med mælk af hoste. Babyer lægemiddel fremstillet på samme måde som en voksen: første gas udsendte mineralvand, derefter opvarmet til stuetemperatur og blandes med varm mælk ligeligt.

Alternativ medicin refererer til nytten af inhaleret med ovenstående "cocktail". Varm drik hældes i en inhalator til at ånde og give barnet ikke mere end 7 minutter. Indånding lov til at gøre flere gange om dagen.

Anbefalinger for brug af "Borjomi" med mælk

Før du bruger denne drik som en kur mod hoste, bronkitis, tracheitis og andre sygdomme af denne type, er det nødvendigt at konsultere en læge, især hvis du planlægger at give drikke til børn.

For en positiv hurtig virkning er nødvendigt at nøje overholde forholdet mellem dets komponenter - lige dele mælk og "Borjomi". Hoste og andre lignende sygdomme ovenfor betyder at tage flere gange om dagen på tom mave en tredje kop.

Denne drik er gemt for længe. Til denne medicin ikke mister sine gavnlige egenskaber, en frisk batch af midler alternativ medicin rådgiver udarbejdet umiddelbart før hvert måltid.

"Borjomi" med mælk af hoste - en meget effektive retsmidler, der ofte bruges i officiel medicin, og i mennesker. Men i enhver situation, du skal huske på, at selv ikke altid fører til det ønskede resultat. Derfor, før du bruger ovenstående alkalisk vand som en helbredende drik har brug for at blive undersøgt af en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.