Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækre hjem konserves: jam ribs «Orientering møde»

Ribs - bær er ikke kun meget smuk, elegant, men også velsmagende, sunde. Frugtdrikke og saft fra det - en virkelig kongelig drink. Ikke mindre bemærkelsesværdig opnås og en række af slik: slik, syltetøj, marmelade, slik. Lad os tale om disse desserter.

Marmelade på 5 minutter

Så marmelade ribs - "Orientering møde." Det kaldes det, fordi det er ved at blive forberedt, virkelig, virkelig hurtig. Processen med fremstilling af dåser, bearbejdning og oprensning af bær tager meget mere tid. Banker skal definitivt forvask, skylles med en opløsning af soda, steriliseres. Marmelade af ribs ( "fem minutters") har en række formulering. De gør det kun fra de bær og sukker, samt med andre ingredienser, der forbedrer smagen godbidder. Dvæle ved adskillige udførelsesformer.

Opskrift № 1

Denne marmelade ribs - "fem minutter" - forberedt, så: skyl bær, bust, røve fra kviste. For 1 kg dem kræver 1,3-1,5 kg sukker. Fortynd det i halvanden kopper vand, kog. Bær hældes i en skål, hæld siruppen til at modtage og vente med at koge. Da vi har en jam ribs ( "fem-minutters"), tæller tiden. På en god brand lad blank Prokip præcis det angivne tidspunkt. Så, uden at slukke ilden, marmelade emball af banker og straks stramme.

Opskrift № 2

Lidt forskelligt forberede "Orientering møde" her på denne opskrift: de vaskede bær og flytte direkte ind i bassinet fyldes med sukker. De har brug for at lade stå i 6 timer, for at lade mere saft. Derefter placere gryden på ilden, bring i kog kraftigt kog 5 minutter under omrøring. Så hæld kogende på banker og dækning. Som du kan se, er processen ikke meget big deal! Og resultatet er i hvert fald i den første udformning, selvom den anden mest lækre!

Korender og vanille

Ganske usædvanligt marmelade ribs opnås ved at tilføje til det vanille. Og som en vigtig ingrediens er taget er ikke en simpel sukker og geldannende. Dette er en særlig slags sukker, som omfatter pectin citronsyre. 2 kg solbær kræver 1 kg af produktet (koncentration 2: 1). 1-2 Og vaniljestangen. Få lækker marmelade ribs Du kan således: forberedt bær hæld en lille mængde vand, og give en byld. Derefter fjernes fra varmen og fold i en sigte og gnid, at få mosede. Sæt den tilbage i skålen med vand, bryde vanillestænger og lå der, drys i sukker og sat i brand. Lad simre i 5 minutter, fjerne vanille, marmelade spredning til banker og tæt.

Korender med zucchini

Original, dejligt at smage marmeladen har nået os fra den gamle franske køkken. Forberedelse det courgetter og bær. En første komponent, der kræves 2 kg, andet - 1. Og sukker 2,5-3 kg. Zucchini skåret i terninger, tilføje til dem bærrene, drys med sukker. Timer efter 6-10, når bassinet har nok saft, er det sat på ilden. Jam bør bringes i kog, kog i 5-7 minutter, lad den køle af. Igen levere gas i 5 minutter, igen afkøles. Og for tredje gang at koge, koge i 10 minutter, hældes i krukker, tæt på. Resten forsikret, vil dette være en stor marmelade ramt din søde hjem blanke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.