SundhedAlternativ medicin

Medicinske egenskaber af de penge træet. Opskrifter med planter

Native kultur i Australien, Sydafrika og Madagaskar. Det har mange sorter. En af de mest kendte arter - eller Money Tree Crassula. Anlægget er den mest populære blandt havefolk. Men den helbredende egenskaber af de penge træet er ikke kendt af alle. Der er en tro på, at kultur bringer til huset af rigdom, så dets helbredende kvaliteter er ikke undersøgt. Selvom hun ikke er ringere end den velkendte lægeplante aloe. I dag healere er meget udbredt penge træ, medicinske egenskaber, som er egnede til behandling af sygdomme i huden og led, forkølelse og infektionssygdomme.

Generel information om kultur

Jade - et træ flerårig plante med blade af mørkegrøn farve runde form. Det kan blomstre efter 5-10 år efter plantning. Bladene af de penge træet tæt arrangeret på grenene. Blomster hvide eller gullige nuancer med en stærk sød aroma.

Det skal bemærkes, at ikke kun kendt helbredende egenskaber af penge træ, men også farlig kultur af kvalitet for den menneskelige krop. Så indeholder Crassula en stor mængde af arsen, er det ikke anbefales at bruge anlægget til behandling af din egen eller spise. I overdosis mulige bivirkninger omfatter opkastning, diarré, og endda tab af bevidsthed.

Fans stueplanter bemærket de interessante egenskaber af penge træ. Hvis det rum, hvor den voksende kultur er en syg person, den Crassula begynder at dø. Hun vansmægter, kaste sine blade, som om at absorbere den negative energi. Når en mand genoprettelse fra en plante begynder en periode med transformation.

De vigtigste medicinske egenskaber af de penge træet:

  • antiviral;
  • mikrobicider;
  • antiinflammatorisk.

Traditionelle opskrifter med Jade

Herbalists anbefale at bruge anlægget til behandling af følgende sygdomme:

  1. Hud (nedskæringer, sår). Tag 2-3 blad kultur og al deres jord. Den resulterende blanding blev placeret i flere lag gaze og anbringes på beskadigede del. en bandage anbefales for at opnå en positiv effekt forandring hver 4. time.
  2. Herpes på læberne. Det er nødvendigt at tage flere ark Jade og få saften fra dem. Smør dem ramte område i løbet af dagen hver 30 minutter.
  3. Forkølelse. Det anvendes til behandling af angina og tonzilitta. Du skal forberede 10-12 mellemstore penge træ blade. Yderligere presse saften fra dem og blandes med afkølet kogt vand, tilstrækkelig 1 kop. Den resulterende lægemiddel skyl mundhulen ikke er mere end 4 gange om dagen.
  4. I mavesår og sår på tolvfingertarmen sygdom. Opskriften er meget enkel: at være en tom mave til at spise 2 blade planter. En time efter brug af medicin er nødvendig til morgenmad.
  5. Når nyresygdom. Det er nødvendigt at forberede en tinktur. For at gøre dette, tage 5 gennemsnitlig blad kultur, deres fint skåret og tilsæt 1 kop vand (kogende vand). Kan tage efter 2 timer efter tilberedning, præ-stammen medicin. På et tidspunkt bruge en spiseskefuld likør. For at opnå den terapeutiske virkning af en dosis nødvendigt at drikke tre gange om dagen.

Ud over disse opskrifter, den helbredende egenskaber af de penge træet er velegnet til at beskæftige sig med insektbid. For at gøre dette, presse saften fra Jade og den resulterende væske til at smøre såret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.