HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Acaricid behandling mod flåter: regler og funktioner

Flåter - leddyr spindlere. Denne klasse er den mest talrige gruppe (ca. 48.000 arter). Nogle af dem - parasitter og temmelig farligt. Acaricid behandling gør det muligt at beskytte hjemmet og stedet for sådanne "gæster".

Arter af mider og deres grad af fare

For en person udgør en fare ikke alle flåter. Men nogle stadig er parasitter og bærere af farlige sygdomme.

Den første gruppe omfatter mikroskopiske dyr. Mange af dem er uskadelige, men når de udsættes for at forårsage hudirritation. Deres vigtigste opgave - at deltage i dannelsen af humus (nedbrudt organisk materiale bidrage).

Den anden gruppe omfatter de små parasitter. Del mider lever ved at spise afgrøderne. Disse væsener er for det meste betragtes skadedyr i landbrugsafgrøder.

Den tredje gruppe - "vampyrer". De er særligt farlige for os. Disse mider lever af blod af "master". Men den største fare ligger i udbredelsen af forskellige former for lidelser,. Flåter kan bære en masse bakterier fra syge til raske organismer. Nogle gange kan en enkelt blodmide bid, for at bringe den menneskelige krop (eller dyr) i død. Umiddelbart bestemme risikoen for "vampyr" er umuligt: at være grobund for sygdomme, parasitter i sig selv er helt raske og adskiller sig ikke fra deres kolleger slags. Af den måde, repræsentanterne for denne familie er tilbøjelige til at "omovampirizmu": sulten angreb mæt til blodprøvetagning.

En af de mest effektive måder at beskytte mod disse skabninger en acaricid behandling af flåter.

Hvilke værktøjer bruges samtidigt?

Frastødende giftstoffer. De frastøder flåter. Underliggende - diethyltoluamid (gælder på alle krovesosuschih insekter). Og kan anvendes på tøj og krop. Et stort plus er, at handlinger diethyl toluamid til 5 dage. Den største fordel er den lave toksicitet. Som et eksempel kan nævnes "Biban" stoffer "Medilis", "Reftamid", "Off-ekstrem".

Miticide. Formuleringer tillader udrydde parasitter på det behandlede område (i stedet for at sprøjte opløsningerne). Den mest populære "Tornado-anti-mide", "Reftamid", "Gardeks".

De insekticid-frastødende midler. Har en bredere kombineret handling. Tillad at dræbe mider, forebygge nye invasioner. De mest almindeligt anvendte lægemidler omfatter "Edge-rap", "Tick-kaput", "Gardeks Extreme". De vigtigste komponenter - alphamethrin og diethyltoluamid

acaricid behandling vælges oftere. Kemikalierne trænge ind i kroppen af parasitten, lamme hans nervesystem. Flåter dør temmelig hurtigt. Acaricide behandlingsområdet bør kun udføres af specialister, som administrerede lægemidler er ret toksiske.

behandlingstid

Kontrol af mider gøres bedst enten i foråret eller efteråret. Den første mulighed er at foretrække, da parasitter aktiveres og prolifererer i den varme (og undertiden i vinteren, når udendørstemperaturen er over nul). Spring forarbejdning fratage flåter muligheder formere sig. Territory er det nødvendigt at forberede sig ved at fjerne døde blade og gamle græs.

Hvor skal behandlingen udføres?

For det første - på steder, hvor en masse mennesker. De er:

  • byens parker;

  • gartneri samfund;

  • kystområder;

  • rekreation.

Akaricid behandling kan udføres i skibsværfterne i private hjem, herunder de omkringliggende områder.

professionel hjælp

Benytte sig af professionelle stedet for at behandle deres eget område. Hvorfor? Eksperter afhente måde den mest effektive og alligevel sikre. Men du behøver kun at gælde for de medarbejdere, hvis virksomheder er registreret, har den erfaring og positive tilbagemeldinger fra kunderne.

Desuden bør du vide, at acaricid behandling anses forebyggende. Hun optrådte jævnligt på forskellige kategorier af genstande. Ifølge den resolution, som det år 08.11.2007 (forbundsloven №258), betyder acaricid behandling NACE (kode 74.70.3) ikke kræver licens.

På den ene side betyder det, at det kan udføres af ikke-fagfolk (forarbejder egen jord af ejeren). På den anden side, vil kun en specialist bestemme, hvordan det flåter inficerede område, og i hvilket omfang, og beslutte, hvad forberedelse ville være mere effektive (individuel udvælgelse af gifte til et bestemt sted). Endvidere uafhængigt udført acaricide behandling kan ikke kun være ubrugelig (og derfor økonomisk ufordelagtig), men også farlig for helbredet.

emissionskurs

Og her opstår spørgsmålet: "Hvor meget koster professionel acaricid behandling?" Pris (i dette tilfælde - de samlede omkostninger ved arbejdet) vil blive fastlagt baseret på størrelsen af webstedet, stedet selv og, selvfølgelig, anvendte lægemidler. I gennemsnit kan den standard behandling for forstadsområde 10 ar anmode fra 6 til 10 tusind. Rubler.

Tips ...

  1. Hvis du har besluttet at holde sådanne begivenheder, underrette naboer om det.

  2. Tag ham væk fra det område af dyr.

  3. Plottet ren håndværktøj, køkkenudstyr, legetøj; Dæk tabellerne i pavillonerne, lukke vinduerne og slukke ventilationen.

  4. Læg ikke i de behandlede områder bær, grøntsager og svampe (minimum 10 dage).

  5. Glem ikke at bruge rengøring efter behandling: Vask borde, legepladser (bænke, gynger, sandkasse, etc ...) Soda løsning.

  6. Varigheden af virkningen af midlerne afhænger af deres sammensætning. For eksempel sammenbruddet af cypermethrin (et stof, der oftest anvendes i åbne områder) forekommer i en måned, maksimum - seks. På dette tidspunkt fik de flåter på det behandlede område dø. Seks uger senere gentages fortrinsvis behandlingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.