FormationUngdomsuddannelse og skoler

Konservative - hvem er det? hvilket betyder

På alle tidspunkter, i alle lande er der forskellige, undertiden skarpt divergerende synspunkter om samme emne, hændelse eller en undervisning. Som tilhørende en af siderne dannede parti, hvis konfrontation med hinanden og årsager til sidst enhver formation at udvikle sig og bevæge sig fremad.

Enheden i ekstremer

Absolut alt, der er forskellige synspunkter, konservatisme er ikke en undtagelse. Modstandere, for hvem ordet næsten misbrug, mener hans engagement i hele knogle og forældet, logge på fremskridt, og hans efterfølger - af rutine, en reaktionær, en mand af den gamle skole og hærdning. Tilhængere anser selv vogtere af de kulturelle og åndelige traditioner, social verdensorden. Konservative - er først og fremmest, det modsatte af den revolutionære, en tilhænger af gradvis fremskridt på grundlag af sikkerhed opnås.

Fremkomsten af begrebet

Det etymologi af ordet, hvilket betyder ideologiske engagement i traditionelle værdier, sender forskere til fransk navneord conservatisme, der kommer fra det latinske verbum Conservo, som betyder "frelse". Som udtrykket er defineret af en bestemt opfattelse blev det først brugt af den franske forfatter, repræsentant for romantikken, Fransua Rene de Chateaubriand, som begyndte at udgive bladet under samme navn siden 1818. Tidsskriftet "konservative" skitserer ikke kun udsigt over de elitegrupper af feudale samfund, de utilfredse revolutionerende nyskabelser, men først og fremmest, placeret konservatisme som den fremherskende holistisk verdensbillede system med en bestemt opfattelse af verden, som er baseret på den naturlige menneskelige ønske om at stabilisere, styrke og gem sædvanlige habitat.

Konservative - ikke altid reaktionær

Evnen til at lagre, som sådan, kan ikke være noget galt. På grund af sikkerheden for menneskeheden, er der traditioner, hukommelse forfædre og historie af de lande og planeten som helhed. I bedste forstand af ordet Tory - en person, der er klar over, at der ikke er nogen fremtid uden fortid. Sådanne mennesker har tendens til at være forsigtig, men ikke det faktum, at de tog alle de nye fjendtlighed. Men altid og overalt er der ekstrem - og blive brugere af traditioner, i bedste fald i de "gamle troende", i værste fald - i de mørkemænd. Betegnelse for et fællesskab af mennesker bliver negative træk og bliver et kendt navn. Og så engang en almindelig person, en Tilhænger af den normale, på grund af naturen, den traditionelle levevis, ikke tage de homoseksuelle parader, mærket som "konservativ". Det er ikke engang det ekstreme. Denne kynisme. Eller sygdom, som samfundet vil have været syg og vil fortsætte med at bevæge sig fremad til en lysere fremtid, der i sit sammensætning, som det altid har, anderledes, modsatte, argumenterer kraftigt med hinanden synspunkter og teorier.

En vis ordning af synspunkter

Systemet synspunkter kaldet konservatisme opstået som en reaktion ikke til den franske revolution, og den enorme mængde blod udgydt af det. Årene 1792-1794 i verdenshistorien er kendt som årene med rædsel. Dvs. ideologiske tendens kaldet konservatisme opstået som en naturlig beskyttende reaktion af samfundet, der så, hvordan i et anfald af vanvid menneskemængde udfører første monark, efterfulgt af de mennesker, drevet hende til forbrydelsen. I dette tilfælde en konservativ - en person, der var på siden af værdier, testet og bevist deres værd tid, hvis basis - retsstaten og den gradvise udvikling af samfundet.

fødselsdagsfest

Systemet ser på indflydelsen af de mest fremtrædende personer i den tid dannede den part, der er ved magten i mange europæiske lande siden tidspunktet for genoprettelsen, det vil sige efter restaureringen af Bourbon regeringen - 1814-1830 år. Men i England, den part, der prædiker disse synspunkter, blev født i det XVII århundrede, når dens restaureringer, efter Cromwell. Og hun kaldte "Tory", og i 1832 på eget initiativ, omdøbt til "konservativ". På tidspunktet for dens begyndelse, partiet var af en progressiv karakter, som kæmper mod religiøs obskurantisme - loven i en "heksejagt" blev annulleret i 1677 (selvom det skete med aktiv deltagelse af "Whig" eller demokraterne). Denne sag kan være et eksempel på, hvad en konservativ - et medlem af partiet, der støttede progressiv innovation.

undertiden hengivne

Nogle spørgsmål folk knæsætter konservative synspunkter er ikke kun på den side af fremskridt, men er asketer. Det handler om at bevare den traditionelle familie og religion. Som nævnt ovenfor, til konservering af konservative værdier, tid-testet. På trods af den massive støtte af kampen med kristendommen, optagelser af nøgne, tåbelige, grimme feministisk skåret væk og slår et kryds, årsag, en tendens til at afsky. Og i dette tilfælde, en konservativ - en mand, der er sikker på at blive oprørt over, hvad der sker, og kalde en spade for en spade, fordi det er hans overbevisning - du kan ikke sprænge kirken og til at nedbringe kors. Desværre, sådan en ting i vores tid kræver en særlig mod - alle, der gik forbi, vendte sig bort og ikke stoppe en dæmon-besat. Så hvem er de konservative, der, som regel, er stærkt imod en sådan voldsom harme og aggressiv minoritet? I nogle tilfælde, heltene og asketer. A "progressive" fortalere for den moderne vision om menneskelige relationer bliver til mørkemænd og alle deres parader ligne ikke en ferie, og den middelalderlige afbrænding af kættere. Som det er kendt, at samfundet udvikler sig i en spiral. Derfor er mange teorier blevet noget progressivt, noget regressiv. Og på forskellige tidspunkter på spørgsmålet "Hvem er de konservative," på mange måder kan besvares.

Single-rodfæstet popularitet af udtrykket "bevarelse"

Udtrykket, hvilket betyder sikkerhed, er meget udbredt i hverdagen - stop konstruktion for at fremme en mere vellykket opfølgning, oprettelse af strategiske lagre, tekniske foranstaltninger til beskyttelse mod korrosion af et stort antal dele, og derefter med det, der er velkendt for alle familier i CIS - forberedelse produkter vinter. Alt dette kaldes bevarelse. Spørgsmålet om "konservative - hvad er det?" Forvirrende. "Hvad?" Henviser til behandling af en død ting, og der er naturligvis henvise til konserveringsmiddel. I dette tilfælde kan det kaldes et stof øge sikkerheden, fx eddike. Udtrykket "bevaring" kan defineres opsigelse tillade visse fordele, der er mulige i gode tider og er ikke tilladt i nød. Dvs. konservering kan ses som suspension af en strøm at gemme. Spar opdagede forekomster af naturressourcer. Årsagerne kan være forskellige. Oftest urentable udvikling - ingen indgange, dybde etc. Nogle gange forlader landet af rigdom for fremtiden ... Og i dette tilfælde, at spørgsmålet om "konservative - hvem er" Du kan besvare det er den person, bagning for velfærd for kommende generationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.