Kunst og underholdningFilm

Albus Dumbledore: skuespiller og karakter

Han er den største tryllekunstner, frygten for alle de skurke og støtte de svage. Måske, hvis det ikke var for Dumbledore, Harry Potter ville ikke have styrke til at vinde den endelige sejr i kampen mod det onde. Eller ville have været tilstrækkeligt? Den sidste del af bogen serien om guiden dreng læseren erfarer, at den hvidskæggede tryllekunstner ikke var syndfri. Hvad er han en helt? Positiv det? Er det svært opgave var at spille Dumbledore? Skuespilleren var ikke alene alligevel.

I skolen Hogwarts

Dette er det første tegn, der vises på siderne i bogen. Langsom og majestætisk gangart, han går til Dursley hjem, den nærmeste pårørende orphan Harry Potter. Dumbledores handlinger er rationelle og logiske. Han beregner bevæger sig i forvejen, men det er sandsynligvis den eneste gang, han har lavet en fejl, at tro, at Harry ville vokse bedre med de indfødte folk. Dumbledore var forkert og dømt Harry 10 smertefulde år, som dog gik til drengen eneste fordel, da han voksede op venlige, hensyn og stærk, som den ikke kunne gøre års hengivenhed og lyksalighed.

I skolen, Dumbledore mødte Harry varmt, men det meste af tiden ser drengen fra en afstand, der giver råd fra tid til anden og forklare fejl. Den første direkte kontakt, og den første opgave instruktøren giver sine disciple kun på tredje studieår, når det er nødvendigt for at redde en uskyldig mand fra døden. Yderligere forbindelse vokser, og Dumbledore Harry - er ikke bare en lærer, men en ældre ven, en ven, en stor tryllekunstner og næsten indfødte folk. Ved slutningen af den sjette bog dør han, og det betyder, at drengen blev frataget sin mest magtfulde advokat. Håber og støtte Potter har været alle disse år, professor Dumbledore.

Skuespiller første og anden del

Richard Harris, der spillede i de første dele af Harry Potter, mindede om, at førstebehandlingen af den rolle afholdt med børn. Det godkendte straks. Harris var en britisk skuespiller, det femte barn i familien. I en tidlig alder fik han tuberkulose. På tv optrådte første gang i 1958, og derefter gik op og spillede hovedroller i historiske film modtog "Golden Globe" til rollen som kong Arthur. Han spillede med i mange westerns. Harris selv sang og indspillede et par albums. At være en mand med alsidige, han til audition som manuskriptforfatter og instruktør. På rolle i "Harry Potter" aftalt efter pres fra hendes barnebarn. Pige truede sin bedstefar, at han ikke ville tale med ham, hvis han nægter at blive vist. Ifølge mange kritikere og seere simpelthen, det var en reference Dumbledore. Skuespilleren Richard Harris døde i oktober 2002. Hans sidste rolle han spillede i filmen "Apocalypse", hvor han var Johannes teologen.

Hvad skal Dumbledore?

Det var svært at "drop i på vognen forlader toget" og fortsætte som en tung rolle efter Harris døde. Seerne har vænnet sig til forsiden af helten, hans manerer og kropsholdning. Ny Dumbledore - skuespiller Maykl Gembon - bærer en vis lighed med Harris, men han er helt anderledes i naturen. Albus Harris mere værdig og venlig. Han minder grandfatherly, klog og erfaren. Dette er et klassisk billede af guiden, der ligner Marilyn og Gandalf. På trods af massive år, Dumbledore anderledes livlig Vid, sans for humor og en nedladende holdning. Indtil den syvende bog af den sidste store tryllekunstner, er lidt kendt, og fordi Dumbledore var yderst positiv. Skuespiller Maykl Gembon var at formidle den indre essens af helten, husker de mørke pletter i hans biografi og forsøger at retfærdiggøre nogle forsigtighed i forhold til Severus Snape og Harry Potter. Helten i vanskelige barndom og oprørsk karakter. Han må ikke forblive på skærmen smilende og blid. Han er stærk, smart og fed, og hvordan det var meningen at afsløre Gambon.

Resultatet er indlysende

I den fjerde bog, en ny Dumbledore. Lang sølvfarvede skæg noget forkortet, blev helten i hendes bundet op og ændrede stil af tøj. Nej, fra morgenkåbe han ikke afvise, men foretrækker lyse farver grå og falmet. Det var en ny Dumbledore - skuespilleren har foretaget en ændring i hans karakter. Direktør blev følelsesmæssige, heftig og til tider endda nervøs. Han bryder selv på Harry, når han ønsker at vide, om han selv har kastet sit navn i Flammernes Pokal. Gambon Dumbledore kan vise sværhedsgraden og endda stivhed. Han holder sig helt kold med Severus Snape, men efterhånden gennemsyret af sympati for ham for hans følelser for Lilly Potter. Venner direktør har næsten ingen, men fans og beundrere - så meget som nødvendigt. Fans af sagaen om guiden drengen har bemærket, at Gambon Dumbledore lille smilende, mens i bogen opmuntrede han drengens godmodige smil gennem hans briller-halvdele.

opsummere

Det er umuligt at sammenligne rolle kunstnere så forskellige og interessante guiden. Rektor for Hogwarts var en stor personlighed med en masse dejlige kvaliteter. Skuespilleren, der spiller Dumbledore først, legemliggjort den lyse side, det blev påvist, at helten er venlig, rolig og intelligent. Hen mod slutningen af hendes skuespil spil, blev det klart, at han stadig en mand, ikke en gud. Dumbledores mesterligt timede flytter alle spillere på deres "skakbræt", svingede han dem som bønder, selv efter døden, men det blev gjort af hensyn til "det fælles bedste". Hvorvidt en sådan fremgangsmåde er berettiget? Efter at resultatet blev opnået. Der er forskellige holdninger til dette, men sandheden er ukendt, måske endda til forfatteren af bøger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.