Kunst og underholdningFilm

Olga og Tatiana Arntgolts - søstre, talentfuld skuespiller og smuk kvinde

Arntgolts - søstre, er ens i udseende og meget forskellige i karakter. Begge er populære skuespillerinde, selvom den måde kunsten de er forskellige. Sisters Arntgolts, filmografi som allerede ganske betydelige, begyndte sin skuespillerkarriere på samme tid. Tatiana har en liste over film med hendes deltagelse er længere, men Olga længere længde film.

biografi

Arntgolts søstre, hvis biografi er ganske omfattende, født marts 18, 1982 by Kaliningrad. Olga blev født 20 minutter senere, Tatiana. Far søstre Arntgolts også en skuespiller - Albert Alfonsovich. Tilsyneladende blev den kreative talent af pigerne transmitteret ved arv. Søster fra en tidlig alder at vide, hvad den erhvervet som skuespiller. Deres første samarbejde var i børnenes leg "Golden kylling". De fik rollen som frøer.

Men skuespillerens aktiviteter ikke altid tiltrukket piger Arntgolts. Søstrene engageret i rytmisk gymnastik og femkamp. Der var en tid, hvor de var på vej ind Faculty of Journalism. Sisters Arntgolts (foto i avisen) mente, at skuespillerinden af dem ikke får det. Men forældre overførte søstre i Kaliningrad Lyceum, hvor de skulle deltage i et teater klasse. Inden for et studieår piger skiftet mening og fast besluttede at blive skuespiller. Efter Lyceum søstre sammen med hele klassen gik til Moskva til audition til teater Institute. De besluttede at synge omkvædet. Theatrical Kommissionen straks skille sig ud fra massen af søstre og Artyom Tkachenko.

Serien NÆSTE

Sisters Olga og Tatiana Arntgolts kunne for første gang til stjerne sammen i den næste serie. Tatiana har allerede medvirket i denne film, og på ideen om instruktøren, Olga skulle spille en dobbelt af hovedpersonen, som var for hende i en drøm. Men Olga var ikke i stand til at komme, da hun havde Stige. Men for at spille sammen var en drøm Arntgolts. Og det er sandt. Søstrene arbejdede sammen i 2003 i serien "Hvorfor har du et alibi?". Olga har fået hovedrollen.

Olga Arntgolts

"Tre mod alle" hans første rolle i tv-serien Olga modtaget i 2002. Hun fik hovedrollen. Skuespillerinden straks blev populær. Hun begyndte at lære på gaderne. Ifølge manuskriptet til filmen hovedpersonen Lena og hendes bror står uden forældre. Faderen mangler og hans mor gik i koma. Lena og hendes bror til at være en masse tests.

I 2004 medvirkede hun i "russiske" film, hvor han modtog titelrollen. Dens heltinde - spørger hun. I 2005 Olga tog hovedrollen i filmen "Glem ikke." Et år senere, hun medvirkede i forbrydelsen filmen "Hot i November". I samme år, Olga spiller en sygeplejerske i filmen "Alive".

sammen

I 2007 var der igen det fælles arbejde Arntgolts. Sisters Oksana og Nastya spilles i filmen "Gloss".

I 2009 de medvirkede i filmen "SWEETHEART". Tatiana spillede en stripper Natalia og Olga fik rollen som hendes søster, lærer Katie. rolle skæbne har valgt partiet, men deres billeder er overraskende faldt sammen med de tegn på de søstre. Tatyana i livet i en meget energisk, eksplosivt, og Olga var altid rolig og fornuftig pige.

Personlige liv Olga

Med skuespilleren Vakhtang Beridze Olga mødtes ved brylluppet af hans søster Tatiana. Vic ved første øjekast forelsket i Olga, og han friede til hende næsten med det samme. Men brylluppet, de spillede lidt senere. Efter at gifte sig i Vakhtang problemer begyndte i teatret. Han blev lidt tjener. På dette grundlag, Olga og hendes mand begyndte de hyppige skandaler. Men det lykkedes at holde sammen på familien, efter at have været igennem en vanskelig periode af livet. Deres forhold forstærkes yderligere af den længe ventede fødslen af en datter, der blev kaldt Anna.

Tatiana Arntgolts

Den første større rolle Tatiana var billedet af Kati Trofimovoy i tv-serien "Simple Truth", hvor vores heltinde blev skudt 1999-2003. I 2005 Tatiana dukkede op i "Obsession" film. Hun fik en meget udfordrende rolle Plotnikova Faith. Heltinden af filmen var i fængsel, og i et psykiatrisk hospital. Så mange som 2 dages skydning fandt sted i cellerne og fængslet. Det er lidt svært for arbejdsgangen. Kameraet og filmhold førte tilbage under bevogtning. Der har også været at skyde i et psykiatrisk hospital. Tatiana havde en masse skrigende, hysterisk. Og når skyderiet fandt sted i søen, hvor vandtemperaturen ikke overstiger seks grader. Så nogle gange er det ikke let givet skuespillerne veletableret rolle.

Personlige liv Tatiana

Første mand af Tatiana blev en populær skuespiller - Ivan Zhidkov. Ægteskab arrangeret uden besvær. Bryllupsrejse de ikke havde, da parret er begge meget belastet arbejde. Sammen har de levede 5 år. Efter brylluppet, begyndte de konstante skænderier. I Jidkova eksplosiv. Under et skænderi, han kunne have sagt for meget. Efter fødslen af datteren begyndte relationer Masha at forbedre. Men Ivan rørt en succesfuld karriere Tatiana. Da de begge medvirkede i tv-serien "svalerede", Tatiana holdt odorgivala ægtefælle. Hun var bange for, at han vil glemme teksten og skændsel. De forsøgte at forbedre forholdet - sammen gik til Tyskland, men intet hjalp. 31 januar, 2013 blev parret skilt.

Gregory Antipenko

Rygtet siger, at Tatiana havde forladt Jidkova grund Gregory Antipenko. De købte en ejendom i Kroatien, da det var der hvert år ekskone Julia Gregory Takshina eksport af deres fælles børn.

I dag er det meget populære serie byder Arntgolts. Søstre er genkendelige over hele verden. Deres popularitet vokser hver dag. Forhåbentlig lige foran en lykkelig fremtid, en succesfuld karriere og en vidunderlig familie liv venter vores heltinder. Alle fortjener Arntgolts søster. Biografi af hver af dem vidner om dette. Efter alt, i dag stort set alle seer ved, hvem disse dejlige og talentfuld ung kvinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.