TravelingRetninger

Peter. Ferie i St. Petersborg for enhver smag: rekreation, vilde bjerge, familie, ungdom eller aktiv. Priser og anmeldelser

Den kulturelle hovedstad i Rusland - det er uden tvivl, Peter. Helligdage i St. Petersburg bliver en uforglemmelig begivenhed. Vil gøre et varigt indtryk spændende udflugter, gåture langs Neva dæmning, besøger berømte museer og teatre, restauranter og natklubber. En foreløbig opgørelse af ruten vil ikke spilde kostbar tid forgæves. De, der aldrig har været i den nordlige hovedstad, anbefales det at benytte sig af rejsebureauer. Takket være spidsen af erfarne guider vil være i stand til ikke at gå glip af alt det sjove.

Tour muligheder

Er du interesseret i Peter? du kan begynde at hvile i St. Petersborg med en tur rundt i byen. Til dette formål, organiseret vandreture. Især populær blandt turister Nevskij Prospekt. Som regel ruten omfatter et besøg til Hermitage. Særligt populært udflugtsmål "Mystic St. Petersborg."

Ikke mindre indtryk på bådture på kanaler og floder i byen. Gå ikke glip af muligheden for at omgå en del af den nordlige hovedstad med båd. Fra dækket åbner en helt anden opfattelse af Peter. Ferie i St. Pete sjældent uden inspektion, Fontanka Embankment, Griboyedov Canal og Neva River.

Rejs med hele familien

Ferie i St. Petersborg med børn kræver særlig forberedelse af turen rute. Besøger Leningrad Zoo vil nyde små rejsende. Her kan du beundre de rovdyr, og primater, gnavere og klovbærende dyr, samt mange andre repræsentanter for fauna. Ofte besøgende er organiseret hest viser. Det er muligt at rulle barnet på en pony. Den zoologiske have er åben på hverdage fra ti om morgenen til seks om aftenen, og i weekenden - 11-5. Det ligger nær metrostationen kaldet "Gorky". Billet prisen er lav: med voksne tage 350 rubler, med eleverne - 100 børn fra fire til syv - 50, og børn under denne alder har ret til gratis adgang. På den zoologiske have har sin egen hjemmeside, hvor du kan lære mere om dette interessante sted.

vi beundrer delfiner

Når man planlægger en ferie i St. Petersborg med børn, herunder et besøg på ruten af Leningrad delfinarium. Det blev skabt på baggrund af "Spartak" swimmingpool. En spektakulær udsigt, hovedaktørerne af dem er delfiner, søløver og sæler, har smag af ikke kun børn, men også voksne. Delfinarium glade for at modtage besøgende fra tolv dage til 18:00 dagligt. Restauranten er lukket om mandagen. På den første dag i ugen i delfinarium output. For at tydeliggøre tidsplanen, bare gå til den officielle hjemmeside - dolphinarium.ru. For at komme til denne institution er bedst at bruge metroen. Fra stationen "Krestovsky Island" til delfinen kun tre minutters gang væk. Billet pris afhænger af sektoren. Således for voksne det kan variere fra to hundrede til seks hundrede rubler, til børn - 100-400.

Hvad andet kan tiltrække unge turister Peter? Ferie i St. Pete er svært at forestille sig uden at besøge museerne. Men alvorlige institutioner er usandsynligt, at være af interesse for børn. Den bedste løsning ville være indledningen til et museum for dukker. Unik eksponering præsenteres i to store haller. Der kan du nyde både meget små og store dukker skabt, og i dag, mange år siden. Når butikken åbnede museet. Blandt det bredeste udvalg af legetøj kan du vælge og købe en hvilken som helst ønsket. Et særligt tilbud til familie besøgende: voksne og et barn får en generel optagelse billet koster tre hundrede rubler. Museet er åbent hver dag. Det kan besøges fra ti om morgenen indtil seks om aftenen. Fra "Vasileostrovskaya" station til museet for at gå femten minutter til fods. Officiel hjemmeside - museumdolls.ru.

mættet output

Hvis et besøg i den nordlige del af hovedstaden, du har kun to dage, der er afsat - lørdag og søndag, skal rejsen planlægges mere omhyggeligt, fordi på grund af hver time. Vil du gøre en mere komplet ferie i St. Petersborg i weekenden? Tag en aften gåtur (fra 00.00 til 02.00) på den smukke Palace Embankment. Fra denne placering kan du observere opdræt af broer - paladset og treenigheden.

Som for dagen med at udforske St. Petersburg, kan du se den centrale del af byen, herunder et besøg i St. Isaacs Katedral, Hermitage. Turister, der ikke kender byen bedre, selvfølgelig, benytte sig af en af de mange rejsebureauer. Disse vandreture som "Vasilevsky Island", "Det vigtigste område i St. Petersborg", "Walking langs Nevsky udsigten", vil gøre det muligt at stifte bekendtskab med hovedstaden i North tættere.

Grønne øer metropol

Mærk charme af naturen er mulig, selv i en så stor og travl by som Skt. Et passende sted er Moskva Victory Park. Det er populært på grund af de smukke grunde og en smuk sø. Parken er perfekt til en afslappet familieferie. Tendens til at have det sjovt, kan du gå på rides. Blandt dem er ikke kun børn, men også voksne. Hvem kan drage fordel af forfriskning "Eurasia" restaurationsydelser.

Et andet godt sted - Alexanderhaven. Han blev besejret i det nittende århundrede. Derefter efter ordre fra Admiral Greig blev plantet buske og træer, og fra Tauride Gardens flyttet statuen af Flora og Hercules, der spillede rollen som prikken over i'et i den generelle panorama. Selv da, har den resulterende møjsommelige arbejde af mange menneskers Green Boulevard blevet et populært sted for walking lokale aristokrati.

Ud over de to ovenfor beskrevne formål, borgere og gæster elsker at besøge Yusupov Gardens, Park af "Spartacus", Botanisk Have, Peskarevsky park, Murinsky Park, City Garden, Shuvalov park og drivhus Tauride Have kaldes "Flowers".

styrkelse af sundhed

Beboere i byerne undergår konstant stress, du bare brug for at spille sport. Træthed fra de daglige problemer mere effektivt fjernet, for eksempel jogging eller svømning, snarere end at ligge på sofaen. I dette tilfælde, ikke kun St. Petersborg, men også besøgende til byen i stigende grad foretrækker at tilbringe deres fritid ikke i barer og restauranter, og på hesteryg. Den sportsklub "Prometheus" alle kan nyde i din fritid travere. Programmet giver hesteryg ture gennem skovbevoksede eller åbne områder. Bliver stadig mere populære er en ferie i St. Petersborg. Gæsteanmeldelser Club "Prometheus" af en sådan tidsfordriv for det meste begejstrede. Folk siger, at dialogen med de dyr og sammenhold med naturen rense sjælen, lindre stress og give styrke.

For at komme til klubben, du har brug for at komme til metrostationen "Leninsky Prospekt", derefter overføre til en 639-th bus. Det tager dig at slå i Kaporskaya. Din destination bliver nødt til at gå femten minutter til fods. Klubben er åben hver dag, men for at være sikker på, at du venter på, anbefales at kontakte "Prometheus" manager. Få alle de nødvendige oplysninger om antallet 8-901-307-55-97.

Fritidshjem i St. Petersborg

I en forstad til den nordlige hovedstad har mange steder, hvor du kan slappe af i skødet af karakter. En af de mest populære fritidsaktiviteter - "The Old Mill". Det er beliggende på bredden af den berømte Finske Bugt. Disse steder tiltrække turister berusende, frisk luft og en fantastisk udsigt.

Turister er indkvarteret i hytter er udstyret med aircondition, tv, køleskab og alle de faciliteter. Kapacitet "Ramsløg" restaurant er et hundrede og halvtreds mennesker. Kunder er villige til at bruge sauna, swimmingpool, tyrkisk og russiske bade. Endvidere er det muligt at køre heste, cykler eller karafler, selv udøvelse af den foreliggende armbrøst. Ejendommen er den enogfyrretyvende kilometer fra den Primorsky motorvej.

budget option

Rådet for turister, begrænsede midler: jo længere fritidsklubben ligger på Peter, billigere bolig og andre tjenester. For eksempel besøger "Unge" er egentlig ikke kommer til at ramme på tegnebogen. Dette sted er langt nok væk fra byen, men på grund af regelmæssig transport for at komme til det vil ikke være svært. Priserne er angivet i et fritidshjem i mere end overkommelige (fra 350 rubler. / Person. Per dag). Tre måltider om dagen vil koste omkring 470 rubler. Retter på en lokal cafe lækker og billig.

Tilbud til unge

St. Petersburg - meget lyse og kontrasterende byen. Det er derfor, han kan lide unge mænd. Denne kategori af rejsende foretrækker at bo på vandrehjem - billige økonomi klasse hoteller. På grund af dette er det muligt at organisere den mest billig ferie i St. Petersborg. Priser for værelser i vandrerhjem vil starte med tre hundrede rubler om dagen per person. De fleste ordentlige muligheder - "Neva", "Anna", "Galakt", "Kiev".

En af de mest populære festivaler i St. Petersburg - "Stars of White Nights". Det tiltrækker rejsende i alle aldre fra hele verden. En anden populær festival - "Maryinskiy". Den er baseret på klassisk dans, men denne handling kan ikke kaldes kedeligt. Unge mennesker i publikum er altid en masse.

Nå, som uden at gå i byen om natten? Unge mennesker kan lide at have det sjovt i mørke, og talrige klubber, barer, cafeer og kunstforeninger i den nordlige hovedstad bare ikke kede sig.

konklusion

Når den rationelle forudgående planlægning ferie i Peter Savage vil bringe dig en masse indtryk. Hvis du ønsker at tænke på noget på forhånd ikke, kan du benytte sig af de mange rejsebureauer. Erfarne guider vil hjælpe dig med at se det maksimale antal attraktioner. Husk dog, at det rekreative i St. Petersborg omfatter ikke kun besøg på museer, men også ridning og fiskeri, og bare nyde den naturlige skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.