SkønhedHudpleje

Børn creme "Byubhen". Artsbeskrivelse, sammensætning, anmeldelser

Hver mor er bekymret over de kvalitet kosmetik anvendes til sit barn. Når du køber, er det nødvendigt nøje at overveje sammensætningen af midler, underbeskæftigede og henleder opmærksomheden på producenten. Fløde "Byubhen" betragtes som en af de mest populære kosmetiske præparater til pleje af babyer hud.

Så der er gode produkter, der tilbydes af selskabet "Byubhen"? Er pris / kvalitet-forholdet cremer serie fra den tyske producent? Er der nogen negativ feedback på brugen af børns kosmetik? Disse spørgsmål vil bidrage til at besvare oplysningerne i artiklen.

virksomheden Historie

I 1940, den unge iværksætter Ewald Hermes, for nylig blev far, forsøger at befri dit barn af forstyrrende kolik. Efter at have gået gennem alle slags opskrifter, den nyligt fødte far sluttede sig flere komponenter (fennikel, koriander, lakrids, anis, kommen), og produktionen var en børn antikolikovy og beroligende te "Byubhen" (oversat fra tysk - barn, barn). I 1961, efter Anden Verdenskrig, Ewald, sammen med den børnelæge, begyndte at udvikle kosmetiske produkter til pleje af børns hud.

Siden 1997, og betragtes som de mest sikre, naturlige og allergivenlige til dato produkter af det tyske selskab. Fløde "Byubhen", samt andre børns kosmetik af dette mærke, lavet med naturlige ingredienser, under hensyntagen til de særlige forhold i barnets sarte hud. Kosmetiske produkter fra den tyske producent er i øjeblikket anses for at være midler til at forhindre udviklingen af farlige hudsygdomme hos børn fra en tidlig alder.

Alle produkter er anerkendt som en miljømæssigt ren og sikker, Bubchen årligt modtager priser for anvendelsen af naturlige ingredienser ved fremstilling af kosmetik.

"Byubhen" (creme): Typer

Bubchen Virksomheden producerer følgende typer af cremer:

 • Betyder en ble til babyer (fra fødslen).
 • Kosmetiske præparater til pleje af dine hænder og ansigt
 • Fugtgivende creme til daglig pleje.
 • Beskyttende Calendula.
 • Fløde "Byubhen" beskytter mod vejret.
 • Solcreme til børn.
 • Creme til badning og brusebad.
 • Særlige beskyttende kosmetik

Betyder en ble

Fløde "Byubhen" skal passe sarte babyhud. Han har en tyk konsistens, men det er let absorberes. Den beskytter huden mod de negative virkninger af sved og sekreter. Det anbefales at bruge efter hver bleskift. Godkendt til brug fra fødslen creme "Byubhen". Dets sammensætning - vand, solsikkeolie, karitefedt olie, zinkoxid, vitamin E, emulgatorer, kamilleekstrakt, glycerin, panthenol, ricinusolie, zinkstearat, bivoks.

Forsigtigt virker på huden cremen absorberes hurtigt og danner en film på overfladen af et luftgennemtrængeligt, forhindrer fæces, urin og sved på barnets hud. Værktøj hjælper med at forhindre ble udslæt og fjerne irritation. Panthenol med kamilleekstrakt styrke huden celle regenerering, zinkoxid tørrer og fjerner rødme. Den gennemsnitlige pris for "Byubhen" (Baby Cream) varierer fra 200 til 300 rubler.

Børns kosmetisk produkt til huden på hænder og ansigt

Ideel til skånsom pleje til følsom og beskadiget hud. Godkendt til brug fra fødslen. Genopretter beskyttende funktion af huden, øger celle regenerering.

Sammensætning: shea butter og mandel vand, glycerol, bivoks. Den indeholder ikke parfume og parabener. Det anbefales af eksperter inden for dermatologi. Cream er allergivenlige.

Den gennemsnitlige omkostninger ved midlerne er 170 rubler.

Moisturizing Cream "Bud"

Køretøj konstrueret til følsom hud og organer børn, ammende mødre og gravide kvinder. Den har en let konsistens, efter iblødsætning ikke efterlader spor. Egnet til børn fra de første dage af livet.

Sammensætning: E-vitamin, vand, mandelolie, shea smør, panthenol, bivoks, vegetabilsk olie, emulgator.

Fugter, nærer huden og efterlader den blød, genskaber vandudskiftning i huden. Børn creme "Byubhen" blid fugtgivende og ideel til daglig brug. Men ifølge mange forbruger anmeldelser, de midler bør ikke anvendes i den varme årstid, da huden nedenunder dårligt iltet. Cremen kan anvendes umiddelbart efter badet. Pris: fra 150 til 200 rubler.

Calendula Cream fra "Byubhen"

Beskyttende middel til huden med calendula ekstrakt er godkendt til brug hos børn fra de første dage af livet. "Byubhen" - speciel creme, som har en tilstrækkelig tæt struktur, absorberes i gennemsnit inden for 5 minutter efter påføring. På huden og efterlader en gullig lys beskyttende film.

Strukturen omfatter organer calendula ekstrakt, panthenol, vand, solsikkeolie, zinkoxid.

Cremen har sårheling, reducerende virkning. Egnet til daglig brug, har ingen kontraindikationer til anvendelse (undtagen individuel intolerance af komponenter af fløde). Prisen for en rørorgan i gennemsnit er 200-290 rubler.

"Byubhen": creme frost

Denne løsning, som beskytter barnets hud mod de skadelige virkninger af vejret. Ved koldt vejr huden er mest modtagelig for overtørring og chapping, især i denne periode lider sarte babyhud.

Sammensætning: sheasmør, jojobaolie, mandel; bivoks, panthenol, tocopherol, kamille ekstrakt.

"Byubhen" - Beskyttende creme - påføres til at rense huden i en halv time før de går udenfor, på ansigt og hænder af barnet. Producenten anbefaler brug af et middel for hele familien. Særlige beskyttende creme "Byubhen" allergivenlige, har en helbredende virkning. Efter neddypning på huden efterlader et beskyttende lag beskytter mod vind og lave temperaturer.

Solcreme (mælk, fløde)

Cremen beskytter huden mod UF-stråler, med et filter SPF 50. Egnet til børn fra fødslen, og voksne. Ifølge de fleste anmeldelser, værktøjet ikke fremkalde allergi, beskytter mod den negative påvirkning af ultraviolet stråling, samt fugter og nærer huden.

Ingredienser: vand, aloe, emulgatorer, glycerol, panthenol, vitamin E.

Solcreme har en lys delikate konsistens, trænger hurtigt ind i huden. Efterlader ingen rester på tøjet. Den gennemsnitlige pris pr pakke af lotion intervaller af 600-800 rubler.

Særlige beskyttende creme

Værktøjet har en tæt, olieagtig struktur, lang absorberes, og dermed fjerne irritation, lille udslæt, rødme og tørhed af huden. Det bruges til hudpleje dækning for børn og voksne.

Ingredienser: vand, fiskeolie, panthenol, allantoin, kamille ekstrakt.

Anvendelse cremen fremmer mætningen af sin magt på tør hud, fugt, fedtsyrer. Produktet ikke forårsage allergiske reaktioner. Gennemsnitspris: mellem 200 og 250 rubler.

Creme med aloe bad

Særlig emulsion til badning og brusebad sikrer omhyggelig rengøring, dekontaminering, hud fugtgivende. Velegnet til brug med de første dage af livet.

Ingredienser: vand, glycerol, panthenol, duft, mandelolie, tocopherol, aloe ekstrakt, hvedeproteiner. Den indeholder ikke farvestoffer, konserveringsmidler, sæber. 1/3 består af en blid lotion med Aloe Vera.

Det betyder nem og praktisk at bruge, ikke forårsager irritation og tårer. Det forbedrer udvekslingen af vand i hudcellerne. Allergivenlig. Pris pr stk creme til svømning "Friskheden af aloe" varierer fra 300 til 500 rubler.

Fordele ved kosmetik fra "Byubhen"

 1. Helt naturlige sammensætning.
 2. Alsidighed.
 3. Fraværet af kontraindikationer til brug (undtagen individuel intolerance af stoffer i præparatet, og tilstedeværelsen af huden nedskæringer og sår).
 4. Alle produkter er testet af dermatologer.
 5. Kosmetiske produkter fra det tyske selskab "Byubhen" er lavet med brug af moderne teknologi og traditionelle opskrifter.
 6. Pålidelighed. Virksomheden har eksisteret i 50 år, hendes kosmetik haft i generationer.
 7. Næsten alle cremer indeholder Bubchen inkorporerer panthenol, hjælper med at genoprette hudens og sikkert for alle aldre.

ulemper

Blandt de få ulemper ved produkterne af det tyske selskab kan kun notere de høje omkostninger (sammenlignet med andre børns kosmetik producentpriser).

Linje værktøjer til hudpleje mums

Ud over kosmetik til de små, har virksomheden "Byubhen" udviklet en serie af cremer, geler og lotion til gravide og ammende mødre:

 • Creme shower gel.
 • Lotion til at bekæmpe strækmærker.
 • Creme anti strækmærker.
 • Mælk til hudpleje dækning under graviditet og amning.
 • Massage olie.

anmeldelser

I dag findes kun positive kommentarer om virksomhedens kosmetik Bubchen betyder. De fleste af de forbrugere - unge mødre, der bruger børns kosmetik, ikke blot til pleje af babyer hud, men også som et middel til at tage sig af sundhed hudens egen. Dybest set kan du finde rave anmeldelser om den mirakuløse effekt af en creme Bubchen, men der er også negative.

Negativ i forbindelse med børns kosmetik "Byubhen" forbrugerne ofte opstår på grund af allergiske reaktioner, overfølsomhed over for agenter, enten på grund af at bruge cremen til andre formål. Mange klager over den alt for høje pris på tyske produkter. De høje omkostninger skyldes qualitativeness naturlige råvarer og teknologier, der anvendes til produktion linje af produkter til baby hudplejeprodukter samt dollaren.

Det er værd at bemærke, at mange mødre, der har forstået sammensætningen, ofte forlade på grund af den negative på cremen "Byubhen" anmeldelser. "Emballagen detalje malede stoffer i produkter, primært på engelsk eller latin. Tilstedeværelsen af forskellige kemiske forbindelser, såsom propylenglycol og andre simpelthen skræmme forbrugerne og på en måde ikke passer med fabrikantens erklæring om fuld naturlige produkter. faktum er, at uden disse kemikalier ikke gør produktionen af enkelt creme, lotion, gel. de fleste af de boligindretning matisk præparater beregnet til småbørn er sammensat af forbedre strukturen og midler til fremstilling af sikre, specifikke kemiske komponenter. Sammenlignet med de naturlige stoffer i indhold i cremer ubetydelige.

Hvor det er nødvendigt at købe Bubchen creme

Produkter "Byubhen" sælges udelukkende på apoteker, baby butikker og stormagasiner (hypermarkeder og supermarkeder), såvel som i online-butikker med speciale i børns kosmetik. Hertil kommer, at cremen, samt andre midler til denne linje er tilgængelige fra de officielle repræsentanter for det tyske selskab Bubchen.

råd om at vælge en creme for barnet

Det bør erindres, at alle børns kosmetik udvalgt på grundlag af alder barnet:

 • "0+" - tilladt fra fødslen.
 • "6 måneder +." - kan kun anvendes til børn ældre end 6 måneder.
 • "12 måneder +." - kan bruges med 1 år.
 • "3+" - lov til at blive anvendt til børn over tre år.

Falske kosmetik fra kendte mærke

Foretagsomme skurke ofte tilbyde falske creme "Byubhen", som praktisk talt ikke adskiller sig fra originalen. Pris, som regel, at sådanne kosmetiske produkter ikke er lavere end prisen på de originale produkter.

Hvordan at skelne originalen fra falsk? Eksperter anbefaler at købe varer fremstillet i Tyskland. Denne information kan findes på emballagen af kosmetiske produkter: på bagsiden viser en stregkode af varerne, det første nummer af som bør være 76. Hvis stregkoden ikke starter med disse tal foran dig - en falsk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.