SkønhedHudpleje

Hvordan til at passe tatovering efter påføring

I dag, den tatovering for mange er en slags måde at udtrykke, en del af billedet. Nu er det på mode ikke kun gælde permanente tegninger på huden, men også visuelt justere ved hjælp af form af en tatovering øjenbryn, øjne og læber. Men uanset hvad du har gjort af hensyn til sin skønhed, er det altid vigtigt at huske, at omsorgen for en tatovering efter påføring er yderst nødvendig, fordi i virkeligheden, tatoverede - er det samme sår, og hvis det ikke behandles indtil fuldstændig heling, er det muligt at bære smitte . Hvis du får en god mester, han er sikker på at forklare, hvordan du passe på din nye udsmykning. Men stadig bedre og at være opmærksom på hvad man skal gøre for at sætte tegning i mange år for at behage dig med den ideelle form og lyse farver.

Her vil vi vise dig, hvordan man korrekt pleje for en tatovering. Først og fremmest skal du vide, hvad dens endelige form tegning gevinst i omkring to uger efter påføring på huden, så i løbet af denne tid, så prøv ikke at glemme alt om forebyggende procedurer. Så snart skibsføreren var færdig sit arbejde, vil han behandle tatoveringer og pålægge ham en bandage. Fjern det ikke kan tidligst en time. Dette vil gøre, når han kom hjem, og derefter skylles flere gange en tatovering med en væske, helst antibakteriel, sæbe eller shower gel. Gør dette et must i varmt vand, men under alle omstændigheder ikke til damp og ikke gnide vaskeklud eller andre genstande.

Den næste regel er at drage omsorg for tatovering - er behovet for omhyggeligt våd tatovering med et blødt håndklæde (kan være papir) og give en lidt tør. Denne procedure skal udføres mindst to gange om dagen, morgen og aften inden jeg går i seng i to dage. På den tredje dag, efter vaskes og tør tatoverede sted, er det nødvendigt at begynde at smøre med særlig salve. Det kan være eller D-panthenol Panthenol og Bepanten derfor købe pre salve i ethvert apotek. Bemærk, at det netop var den salve, ikke sprøjte. Smør tatoveringen kan være op til 4 gange om dagen. Gør dette ved at fokusere på de fornemmelser: føler tørret op - smøre.

Måske nogen uvidende forsøge at give dig anbefalinger, hvordan man passer en tatovering, men det er usandsynligt, at være et godt råd. Det er umuligt at overrisle tatovering hydrogenperoxid eller smøre "redningsmand". Desuden kan vi ikke længere pålægge forbindinger: tegningen skal åbnes. Brug kun de værktøjer, der vil rådgive dig i kabinen. Salven påføres i et tyndt lag, blidt massere området med tatovering, gør det absorberes.

Hertil kommer, at vifte af "hvordan man passer en tatovering" er en midlertidig begrænsning og tøj. Da mønsteret er anvendt i den helbredende fase, er det bedst at tøj og er tilstrækkeligt fri af kun naturlige materialer. Præference gives til bomuld, ikke syntetiske eller uld fordi disse væv kan forårsage alvorlig irritation. Også, bør afholde sig fra det hvide lys og alle ting.

Tatovering proces skal mindst 10 dage. Når du indser, at det er fuldstændig helet, kan du stoppe proceduren: nu dit billede vil blive hos dig for evigt. Men i helingsperioden er strengt forbudt at besøge pools, saunaer, fitnesscentre, solcentre. Heller kan solbade og svømme i Vandet, for at drikke alkohol. Hvis huden på det sted, hvor tatoveringen begynder at skalle eller skalle af - ikke forsøge at rip off noget eller kam, dette er en normal proces og behøver ikke at være bange. Alt går af sig selv på blot et par uger.

Nu hvor du ved, hvordan man passer tatovering. Hvis du er villig til at ofre et par uger af hensyn til skønhed, der vil blive hos dig for evigt, så dristigt gå ind i dit valgte område og gøre dig selv en tatovering af dine drømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.