BilerMotorcykler

"IZH Planeta-2" - idealet om den sovjetiske motorcykel

På trods af, at der siden slutningen af frigivelsen af denne model motorcykel har været mere end 40 år, fortsætter hun at rejse på hullede veje i Rusland, Hviderusland, Ukraine og andre SNG-lande. Det handler om en motorcykel "IZH Planeta-2".

historie

Road motorcykel "IZH Planeta-2" produceret af "Izhmash" i perioden 1965-1971. For 6 år verden oplevede frigivelse af modellen omkring 245.000 eksemplarer af hende. Til "Planet 2" udvidet garanti fra producenten og et halvt år eller 15.000 km.

Tidligere model 'IZH Planet "var mindre kraftfuld og komfortabel. Ud over øget magt ingeniører "Izhmash" ikke foretaget væsentlige ændringer i den nye motorcykel "IZH Planeta-2".

Følg model 'IZH-Planeta 3 'betragtes som den mest pålidelige blandt alle sovjetiske' Planets". Den tredje model single-cylindrede motorcykler "Izh" har en mere moderne design end den forrige. Og "Planet 3" er udstyret med blinklys, motoren har en back-and-loop purge. Den nye bremsesystem og forbedret greb specifikt på motorcyklen "IZH Planeta-3."

funktion

På det tidspunkt, cyklen har et moderne indstillinger "IZH Planeta-2". Specifikationerne er som følger: totaktsmotor kapacitet på 346 kubikmeter. Se driver 155-pund motorcykel. Motoreffekt - 15 hestekræfter ved omdrejninger af krumtapakslen 4 200-4 600 per minut. Brændstofblandingen strømmer ind i cylinderen sammen med olie til smøring. Efter antændelse i normal cylinder skaber kompression omkring 7. Karburatoren K-36i falder med tyngdekraften fra brændstoftanken kapacitet på 18 liter, hvorefter stemplets returslag suges ind i cylinderen.

Den maksimale hastighed - 105 kilometer i timen, mens forbruget stiger brændstof og motorens levetid reduceres væsentligt. Rotation af krumtapakslen overføres til dobbeltkædede kobling, og hjulene - to-vejs, fire-trins gearkasse gennem en flerpladekobling system. Fra en boks på baghjulet rotation overføres til kæden, udvekslingsforholdet er - 2,33.

Blødhed bevægelse giver dæmpning. Den forreste teleskopgaffel fjedermekanisme udstyret med en hydraulisk støddæmper. Baggaflen pendul, med samme chok som forsiden. Ikke folde cykel stel, all-metal, rørformede.

Betingelser for reparation og vedligeholdelse

Cyklen er designet således, at det ikke kræver særlige vilkår, værktøj og udstyr til reparation. Ønskeligt, men ikke nødvendigvis, være, når motoraggregatet, indstilling propper:

  • opløsningsmiddel;
  • aflytning med en flad skruetrækker;
  • Børster, metal;
  • union hovedet;
  • knop;
  • Compression;
  • mikrometer;
  • multimeter;
  • blæselampe (ideelt er det ved hjælp af fingrene er indsat i de nye stempler);
  • feje 14 og andre.

Det ser ud til, at listen over instrumenter og værktøjer har ikke i alle garage. Faktisk kan alle de ovennævnte udskiftes med konventionelle værktøjer. For eksempel drevet i stifter med en bolt og en møtrik af tilsvarende diameter, og ringen eventuelle elektriske ledninger eller 12 volt pære.

Anmeldelser af motorcyklen "IZH Planet 2"

Dybest set, er ejerne af denne cykel er klassificeret som "over 40". Selvfølgelig er det ikke alle, men de fleste af dem er født og opvokset i Sovjetunionen derfor stadig ejer teknikken med disse tider.

De unge i dag arver eller køber en lignende model til restaureringen. Nogle prøver opgraderede motorcykler fra Sovjetunionen kunne konkurrere med moderne historier om deres tekniske egenskaber og udseende.

Typisk motorcykel ejere hævder at pålidelighed og lethed af samlingen. Relativt mere moderne modeller af "Planet-4" eller især "Jupiter-4" enkelt cylinder "Iz" 2nd generation er særlig holdbar. Faktisk under produktionen af den sidste mangler en masse konkurrence og udøvelse af magt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.