Nyheder og SamfundKultur

Hvad det er virkelig babayka

Fra barndommen folk hører om babayku. Hvem hun er, hvor det kom fra, og hvorfor det er alle så bange for? Hvordan babayka virkelig eksisterer, og om det virkelig? Hvorfor nogle er bange for det hele deres liv, og nogle oplever ikke frygt overhovedet? Disse og mange andre spørgsmål vil blive drøftet i artiklen.

overordnet

Skræmmebillede (til fælles babayka) - en fiktiv skabning af natten, som dræber børn, ønsker ikke at sove. Det viste sig så: når nogen fortalte en frygtelig historie til dit barn, hvor han sagde, at hvis han ikke falde i søvn, kom frygtelig blodtørstige monster og vil tage det med sig. Det virkede, og metoden har spredt sig, så babayka blev mere og mere populære. I moderne tid det fortsætter med at bruge og tale om sine uregerlige børn.

Oversat fra Tatar ordet "bussemand" betyder bedstefar, så ofte babayku er i billedet af den gamle frygtelige gamle mand, i stand til at forårsage en masse smerte til alle, der er nødt til at stå over for ham. Men dette er kun en af de forudsætninger, som ingen ved præcis, hvad det ser ud babayka. Desuden er de fleste af det er slet ikke magen til det hele menneske og hans bedstefar i særdeleshed.

lignende skabelse

Babayka - er stort set russisk etablering. I andre lande, børn bange for meget forskellige karakterer, som ikke er mindre interessant og nysgerrige. Nogle af dem er angivet nedenfor:

  • Boogeyman. Denne karakter bruges til at skræmme børn i de fleste lande. Det kan ses i filmen af samme navn.
  • Bøg. Det er den samme Boogeyman, bare et andet navn. Stephen King har en lille historie med et lignende navn. Men i den engelske version, det lyder som en «Boogeyman», som viser det unikke i den foregående titel.
  • Krampus. Denne skabelse kom fra Tyskland. Dette er en forfærdelig, hornede og bestialske monster bortfører børn, der misbehaved, juleaften. Krampus sætter dem i en stor taske og rive til hans hule, hvor han spiser.

Babayka - fiktion eller virkelighed?

Ved første øjekast sikkert synes det, at et tegn er ikke reel diskussion. Ingen ved, hvad det ser ud babayka, er foto viser ikke noget konkret, kun nogle hints, forslag, tegninger, billeder og så videre. Men spøgelser, poltergejster og ufoer tror nok folk, med det meste voksne (børn allerede har nok problemer med fantasi). Hvorfor? Beviser (som er fuld) deres tilstedeværelse ikke er der. Og vi er ikke engang vil nævne Gud og religion, men det er fra den samme opera: tror på noget, de aldrig havde set.

Således et klart svar om virkeligheden babayki, som du forstår, det er umuligt, så alt der er tilbage at gøre for at folk - for at lytte til dig selv. Det er ligegyldigt, hvad de siger, vigtigst af alt, hvad du tror på dig selv. Hvad føler du? Hvis du ønsker at tro, at babayka der, behøver du ikke at overtale os selv i bakgear, ser på de andre. Dette er din sandhed, dit synspunkt og din tro. Hvis du tror, at babayki ikke, så du især ikke bekymre dig om noget. Den mest, der kan ske i et sådant tilfælde - at skabning beslutter sig for at bevise over for dig strid med et af de mørkeste nætter, når du bor alene hjemme.

Børn og babayka

Den største gruppe af mennesker, der virkelig tror og er bange for det monster, der drøftes, - børn i alderen fra et til ti år. Dette skyldes, at børn er mere påvirkelige og naiv; de er ofte opfattes ganske alvorligt alle de ting, som forældrene siger til dem. Sidstnævnte, til gengæld er glade for at prøve: at barnet faldt i søvn så hurtigt som muligt, og ikke til at tage sig ud af riget af Morpheus, de vil bare ikke fortælle ham. De mest almindelige er historier om forældre i gyroskop, som skal bide hans flanke, og den berygtede skræmmebillede. Efter denne rolige voksne går i seng, forlader deres børn prisgivet frygt og spørgsmål. Hvordan babayka? Er det forfærdeligt, og i givet fald hvordan? Hvorfor hun ikke ønsker barnet at komme ud af sengen? Hvad sker der, hvis det kommer ud af sit skjul og angreb, mens barnet sover? Selvfølgelig, dybest set alle disse tanker hvirvlende hos børn med højt udviklet fantasi.

Af den måde, de fleste børn tror på julemanden, tandfeen, Havfrue, og mange andre fantasifigurer. Men hvis alt, hvad de ved om udseendet af de ovennævnte tegn, så der ser ud som en rigtig babayka, ingen kender, herunder forældrene selv. Og det ukendte skræmmer alle, fordi fantasien er i stand til at præsentere så mange rædsler, at nogle ville ikke engang drømme.

Sådan se babayku

Levesteder for de væsener, vi taler oftest er som følger: under sengen, i skabene, i mørke hjørner, i skabe og lofter. Der er noget, der skal søges. Måske har du ikke se noget, måske du føler at du har noget at lægge mærke til, og du kan være heldig, og du vil lære at se babayka. Men lykken er relativ, fordi hvis du mener legenden, vil intet godt ske at mødes. Hertil kommer, selvfølgelig, er du nødt til at skabe et gunstigt klima: at være alene hjemme, slukke alle lysene og gå rundt i lokalet på jagt efter et monster eller i måneskinnet, ser i vinduerne, eller med kedelige, klar til enhver tid at gå ud et stearinlys.

Blandt andet kan du se babayku i film og tegnefilm, i billeder, i drømme og fantasi. Dette er naturligvis ikke præcis, hvad alle forventede, men bedre end ingenting.

konklusion

Så vi mødtes med babaykoy og dens "slægtninge", og lært, at det er nytteløst at forsøge at finde beviser på dens eksistens. Enhver, der rent faktisk opfylder et mystisk væsen, især den "mørke" og ondt, er usandsynligt, at være på denne særlige spredning. Årsagerne til dette kan være flere:

  • modvilje mod at udlevere sådan en forfærdelig og forfærdelig hemmelighed;
  • frygter, at folk kan grine, tror ikke og anser skøre;
  • Madness (efter et sådant møde, kan du nemt gå gal);
  • død (vidner ikke kan lide ikke kun kriminelle personlighed, så måske den djævelske skabelse ønsker at frigive en person efter deres møde).

Det bør tænke to gange, før du ringer med mørke ulovlige virksomheder. sige "Jo mindre du ved - sleep tight" under nogle situationer egnede ligefrem perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.