Hjem og familieTilbehør

Have paraply. Gøre det rigtige valg

Det er tid til picnic, strand, hav, og kun én kan dæmpe din ferie - det er bagning varmt solen. Hvordan kunne skjule ham i et åbent område, hvor der ikke er selv træerne? I dette tilfælde vil have paraply tjene dig godt. Lad os afgøre, hvilken mulighed for at vælge, at gøre det muligt mere skygge og æstetisk smukt.

Have paraply - det er meget praktisk, kompakt design, der kan installeres ikke kun på stranden og naturen i løbet af en picnic, men også på din sommerhuset eller i haven. Det kan være af forskellige typer, størrelser, forskellige farver.

Polyester - stof, der dækker paraply baldakin. Det er ikke kun i stand til at opfange solens stråler, men ikke passerer vand, som gør det muligt at skjule selv i regnvejr under den. Hvis du ikke har en sådan paraply, bør du tænke på at købe denne nødvendige ting. Kom ansvarlig for erhvervelsen af en så vigtig attribut for din have.

De mest populære haveparasoller. Hans berømmelse de har modtaget på grund af bekvemmelighed af brug: let at installere og samle, betyder det ikke fylder meget i din bil. En sådan paraply ville være en reel redning for dig fra UV-stråler i det himmelske krop, vil spare dig fra hedeslag og solskoldning. Derudover kan det være på dit problem en anden æstetisk udsmykning.

At vælge den rigtige paraply, skal du beslutte, hvilken størrelse og form af den model, du ønsker. De kommer i runde, kvadratiske og rektangulære. Afhængigt af om du har en stor familie og gøre en masse venner kommer til at besøge dig, så lille eller stor, du har brug en have paraply. For eksempel til et par ægtefæller vil være nok af en runde med en diameter på 1,5 m, og for en familie af 5-6 personer passende model kvadrat med en side på 3 m.

På princippet om at sætte paraplyer alt for forskellige. Du kan montere den på den centrale del af vuggen kan indsættes i den relevante hul i midten af bordet. Der er en anden måde - er at sætte det på siden af konsollen, men det vil tage en tungere bund (det kommer komplet med en paraply), da dens tyngdepunkt.

At vælge en paraply for hytterne, bedes du bemærke, at der er standard, cantilever og teleskopiske synspunkter. Den første er den mest populære blandt truckere på grund af sin alsidighed. Det er muligt at justere højden, vippe paraplyen, og etablerede et produkt næsten overalt. Deres mangel på - kejtethed.

Teleskop - kompakt og praktisk, kræver ikke megen plads til åbning og montage. Cantilever paraplyer - den dyreste, men giver det bedste design af din have. Kuplen er fastgjort på en sådan model en bestemt side af konsol, der giver en større dækning af skygge.

Resistens mod vindstød og paraplyen fæstning opnås med de materialer, som det er lavet. Dette er vigtigt, fordi kvaliteten af stoffet kan forlænge levetiden af produktet.

Korrekt valg af paraply haven, vil du glemme alt om solskoldning, hedeslag eller regn. Det vil give dig og din familie at nyde fællesskabet i hans skygge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.