SkønhedHår

Hårfarve "Garnier Auliya'. forbruger anmeldelser

"Garnier" Virksomheden har udviklet et produkt, der har en unik tilgang til hår farve. Dens anvendelse gør det muligt at opnå den perfekte farve. Samtidig med at krøller sundhed. Dette produkt er en maling "Garnier Auliya'.

struktur

Ny resistente til hårfarve er et middel til "Garnier Auliya'. Brugeranmeldelser attestere den høje kvalitet af produktet. Den indeholder ikke indeholde ammoniak, som gør det muligt sørge for at tage sig af hår selv under farve.

formel

Vi skabte dette produkt baseret på revolutionerende teknologi, der rummer alle de bedste udviklinger i nyere tid. Grundlaget med formlen "Garnier Oliya" er mineralolie og blomster. Deres anvendelse er opnået helt grå farve. Farve Afklaring kan opnås til tre toner. I dette tilfælde betyder malingen ikke ondt i hovedbunden, da det ikke indeholder ammoniak.

Fås i produktet formel olie fremmer dybere indtrængen i håret farvepigmenter. Med denne farve er rig og dyb. Flower Oil (Passiflora, Camellia, solsikke og roer hvid Meadowfoam) nærer håret, forbedre dens struktur.

maling tekstur

Processen bliver en behagelig procedure for brug af maling "Garnier Auliya'. Anmeldelser af shoppere sige, der hurtigt og nemt blandet creme basisproduktet.

Samtidig malingen tager på en fløjlsagtig ensartet konsistens, har en udsøgt aroma. Blid og rig creme der minder om kogt-til-brug farvestof "Garnier Auliya'. Anmeldelser købere af dette produkt sige, at for at sætte det stille og roligt. rede sammensætning således ikke drypper og flyder ikke.

maling aroma

Ved hjælp af Garnier Olia, kan du glemme alt om de ubehagelige lugte, som er karakteristiske for de vedvarende konventionelle midler. Blid og subtil aroma har male "Garnier Auliya'. Bedømmelser af indkøbsposer sige noter af ananas og lime, vilde pære- og æbletræer, som betyder mættet. Lugten af maling er beriget med duften af rav og patchouli, gardenia, jasmin , og hyben.

fordele maling

Den revolutionerende formel "Garnier Auliya 'gør det muligt at opnå følgende:

- væsentligt forbedre tilstanden af hår;
- opnåelse af krøller varige mættede farver;
- lysne håret op til tre nuancer.

Hertil kommer, at fraværet i blækket ammoniak adskiller det fra andre midler. Når det bruges til at skabe de mest komfortable betingelser for hovedbunden. Fordelen ved maling understreger sin bløde, cremede konsistens og udsøgt blomstret duft.

Og forskelligartet palet af "Garnier Auliya'. maling nuancer omfatter en række femogtyve udtryksfulde farver. De repræsenterede den farveskala af brune, sorte, røde farver.

Dye "Garnier Auliya 'gør dit hår skinnende og sundt udseende. Sættet har en særlig balsam. Han tager sig af sluserne efter indgrebet, styrke dem, samt bidrager til farven fiksering.

Den ideelle produktkvalitet noteret købere. Det er derfor, farvestof "Garnier Auliya', hvis pris er demokratisk (to hundrede og tredive-to hundrede og fyrre rubler), populær i det kosmetiske marked.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.