HjemlighedKonstruktion

Hvad er jute, jute isolering: karakteristika

Træbygninger til forskellige funktioner begyndte at bygge i oldtiden, i dag, at de ikke mister deres popularitet blandt forbrugerne. Dette er ikke overraskende, da træet er miljøvenligt og naturligt materiale, let at bearbejde og ikke udleder skadelige stoffer i miljøet. Men hvis du ønsker at gøre bygningen af træet forvandlet en komfortabel og pålidelig, er det nødvendigt at bruge jute til log. Det er en mezhventsovogo isolering, som kan findes på markedet i dag.

fabrikations feature

Det er lavet af den samme plante, der ligner en pil. For at få en jute klud, indsamling af planterne begynder, når den når en længde på 4 meter. Nogle stængler binder til enkelte bundter, nedsænket i vand i 15 dage. I løbet af denne periode, stilke tage på blødhed, der tillader dem at nemt håndtere. I det næste trin materialet fødes til produktion, hvor den separeres i fibre og udsættes for tørring. På det russiske marked kommer i jute baller.

Isolering jute sorter og deres egenskaber

Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvad der er jute, så er du først nødt til at lære de grundlæggende sorter af isolering. Salget kan ses fra dette materiale blår, filt og jute, som er kombineret med hør. I det første tilfælde indholdet af det vigtigste råmateriale er 100%, dette materiale virker som den mest økonomiske løsning for de stangformede strukturer og log huse. Som de vigtigste fordele kan bemærkes, at fibrene kun behandles kartning, og det bevarer alle de naturlige egenskaber.

Hvis du ønsker at bruge hamp jute, derefter isolere bruge det vil være nødvendigt for tætning teknologi. Blår jute suppleret kommercielt følt af jute, som kan være til stede som råstof, 100 procent af samme navn, og en vis mængde af yderligere bindemidler. Til udførelse af isolering virker eksperter mener følte den mest attraktive og passende tilsætningsstof i form af hør har en høj grad af stivhed.

Isolering lavet af jute og hør

Jute hør isolering undertiden suppleres med et lige forhold. Dette materiale er kendetegnet ved, at den inkorporerer fordelene ved både termisk isolering, stivheden af rammen fungerer som hør, og det andet materiale er blødt og virker som et fyldstof. Han var ikke knust og klar til at tjene meget længere end deres kolleger.

Karakteristika jute bånd

Jute Tape er meget almindeligt i konstruktionen, hvor der anvendes træ. Den er tilgængelig til en pris, er helt almindeligt i salget, så var i stand til at erstatte linned, mos, hamp og hamp, som har visse ulemper. Om stabling af en sådan isolering mester bruge meget mindre tid end ved anvendelse af de ovenfor beskrevne materialer, har arbejdet med det beskrevne produkt er meget enklere, fordi det har en bestemt form. Hvis du køber en høj kvalitet jute bånd, kan dets tæthed varieres fra 400 til 800 gram per kvadratmeter. Ikke forveksle dette materiale med jute følte, overfladedensiteten som kan nå et tal på 350 gram per kvadratmeter. Sidstnævnte type materiale har en lavere kvalitet sammenlignet med ren jute.

Blandt egenskaberne af båndet bør tildeles en tykkelse og bredde vil afhænge af anvendelsen i byggeriet. Hyppigst materialet er snoet i separate ruller, kan hvis længde varierer fra 10 til 20 meter. Som for bredden, det varierer fra 10 til 20 centimeter. Hvis ovenstående størrelser ikke passer dig, kan du købe en jute klud, som let kan skæres i individuelle strimler den ønskede bredde og længde. Disse værker er nemme at implementere på byggepladsen. Klassisk jute bånd kan have en tykkelse på 5 til 6 millimeter, er det ofte anvendes et materiale, hvori nævnte parameter varierer fra 8 til 10 millimeter.

Hvorfor vælge jute for sin træhus

Som det er kendt, mezhventsovogo jute isolering har mange fordele, som giver brugeren mulighed for at afvise valget i hans retning og opgive analoge muligheder. Blandt de positive funktioner omfatter en naturlig farve, der er så tæt på træet. Dette indikerer, at log vægge vil se naturlig og vil ikke blive tildelt isolering i mezhventsovogo rum, såvel som indlysende.

Hvis du spørger sig selv om, hvad der er jute, samt hvad det er, er det nødvendigt at gøre opmærksom på, at produktionsprocessen anvender kun naturlige materialer, der ikke består af giftige stoffer og ikke er underlagt rådne i operationen. De mennesker, der bor i træhuse, kan være opmærksomme på problemet, når en radiator for at tage væk fuglene til at bygge deres reder. Dette er ikke jute isolering, som ikke er af interesse for fugle.

ekstra funktioner

Beskrevet isolering til at klare den opgave at absorbere overskydende fugt fra træet, hvilket ville beskadige vægmaterialer. De er således ikke dannet, og ingen fugt opstår mikroorganismer. Valg jute isolering, kan du være sikker på, at det ikke er en del af spredningen af støv, hvilket gør indendørs luft bliver renere. Tykkelsen af dette materiale kan nemt justeres, hvilket gør det muligt at foretage en ensartet struktur fiber.

udgifter til

Når du har besluttet på, hvad der er jute, kan du besøge butikken for at købe en varmelegeme til varmeisolering af deres hjem. Hvis rullen har en længde på 20 meter og en bredde på 15 centimeter, vil den pr enhedspris nødt til at betale 150 rubler. Hvis bredden øges op til 20 centimeter, så for 1 rulle forbrugerne betaler 190 rubler. Hvis det ønskes, kan du købe jute pladevat, hvis bredde varierer fra 80 til 160 centimeter. Hvis rullen har en længde på 50 meter og dens bredde er lig med 15 centimeter, vil pr forbruger betaler 600 rubler. Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvad der er jute, derefter i flere detaljer med sit udseende, du vil være i stand til at læse, betragtes de billeder der præsenteres i artiklen. Dette vil give dig mulighed for at lære det her, når du besøger butikken.

konklusion

For at isolere bygningen, du har brug for at være i færd med at opbygge en rulle ruller på Wiens log. Dette indikerer, at arbejde med denne isolering er yderst simpel. Blandt andet kan man øge lydisolering egenskaber af hele strukturen, som har støjdæmpende varmeisoleringskarakteristika. Hvis du har brug for at bore i væggen, som tidligere var blevet isoleret med jute, vil materialet ikke vikles rundt om boret, hvilket er meget vigtigt for erfarne bygherrer. Jute isolering, som nævnt ovenfor, er i stand til at absorbere fugt, men derefter det tørrer uden at miste deres oprindelige egenskaber. Dette er meget vigtigt, fordi de analoge versioner ganske ofte i våd tilstand for at danne kuldebroer. Hvis du vil bruge jute bånd, så er du nødt til at slippe af dobbelt kalfatring, angiver også på rentabiliteten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.