SundhedKvinders sundhed

Abort: isolation efter en abort og brun spotting. Hvad er udvælgelsen efter abort sats

I dag er det ingen hemmelighed, at de fleste kvinder mindst én gang i deres liv lider en procedure, såsom en abort, enten forekommer naturligt eller udføres af medicinske årsager eller på grund af modvilje mod at få et barn. Hvis du har oplevet en abort, efter abort fordeling er helt normalt. Om dem vi tilbyder mere at tale om i denne artikel. I visse tilfælde kan de angiver indtrængningen af kvindens krop er en farlig infektion eller dårligt udført aborter.

Hvorfor abort er ledsaget af forekomsten af bundfald

Abort betyder ved en genvinding af ægget, som allerede er blevet en med indervæggen af livmoderen. Og på grund af denne vigtige kvindelige organ er en flerhed af blodkar, enhver manipulation resulterede i isoleringen af blodige karakter.

Hvilke højdepunkt er normen efter abort proces

Hvis kvinden gennemgik en abort, bør efter abort tildeling ikke skræmme hende. Imidlertid bør det forstås klart, nogle af dem er normen, og som angiver den indtrængning af infektion eller andre komplikationer. Så, anses det for normal brun udledning efter abort. Ligesom deres farve skyldes det faktum, at der kommer ud af den kvindelige kønsorganer tid til at koagulere blodet i små mængder. Men husk på, at brun udledning også kan signalere tilstedeværelsen af polypper i livmoderen. De opstår som et resultat af hormonelle lidelser relateret til abort. De polypper er ikke farlige, men de har en negativ indvirkning på kvinders sundhed, og derfor bør de fjernes i tide.

Hvis du har haft en abort, kan post-abort udledning brun også pege på endometriose. Oftest, i dette tilfælde, hemmeligheden er meget ubehagelig og skarp lugt. Denne sygdom normalt ikke forårsager kvinder ubehag og ubehag, men det bør behandles, da det kan blive en årsag til abort i fremtiden.

Hvad fordeling observeret efter kirurgisk abort proces

Denne fremgangsmåde til abort er den farligste, men også kendetegnet ved en øget risiko for forskellige komplikationer. Efter indgreb i den kvindelige organisme i dette tilfælde er det mere omfattende end i andre udførelsesformer. Kirurgiske aborter udført i det tilfælde, hvor anvendelse af mere skånsomme er ikke mulig. For eksempel er der ingen udstyr, der kræves for keritazha eller graviditet ganske lang tid.

Blødning efter abort udført kirurgisk typisk strække sig fra 5 til 10 dage. Meget wake-up call er en hurtig udfasning dem ud. Dette kan være et symptom på hematometra følge af spasmer i livmoderkanalen. I dette tilfælde er faren er den store mængde blod akkumulere i livmoderhulen. Når sådanne symptomer bør straks søge lægehjælp.

I nogle tilfælde er der en omvendt situation, hvor kraftig blødning forekomme, hvilket kræver øjeblikkelig hospitalsindlæggelse. Disse manifestationer kan være en konsekvens af, at der under abort befrugtet æg blev udvundet fra livmoderkaviteten er ikke helt, og dets restkoncentrationer forstyrre den normale reduktion af karvægge.

Hvad kan du forvente, hvis du har haft en medicinsk abort?

Tildeling efter en abort udført på denne måde vil sandsynligvis være forskellige fra dem, der er resultatet af en kirurgisk abort. Dette skyldes forskelle i fremgangsmåder til fjernelse fra uterus af ægget. Hvis det fjernes ved skrabning dele efter modtagelse af medikamenter, må det efterlade fuldstændigt. Således, efter separation af medicinsk abort kan omfatte lyserødt forsegling, som er et embryo. Med denne metode til svangerskabsafbrydelse blødning kan vare i lang tid, gradvist ved at tage salvelse karakter og til tider bevæger sig i menstruation.

Hvilke højdepunkt er normen efter en mini-abort

Denne metode til abort kaldes også "vakuum inspiration" og holdes i de tidlige stadier ved hjælp af et specielt apparat. En sådan abort er blid, som under mødet lægen ikke producerer udskrabning af livmoderen, er risikoen for at beskadige det. Men sandsynligheden for, at en del af ægget stadig er der i dette tilfælde. Derfor, hvis den normale udledning efter abort er erstattet af kraftig blødning, bør du straks besøge en læge.

Også i de første par uger efter denne procedure, er du nødt til at tage sig af deres eget helbred: undgå fysisk anstrengelse, udsættelse for kulde og stress, spise godt, få nok søvn og til at overvåge kropstemperaturen. I tilfældet med de første tegn på sygdom bør straks søge lægehjælp.

Hvad hvis der ikke er nogen udledning efter abort

Hvis der som følge af abort, behøver du ikke se på nogen blødning, betyder det ikke, at proceduren var vellykket. Tværtimod mest sandsynligt, blodpropper, uanset af hvilken grund, kan ikke komme ud af livmoderhulen, udfylde det og dermed blive fremragende grobund for udvikling af farlige mikroorganismer. Så hvis du opdager, at der ikke er nogen blødning efter abort, samt forhøjet kropstemperatur, der er smerter eller andre symptomer bør straks søge lægehjælp.

Hvordan er udledning efter abort

Hvis abort blev produceret med høj kvalitet og ikke ledsaget af nogen komplikationer, skal spotting i tilfælde af kirurgiske indgreb stoppes inden for fem til ti dage. Efter en abort, give medicinsk måde, blødning kan observeres over en længere periode, idet den salvelse karakter og en gnidningsløs overgang til menstruation. Hvis der efter disse vilkår er du stadig fejrer ved tilstedeværelsen af sekreter, være obligatorisk at konsultere en gynækolog. Selvom denne proces ikke er ledsaget af nogen smerte.

Tildeling efter en abort som et tegn på infektion

Efter svangerskabsafbrydelse, især hvis proceduren er udført kirurgisk, bliver immunsystemet af den kvindelige krop svækket, hvilket gør kroppen er meget følsom over for ydre påvirkninger. En sådan tilstand er meget gunstig for køb af nye eller udvikling af eksisterende infektionssygdomme. Den farligste periode er den første måned efter abort. På dette tidspunkt, bør kvinden tage sig af deres eget helbred og at lytte opmærksomt til signalet fra hendes krop.

Oftest komplikationer forekomme 3-4 dage efter abort procedure. Så hvis du bemærker, at tildelingen af indkøbt gul eller modbydeligt og skarp lugt, er det sandsynligt, er infektionen blevet optaget under operationen. I de fleste tilfælde en sådan tilstand er også ledsaget af en stigning i legemstemperatur. Hvis du har markeret mindst et af disse symptomer, undgå komplikationer, anbefales det at straks søge lægehjælp. Desuden er det ikke nødvendigt at vente på kontortid med din gynækolog. Det er bedst at ringe efter en ambulance, fordi du måske har brug for øjeblikkelig indlæggelse.

Jeg vil også gerne bemærke, at infektion under abort er ikke altid et resultat af uagtsomhed eller dårlig uddannelse af medicinsk personale, som udførte proceduren. I de fleste tilfælde, at infektionen kommer ind i livmoderhalsen, mens de resterende åbne senere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.