Nyheder og SamfundNatur

Blizzard - dette ... Hvad hvis forventede snestorm

Meteorologiske service fra tid til anden advaret offentligheden om snestorm. Kan ikke sige, at sådanne meddelelser altid nå frem i tide, fordi den forudsagte tilgang af dette fænomen er undertiden ikke opnås. Men selv i tilfælde af rettidig information kan ikke antages, at befolkningen vil være i fuld sikkerhed. Så hvad der udgør en snestorm, og hvilke foranstaltninger der skal træffes, hvis du er inden for rækkevidde af denne naturfænomen, lad os beskæftige ...

Hvad er en snestorm?

Først skal du forstå, hvad en snestorm. Dette er en af de sorter af orkanen, det kendetegn for det er, at det kun sker i vinteren. vindstød i dette tilfælde kan nå 56 kilometer i timen. En anden funktion i snestorm er, at det altid bringer med sig en lavere temperatur. I gennemsnit det kommer til -7 ° C. I dette tilfælde er der ingen klare oplysninger om, hvad område kan dække en snestorm. Dette kan være et par dusin og flere hundrede km.

Den ledende rolle i studiet af snestorme tilhører den amerikanske videnskabsmand. Det faktum, at det er i USA er oftest observeret dette fænomen. Derfor forskerne har mulighed for at overveje arten og karakteren af disse naturkatastrofer i stedet for deres oprindelse.

Snestorm i USA

Da Amerika er en leder i forekomsten af snestorme, overraske dem nogen er næsten umuligt. Befolkningen klart ved, hvad der skal være deres handlinger i tilfælde af en anden trussel.

Så sidste gang denne naturkatastrofe har lammet liv i New York i slutningen af januar 2015. Det berørte område var ikke kun den "store æble", men også den nærliggende by seks stater. Snestorm i New York - det er en ganske normal ting, men den "Juno" (som de kaldte stormen amerikanere) udmærker sig ved en særlig kraft. Styrken af vinden nåede 120 kilometer i timen, hvilket er næsten to gange mere end normen. Samtidig faldt omkring 90 cm sne.

For at beskytte befolkningen, at myndighederne i alle stater forbudt brugen af personlige køretøjer i mørke. Desuden blev det aflyst flyvninger, og butikker og skoler blev lukket tidligere end normalt.

Snestorm i New York city økonomi forårsaget et tab på 200 millioner $. Men myndighederne siger, at tabet kunne være meget større, hvis denne ulykke ikke havde forberedt i tide.

Hvordan forbereder

Så hvad man skal gøre, hvis meteorologerne advarer om, at det nærmer sig snestorm? Den snestorm, som det kan være ledsaget af kun forværre situationen.

 1. Den bygning, hvor du vil ride stormen, skal være stærk. Sørg for, at det vil være i stand til at overleve med kraftige vindstød, eller gå til en mere sikker bygning.
 2. Den anden ting at gøre, er at stramt lukke alle vinduer, døre, ventilationskanaler og lofter. Det er således ønskeligt at styrke kassen med papir bånd, skodder eller skjolde.
 3. Hvis på altanen eller vindueskarmen er ting, der kan fanges af vinden, er det nødvendigt at fjerne dem. Så du ikke kun vil redde dem fra tabene, men også beskytte dig mod mulig skade og knuste ruder.
 4. Du bør have en forsyning af vand og mad i flere dage, samt medicin. Også, du har brug for at være forberedt på forsvinden af elektricitet.
 5. Vigtig information om offentlige handlinger under en snestorm er normalt overføres via radio eller tv. Sørg derfor for, at radio- og tv-arbejde.

Handlinger under en snestorm

 1. Du bør forstå, at snestorm - det er et farligt fænomen, så du kan forlade ly, hvis der er et presserende behov. Men selv i et sådant tilfælde ikke kan gå selv. Desuden er det vigtigt at fortælle dine venner, naboer eller slægtninge, hvor skal du hen. Han kan afhænge af dit liv.
 2. Sommetider snestorm finder den person køre bilen. I dette tilfælde er det bedre for hurtigt at gå til en stor motorvej eller dyre. I dette tilfælde er chancen for, at du vil spare tid, vil være meget højere.
 3. Hvis, på grund af en snestorm, er du nødt til at stoppe, er det tilrådeligt at holde inde i køretøjet. I dette tilfælde bør motoren ikke stoppe med at arbejde. For at beskytte dig mod kulilte, er det nødvendigt at afsløre en lille glas. Alarmer tjene korte bip. Du kan også hænge en lys klud til antennen.
 4. En anden mulig case scenario, når snestormen fanget dig i det åbne land. Hvis du begynder at miste en milepæl, skal du gå til det første hus og prøve at ride derude, hvornår vil snestorm. Dette vil være den bedste vej ud af situationen, selv om, hvis du forlader den kraft, en hvilken som helst egnet dækning.
 5. Det er vigtigt at huske, at på tidspunktet for naturkatastrofer er at øge antallet af tyverier og røverier. Derfor skal du være meget forsigtig med fremmede.

Hvad skal man gøre efter?

 1. Så du haft held til at vente en snestorm i rummet. Men hvad man skal gøre efter, især hvis du var blokeret af snedriver? Først skal du finde ud af, om der er en mulighed for at komme ud på egen hånd. For at gøre dette, anbefaler vi at bruge de værktøjer ved hånden.
 2. Hvis dette ikke er muligt, skal du fortælle nogen om deres opholdssted. Hvis det er muligt, kontakte redningsenheder.
 3. Det er vigtigt at følge alle instruktioner, som vil blive udsendt i radio eller fjernsyn.
 4. Økonomisk forbrug af fødevareforsyninger og medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.