Nyheder og SamfundKultur

Ikke af brød alene, men af ord og gerning

Hvad betyder en person behov for at leve? Pas godt på deres krop og udvikle den åndelige. Hvad er mere vigtigt end dette? På dette spørgsmål, hver ansvarlig for sin livsstil. Nogen eksisterer kun for at skabe omkring sig selv komfort i form af ting og lækker mad, og nogen ikke være særlig opmærksom på materiel velfærd, men foretrækker at udvikle indre fred, styret af den regel: ikke leve af brød alene.

Historie og betydning

Udtrykket "Må ikke leve af brød alene" kom til os fra Bibelen. I Det Gamle Testamente, i Femte Mosebog, da Moses rettet sit folk, udmattet lang afkast fra Egypten, først hørte disse ord. Han sagde, at testene ikke blev givet forgæves, at spise hele tiden manna og Herrens ord, folk nu ved præcis, hvad ikke leve af brød alene mand skal leve. Disse samme ord gentages og Jesus (Nye Testamente, Matthew), der passerer testen i ørkenen, som svar på et forslag af fristeren at slå sten til brød, for at bevise deres styrke. Og da du ikke vil mødes i en sjælden klassiske værk i denne eller hin fortolkning af disse visdomsord: "Ikke af brød alene." Værdien af dette udtryk er det klart for alle: en mand til at være en mand, skal fodres med åndelig føde. Men følg, at ikke alle kan.

fattige i ånden

Hvilken slags mad sådan, uden hvilken der ikke kan gøre en mands sjæl? Det er sjælen, ikke sindet. Denne søgen efter mening i livet, og dens formål, denne forståelse er en højere retfærdighed og udøvelse af hendes kamp. Dette er en løbende åndelig sult. Hvis vi husker Jesu ord, at kun de fattige i ånden værdigt Himmeriget, er det værd at overveje, at de "fattige" i dette tilfælde, ikke dem, der ikke (eller ikke nok er) ånd, og dem, der gør lidt. Tørst efter viden og forståelse, opdage alle de store åndelige flade, og forstå deres enorme, og så længe dårlig (lidt kendt) selv. Disse "fattige" lever ikke af brød alene præcist.

Ord og gerning

Vi kan antage, at alle er enige, at det ikke er af brød alene, skal bemande levende. Alle er enige om, men hvis du kigger rundt, vil det indtryk vendes. Er det ikke fordi, så livet i ord og gerninger er forskellige? Hvorfor er brudt logisk kæde: tanken - ord - gerning? I praksis viser det sig, at folk tænker om én ting, siger en anden og gøre en tredje. Derfor alle modsætninger: har stor viden, herunder den åndelige, menneskeheden foretrækker rigdom. Hvis den fulde human ernæring naturen har skabt alle de nødvendige mand af hensyn til fortjeneste gjort endnu mere skadeligt, kunstig, men dejlig mad. Hvis bevarelsen af sundheden i kroppen kræver et minimum af ressourcer og indsats, den person først gør alt dette for at miste sundhed siden barndommen, og derefter (igen, for at berige) sælger det i form af medicin og alle mulige betalte ydelser. Hvis alle forstår, at skønheden i en person - det er skønhed for sjælen, så hvorfor så meget opmærksomhed på tøj og alle former for smykker? Hvis alle læben tjeneste respekt og værdsætte de klassikere (litteratur, musik, maleri ...), så hvorfor alle mediefolk og plante en meget anderledes "mad"? Disse "hvis'er" og "whys" kan overføre på ubestemt tid. Alt vil kun ændre sig, når forgrunden vil være oprigtighed, åndelige værdier , og når de ikke taler og lever ikke af brød alene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.