Nyheder og SamfundKultur

Requiem fritid i moderne litteratur

Moderne virksomheder er så ivrig efter at begrænse privat tid medarbejderne, arrangere kollektive besøg på sportsklubber, udflugter til naturen og så videre. D. Det er nødvendigt, at en person, så længe du kan blive i teamet, holdet, at han ikke havde tid til en hvilken som helst kritisk refleksion, erkendelsen af, at det bare brugt. Dette er - en banal af vestlige "venstre" kritik af den moderne verden, som giver de spirer og det tidligere Sovjetunionen - siger publikationen Para.

To unge Riga journalist Aleksandr Garros og Aleksei Evdokimov skrev romanen "[hoved] bryde," for der har fået tildelt "National Bestseller" præmie, måske den mest skandaløse og kontroversielle russiske litterære priser.

Hovedpersonen i "[hoved] bryde," pressemedarbejder af den lettiske afdeling af Bank of REX, skriver nytårshilsener til kolleger, hvor en særlig forkærlighed udvikler temaet familien (vi er alle medarbejdere i banken, én stor familie). Alt dette - arbejdet af kolleger, at det er nødvendigt at deltage i "kollektive liv" - det har fået ordren, så han skrev også sin egen, uofficielle nytår budskab, som forhåner og ned dale, og kolleger, og - først og fremmest - bosserne. Cherished tekst han holdt i et hemmeligt sted i tarme af computeren på arbejde, men en af hans overordnede, læse alt dette, og, som I ved, det bliver ekstremt vred. Konflikt fører til det faktum, at vores helt enkelt og brutalt dræber chefen først tilgængelig under armen med en tung genstand. den ophører med at være en del af et system med disse porer. Det var en række blodige mord, der beskrives af alle regler i den "sorte" af genren, og det bliver i romanen udvidede metafor for social eskapisme og kreativitet.

Alle noget, men kun en kedelig fornemmelse af, at alt, hvad du allerede har læst den, ikke forlader i et minut. Og det er sandt: alle de teknikker, der anvendes af forfatterne i romanen, udarbejdet i litteraturen (og ikke kun i litteratur, i moderne biograf, for eksempel) mange gange. Computer Slang, betinget, funktionel vold, der minder om de film Kventina Tarantino og Oliver Stone, literalization kapital metafor i sidste ende (heltens, i virkeligheden kun de involverede, der bryder gennem hovederne på deres forhadte fjender) - modtagelse, karakteristisk for Vladimir Sorokin . Men vigtigst af alt, måske - er, at "[et hoved] bryde" for meget journalistik. En slags avis kolonne, strakt til størrelsen af den hidtil ukendte, som til gengæld, minder Federico Beigbeder og hans "99 francs". Så kritisk patos, selvfølgelig. Hvor undvære ham?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.