HjemlighedKøkken

Kedel Oversigt Scarlett SC-1024: de vigtigste kendetegn ved de varer og brugere anmeldelser

Hver person vil før eller senere blive et valg at beslutte, hvilken model af kedlen han skulle købe. Ifølge eksperter, Scarlett SC-1024 - et godt valg til hverdagsbrug. For at se dette, er det nødvendigt at stifte bekendtskab med ham.

varebeskrivelse

Model Scarlett SC-1024 vil ramme butikkerne i 2013 og straks tiltrukket sig opmærksomhed fra købere. Af særlig interesse var dens usædvanlige design og udseende. Dette er ikke overraskende, fordi den russisk-kinesiske selskab Scarlett tyve år beskæftiger sig med produktion af husholdningsapparater. Hun har med succes repræsenteret på det internationale marked fire vigtigste produktgrupper: strygejern, støvsugere, elkedler og hårtørrere. I mange år havde virksomhedens specialister studeret forbrugernes efterspørgsel og ved, hvad brugerne har behov for. Scarlett SC-1024 - det er den klareste af alle kendte modeller i selskabet.

Det ser meget elegant og kan være en reel udsmykning af ethvert køkken. Sådan en tepotte har flere særlige kendetegn:

  1. Glas krop. Gennemsigtig kop på bordet, er næsten usynlig og ikke overtage en del af det frie rum i rummet.
  2. Stor kapacitet til at rumme varmelegemet, hvilket skaber indtrykket af en mere stativ.
  3. Neonlys. Under kogende kogende vand ser vidunderlig i skæret af blåt lys.

Denne te er yderst belejligt. I den kan en mand visuelt overvåge forløbet af processen med opvarmning af vandet, samt overvåge status for den indre overflade af selve enheden.

Nøglefunktioner

Før du køber noget elektrisk apparat skal være bekendt med dets karakteristika. Scarlett SC-1024 - det er den vigtigste form for 2,2 kW. Volumenet af gryden krop er designet til at opvarme 1,7 liter vand, nok til hjemmebrug. Udefra for visuel inspektion af væskeniveauet nøgle anvendt. Det er den mindste og maksimale grænser, som ikke bør overtrådt, for at undgå skader på udstyret. Imidlertid har producenterne givet nogle sikkerhedselementer. Hvis vandet hældes mindre end den nedre grænse, maker bare ikke tændes. Men overskuddet af det maksimale niveau kan forårsage sprøjtning og uønsket skade. På håndtaget af produktet er to knapper er placeret. En af dem er beregnet til at tænde enheden, og den anden lader gennem let tryk for at løfte låget. Denne kedel er udstyret med et andet sikkerhedssystem. Det er et internt drev isolation. Som et resultat, kan fugt aldrig komme i kontakt direkte og som et varmeelement, og belysningssystemer.

design funktioner

Kettle Scarlett SC-1024 har en masse ret interessante individuelle karakteristika. Til at begynde med, du bør være opmærksom på det materiale, det er lavet. Kombinationen af glas og plast i udseende ser meget harmonisk. Modellen er lavet i to versioner: sort og hvid. Desuden insertion, malet metal under overføringselementet nogle stringens dens elegant design. Ja, og det te er ganske let, da det vejer kun 1,16 kg. Apparatet har et særligt filter, der er fastgjort i den øvre husdel og er designet til at forhindre eventuelle urenheder i koppen. Det kan dog ikke fjernes og forhindrer lidt for rengøring.

Et karakteristisk træk ved indretningen er, at den er på et stativ, kan dreje frit i alle retninger 360 grader. Dette er især nyttigt, hvor pladsen er begrænset, når bestyrelsen er meget lidt ledig plads. Desuden, når stativet er der et særligt rum til kablet, som tillader at justere ledningen længde afhængigt af afstanden af stikkontakten.

Kundevurdering

Siden dengang en masse mennesker allerede har købt Scarlett SC-1024. Bruger anmeldelser om det tvetydige. Hver ejer bemærker nogle positive og negative side af maskinen. Meget ligesom en glaskolbe i et kabinet. For det første, det effektivt ser. Og for det andet, glasset giver dig mulighed for at overvåge tilstanden af den indre overflade af sin regelmæssig rengøring. Brugerne også gerne lyset, der forvandler en almindelig køkkenredskaber i en indretning element.

Men der er også negative aspekter, som helt sikkert bør vide potentielle købere:

  1. Vandet i denne kedel kogende i lang tid. Hvori den automatisk nedlukning ikke opstår straks, men først efter flere snese sekunder intensiv af overløb.
  2. Spinkelt dække montering fører til det faktum, at i løbet af kort tid, det ophører med at være lukket og alle pauser.
  3. Støjniveauet, hvilket skaber en kedel under kogning, mere end den sædvanlige norm. Og hvis vandområdet hældes til den maksimale, så indretningen udover at vibrere, hvilket medfører en frygt for, at den kan vælte.
  4. Den buede form af tuden fører undertiden til overdrevne fluid transfusion sider.
  5. Filteret er meget lille. Derfor er det ikke opfylde sin mission, og vandet flyder frit omkring det.

Ikke desto mindre er mange estimere den nye model som ganske tilfredsstillende.

sjov Pris

Hvor meget er en elektrisk Scarlett SC-1024? Forskellige russiske butikker prisen på disse varer er omtrent den samme. Afhængig af et bestemt punkt af salgsprisen af sådanne anordninger er fra 1400 til 1500 rubler.

Forlængelse lille i pris, sandsynligvis på grund af det faktum, at dette produkt er et produkt af en fælles kinesisk-russisk virksomhed. Registreret i England, har det været tyve år behager kunder med deres produkter. Dog er fabrikker primært placeret i Kina og andre lande i Sydøstasien. Men det forhindrer ikke organiseringen af regelmæssig forsyning i russiske butikker. Enhver kommerciel ejendomsret i vores land, der sælger små mellemstore køkkenmaskiner, har en række varer Scarlett. Ifølge medarbejdere i disse virksomheder, efterspørgslen er ganske høj. Af den måde, i landene i den tidligere Union af denne produktion falder på grund af Rusland.

lyse repræsentant

Ifølge sælgere, mest populære Kettle Scarlett SC-1024 hvid. Ved første øjekast, tiltrækker han sig opmærksomhed fra købere. Den oprindelige kombination af hvid plast med store indsatser, farvet af metallet, giver produktet elegant udseende. Det er vigtigt i sådan et rum, ligesom køkkenet, hvor alt skal se perfekt og behagelig for øjet.

Hertil kommer, at hvide håndtag perfekt fremhævet funktionsknapper af sort farve. Det er lettere at arbejde med enheden og gør det praktisk at bruge. Samtidig på den hvide element mere mærkbar forurening, uden hvilken det er næsten umuligt at gøre med den konstante brug af enheden. Men dette problem kan let løses ved den sædvanlige desinficering. Dog skal det ske oftere og mere grundigt, end, for eksempel til en sort kedel. I alle andre repræsentanter for denne model er identiske og har de samme procesparametre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.