HjemlighedKøkken

Wooden breadbaskets. Sådan laver sine egne hænder

Siden oldtiden, brødet i vores land har en særlig plads på bordet. Hvor mange ord om ham foldet, meget arbejde investeret i det? Det er derfor særlig opmærksomhed blev udbetalt til opbevaring af dette produkt.

Brødkurv - dengang og nu

Tidligere en stor efterspørgsel såkaldt træ Korobeiko. De mennesker sagde, at hvis hun dygtigt gjort, så er det brød i syv dage fastholder sine egenskaber, er duftende og blød. Træ har en lys, porøs struktur. På grund af dette, fugtighed i Korobeiko perfekt reguleret. Vore forfædre nice dekorationer til det, dekoreret udskæringer, malet lyse, udsmykkede mønstre. I dag kalder vi sådanne Korobeiko - Indendørs breadbaskets.

I dag er der håndværkere, der uafhængigt af træ kasser til opbevaring af brød. Selvfølgelig, nu mestre udviklet mere komfortabelt design, end der var i gamle dage. Moderne Wooden breadbaskets en mere kompakt form, som er beregnet på en almindelig familie. Efter alt, hvis tidligere var der 10-15 mennesker i familien, i dag er det for det meste 3-4.

Der er selvfølgelig at det er solgt, og en væsentlig ulempe - det er ganske vanskeligt at rengøre. Træet er meget let at absorbere fugt og tørrer længe. Derfor er de relateret til dette spørgsmål grundigt. Ved rengøring af træ brød boks, skal du ikke bruge alt for våd en svamp og klud og lad det tørre i et varmt sted med låget åbent. Ellers risikerer du i stedet for en flot æske til at opbevare for at få brød bare oppustet stykke træ.

Kan jeg gøre det selv?

For at gøre det selv derhjemme vil være i stand til alle, der kan bruge en lille tømrer værktøj. Nedenfor beskriver vi flere måder, hvorpå dette kan gøres. Den generelle ordning forbliver den samme, kun at ændre detaljerne. Men du skal tænke, før du vælger en af dem - hvor meget brød du planlægger at gemme.

Wooden breadbaskets, lavet med sine egne hænder, vil bringe dig en masse fordele og glæde, hvis du kan huske hovedreglen - brødet forbliver blødt meget længere, hvis der inden den langsomt vil ændre den procentdel af relativ luftfugtighed. Det afhænger af indholdet af den trækasse: jo mere produkt, det er, jo langsommere ændring af luftfugtigheden. Men dens score er heller ikke helt det værd. Og produktet pomnetsya, og dækslet vil ikke lukke.

Hvis en familie er ikke nok mennesker, så passer den sædvanlige lille brød bin, men hvis en masse, er det bedst at lave en brød kasse bestående af to rum. De kan gemme forskellige typer brød.

Generel ordning for fremstilling

Først og fremmest, du har brug for en træplade. Det er bedst at vælge en birk, eg og ask eller kalk. Men det er ikke nødvendigt at bruge fyr, det er mættet med lugten af harpiks, og brødet er let at absorbere lugte. Dets tykkelse skal være omkring ti millimeter. Også bestanden op på skinner, hvoraf det fleksible låg, håndtere og monteringsdele vil blive gjort.

brug bord til fremstilling af de to sidevægge, de øverste og nederste remme. På sidevæggene er lavet inde i halvrunde riller. Vi anbefaler at bruge denne router. For eksempel kan det bruges Finger fræser, som skal installeres på boret. Rillerne vil bevæge låget.

Vores Wooden breadbaskets kræver selv og dække. Den er lavet af trælameller lille tykkelse. Reiki eller snor fastgjort eller limet på basen stof.

optioner brødkasse

Som vi allerede har sagt - det generelle princip om fremstilling af træ brød boks forbliver uændret. Hvad er detaljerne?

For eksempel kan den samme ordning skal foretages, og et tostrenget produkt til en stor familie. For det andet kan selve formularen varieres. Du kan oprette en afrundet, rektangulær, kvadratisk, formet træ brød kassen. Billedet ovenfor viser dig, at formen "Korobeiko" kan være en hvilken som helst. På mange måder er det også muligt at fastgøre døren. Eventuelt er det bevægelige tag af tynde strimler. Det kan være tætte, lukkere fastgjort til sidevæggene og åbning opad eller nedad. Du kan endda lave en meget usædvanlig variant - og din brødkasse låg åbner sidelæns, ligesom en mikrobølgeovn dør.

Den indvendige overflade af produktet er ikke omfattet af noget, men udefra kan du åbne lak eller linolie. Endvidere hele afhænger af din fantasi - mange dekoreret med hjemmelavet brød siloer udskæring, maleri, etc.

efterskrift

Selvfølgelig, det moderne marked giver os en enorm mængde af muligheder breadbaskets. De er lavet af plast, metal, træ og andre materialer. Det ser ud til, hvorfor lide og gøre alting selv, når det længe har været stemplet på planter og frit sælges i butikkerne? Men de ting lavet af hænderne, giver altid en speciel varme og komfort i rummet.

Som for boksene for brød fremstillet af andre materialer, ville det være ønskeligt at bemærke, at ingen af dem ikke har de kvaliteter, som adskiller træ brødkasse. Forbruger vurderinger viser, at kun træprodukter holde deres naturlige smag og blødhed af brød. Og hvis du beslutter at gøre det selv, vil du være i stand til at modstå den ønskede stil vil være sikker på kvaliteten af de anvendte materialer, og bare pofantaziruete.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.