FormationHistorie

Vandretur Ermak

Ermolai T. (1537-1585) var den store pioner inden for russisk Sibirien. I historien er han kendt under navnet Ermak. Ermak vandretur hjalp det russiske folk til at erobre de store vidder af Sibirien og rigdom. Det var en modig og beslutsom mand, som forstod at lede. Hans lederevner har hjulpet ham ikke blot at efterlade et stort mærke i historien om et stort land, at vinde respekt for sine modstandere.

Ermak vandretur varede fra 1582 til 1585, og han blev dræbt under en kamp med Khan Kuchum. De mennesker krydsede mange heroiske sange om ham. Forskere har ikke fundet ud af det rigtige navn på helten. Folk kaldte ham Ermolai eller Ermak Timofeev, fordi på det tidspunkt mange russiske navne blev givet af faderen, eller kaldenavn. Også, han havde et andet navn - det Ermolai T. Tokmak. Han besad stor fysisk styrke, en virkelig heroisk.

På det tidspunkt, havde landet en hungersnød og ødelæggelse, så fremtiden helten blev tvunget til at flytte til Volga, og der hyret en arbejdsmand for ældre Kosak.

Det var i den tid med fred og under de militære kampagner Ermak var en godsejer. Han lærte uselvisk årsag, og endda erhvervet deres egne våben. Snart, på grund af deres fysiske og mentale evner Ermak bliver leder.

Mens der i Sibirien, var der omkring 250 tusind. Man, og det er af stor interesse for den russiske stat. Dette område er berømt for sin uberørte skønhed og rigdom.

Men der var et enormt problem med Sibirien. Han Kuchum rippet i disse år, forholdet til Rusland og periodisk razzia Uralbjergene, end der blev hæmmet dens udvikling. Den østlige grænse på ordre fra Ivana Groznogo var blevet stærkere, hvilket til dette formål, og blev sendt Ataman. Således begyndte erobringen af Sibirien ved Yermak.

Ataman hær bestod af 600 soldater, som havde en glimrende forberedelse. Formålet med kampagnen var erobringen og udviklingen af Sibirien. Ermak måtte gøre sit yderste for at nå dette mål.

I disse betingelser, kunne kun et overraskelsesangreb blive en succes. Den vigtigste kamp fandt sted på oktober 26 ved floden Irtysh, hvor Yermak besejrede Tatar tropper Kuchum forhold og ind i byen Kashlyk - hovedstaden i den sibiriske khanatet. Mametkul Khan formåede at flygte, frygtede repressalier, men Ermak kampagne sluttede ikke der.

Ataman vandt fyrstedømme Nazim og han kom med sin hær til Kolpukolskoy sogn, hvor der var en kamp med prinsen af Samaria, der blev ødelagt. Lidt senere Ermak lavet en våbenhvile med Hertugen af Nedre Ob. Denne prins var kontrol på dette område på vegne af Ermak.

Han blev senere taget til fange og ført til Sibirien selv Mametkul.

Erobringen af Sibirien fortsatte. Kosakker kæmpede med tatarer, én efter én mennesker døde Ermak, som i denne situation blev tvunget til at sende til Moskva 25 af sine soldater, at Kosakkerne bede om hjælp.

Historier kendte virkeligheden, når alle krigerne marchere til Sibirien blev belønnet med kongen. konge benådet også alle kriminelle, der modarbejder staten, og lovede at sende til hjælp tropper Ermak 300 bueskytter.

Død af kongen Ivana Groznogo forstyrre alle planer høvding, blev kongens løfter ikke er opfyldt i lang tid. Udvikling af Sibirien Ermak var truet, er det blevet uforudsigelig.

Hjælp ankom, for sent. Kosakkiske enheder af denne tid er blevet ødelagt, og den grundlæggende struktur af tropper Ermak kom til undsætning ved hjælp af Moskvas tropper blokeret Kashlyk 12 marts 1585. Maden er ikke leveret. Folk der er meget få. Army Ermak måtte tjene deres egne bestemmelser. Picking det rette øjeblik, han afbrød Kuchum folk Ermak, derefter dræbt og leder. Således endte den tragiske ende af en vandretur Ermak.

Hans bedrift er skrevet en masse sange og historier. Hans heltemod er gentagne gange blevet beskrevet i en række litterære værker. Kunstnere malede sit billede, hvilket skaber en stor web. Navn Ermak blev navngivet mange fremtrædende plads på det tidspunkt.

Resultaterne af erobringen af Sibirien viste sig uvurderligt for den russiske stat. På sine store vidder begyndte at leve bønderne, blev de bygget nye byer, og i den russiske statskasse havde flere kontante gebyrer - skatter. Ermak vandretur bidraget til udviklingen af nye rige land placeret rundt om hjørnet af Uralbjergene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.