TravelingHoteller

By hoteller Elektrostal: vurderinger og anmeldelser. "Orange" - hotel (Elektrostal)

Elektrostal - dette er en af de største industrielle byer i Moskva-regionen. Dagens virksomheder, som beskæftiger hovedparten af de lokale beboere, et perfekt supplement til de smukke boulevarder og grønne parker, plæner og lyse oprindelige springvand.

forældede og faldefærdige bygninger er vigepligt til moderne lejlighed huse med komfortable lejligheder hvert år. For nylig har der dukkede en masse indkøbscentre, supermarkeder, underholdning komplekser. Hvis du planlægger en tur til byen på forretningsrejse, så vil du være interesseret i hotellet Elektrostal. I denne artikel vil vi præsentere en liste over de mest populære hoteller i byen. Måske vil det hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og at forudbestille et værelse på hotellet automater. Det er nok til at kontakte via telefon med hotel manager.

"Pioneer" Hotel

Dette er et nyt moderne anlæg, som ligger på fireogtredivte mile til Gorky Highway. "Pioneer" Hotel (Elektrostal) bifaldt sine første gæster i 2015. Det er beliggende i en en-etagers rummelige bygning. Hotellet er beliggende i et roligt og fredeligt sted. Dette vil give de besøgende mulighed for at slappe helt af og have en god hvile.

Gæsterne kan nyde russisk sauna, spille billard eller tennis, om vinteren kan leje ski (og cykling om sommeren) og gå en tur rundt i nabolaget. Det tilbyder indkvartering i en af de superior værelser: "Apartment", "Studio" pakke. Hver af dem består af to værelser, indrettet med komfortable møbler og alle nødvendige apparater. Desuden giver de et tekøkken, hvor du kan forberede snacks, te eller kaffe.

værelser

Værelserne "Studio" har en stue og et soveværelse, hvor der er to senge (dobbelt) med sengeborde, klædeskab. Den hyggelige stue er en komfortabel sofa, to lænestole, TV og en standerlampe. Køkkenet omfatter komfur, vask, elektrisk kedel, køleskab, spisebord og stole, en nødvendig sæt af retter.

Suite består også af et soveværelse og stue, som i modsætning til den første version, der er en seng (king size) med sengeborde og læselamper, et klædeskab. Fra stuen er der et sæt af høj kvalitet polstrede møbler, sofabord, TV og en standerlampe. Badeværelset er udstyret med bruser, håndvask og forsynet med de nødvendige midler til hygiejne.

Besøgende tilfredse med valget af værelser, opmærksom på, at det er meget ren og komfortabel i dem. En dejlig bonus til live kalde en professionel og opmærksomme personale.

Hotel "Elektrostal"

Hvis en person har til at ske ofte på forretningsrejser, han sandsynligvis kede monotone hoteller. Vær sikker på, at hotellet "Elektrostal" vil overraske dig. Det er ganske rimelig pris, venlige og hjælpsomme personale, den lille størrelse af hotellet gør bor i det mere behageligt. I modsætning til større hoteller, i "Elektrostal" vil du føle privatlivets fred og afsondrethed.

Hotel "Elektrostal" er placeret på siden af de støvede og støjende veje, men på samme tid i byens centrum. Derfor er det let at komme til ethvert område, og selv i hovedstaden. I nærheden ligger et stort supermarked, indkøbscenter, cafe og restaurant, biograf.

beskrivelse værelser

Hotelværelser præsenterede tre muligheder for værelse type "Standard" (single - og dobbelt, superior). De omfatter:

 • dobbeltseng;
 • klædeskab;
 • køleskab;
 • skrivebord;
 • telefon (lokal kommunikation);
 • minibar.

Desuden er det muligt at bosætte sig i en af de to semi-suiter med balkon, med:

 • to senge (semi);
 • klædeskab ;
 • skrivebord;
 • køleskab;
 • Kabel-tv;
 • telefon;
 • internetadgang;
 • sæt til te og kaffe.

To suiter - med en balkon med liggestole, bord og stole. Værelserne er dobbeltværelser, indrettet med gode moderne møbler og har kabel-tv, har adgang til internettet.

Hotel "Elektrostal" tilbyder en behagelig hvile. De bløde toner af interiøret, erfarne medarbejdere, lave leveomkostninger, ekstra ydelser vil hjælpe gæsterne til at føle sig hjemme her.

Anmeldelser af "Elektrostal"

Besøgende siger, at de kunne lide hotellet "Elektrostal" - fremragende beliggenhed væk fra de støjende gader, og på samme tid få mulighed for nemt at komme til alle dele af byen. Det er ligeledes vigtigt, at i nærheden af hotellet er der pengeautomater, restauranter, barer, butikker og caféer. Hertil kommer, at mange ønsket værelser, som altid holdes meget ren.

"Boniface"

Lille hotel "Boniface" (Elektrostal) er placeret i den eponyme rekreative og sportskompleks. Det har fjorten dobbeltværelser. De er indrettet med moderne og funktionelle møbler, tv, aircondition, trådløs internetadgang.

On-site skønhedssalon, tre saunaer, sauna, butik. Som en ekstra service - non-stop bestille drinks og snacks i rummet, rum dekoration til Suite.

Hotel anmeldelser er glade for, at gæster føler, at hotellet er ganske behagelig, har en god service, men mere egnet til korte ophold.

"Jazz"

Moderne hotel Elektrostal i vores lille hotel er værdig ranking "Jazz" (Elektrostal). Det tilbyder gæsterne et spa- og wellness-center, bar og restaurant, Hour besøgende.

Lyse og hyggelige værelser med gratis trådløs internetadgang, LCD-tv. Der er et badeværelse med toiletartikler. Gæsterne kan tilbringe aftenen i en hyggelig restaurant med en pejs. Her tilbyder de lækre retter af russiske køkken. Derudover kan du slappe af i en lille, men hyggelig bar.

Gæster, der kommer til byen i bil kan efterlade det i den gratis parkeringsplads. Afstand fra hotellet til lufthavnen (International Lufthavn) - 68 km.

Hotel "Orange" (Elektrostal)

Dette er måske en af de mest populære hoteller i byen, som ligger ved indgangen fra Noginsk. Hotellet er beliggende i samme indkøbscenter, en femten minutters kørsel fra centrum. Ud over den infrastruktur af hotellet, gæster tilgængelige tjenester SEC "Orange": restauranter og butikker.

På alle områder af komplekset har adgang til internettet. Fordeling af værelser: 81 Antal seks kategorier. Besøgende kan vælge imellem:

 • "Standard";
 • junior;
 • "Comfort";
 • Suite (enkelt eller dobbelt);
 • "Wedding Suite".

Værelserne er indrettet i lyse farver, moderne møbler, er alle badeværelser er udstyret med nye VVS. Stuer er udstyret med klimaanlæg, fjernsyn, køleskab. Hver morgen i hotellets restaurant serverer en buffet, som er inkluderet i prisen. For et ekstra gebyr kan du bestille en business frokost og a la carte.

Den festsal kan rumme mere end hundrede gæster. Det kan lejes for eventuelle festlige begivenheder (bryllupper, firmafester). Du kan bruge det til forskellige begivenheder - seminarer eller konferencer. I dette tilfælde er det forbeholdt de tres mennesker. Grupper i reduceret mandskab mere velegnet en af de to konferencelokaler, som er designet til de tredive pladser. Du kan leje det nødvendige tekniske udstyr.

infrastruktur

Hotel "Orange" (Elektrostal) har på sit område, parkering, shuttle service, samt støtte visum. et sikkert i receptionen.

De fleste besøgende finde det bedste hotel i byen. Det er altid varmt og hyggeligt, værelserne er meget ren, personale opmærksomme og høflig.

"Anker"

Mini-hotel på otteogfyrre værelser, beliggende ved indgangen til byen fra Fryazevo. Det indtager tre etager i en ni-etagers sovesal af silikat mursten. Værelserne er små, men hyggelige og rene, møbleret med billig møbler. Personale hjælpsomme og venlige.

Hotellet "Anchor" (Elektrostal) henviser til økonomi-segmentet. I nærheden er shopping centre "Meridian" og "Pure Materialer".

Nogle gæster siger, at dette hotel ikke opfylde de fleste af de krav, men det lave leveomkostninger forskyder mangler. Mange klager over dårlig lyd isolering og lav vedligeholdelse. Det er håbet, at hotellets ledelse vil tage alle nødvendige skridt til at afhjælpe eventuelle mangler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.