Hjem og familieKæledyr

Trakeal sammenbrud hos hunde

I øjeblikket har små hunderacer blevet meget almindeligt. Vi har vænnet sig til disse firbenede venner, at nogle simpelthen ikke kan forestille mig selv uden dem. Mange mennesker, især ensomme kæledyr erstatter familie, og ikke en simpel indretning, så at sige.

Det er vigtigt at huske, at hunde kan blive syge ligesom mennesker. Især sygdomme har lignende og har i de fleste tilfælde identiske symptomer. Særligt modtagelige for patologiske processer i kroppen er små hunderacer såsom hunde, York og Chihuahua.

Og måske en af de mest komplekse sygdomme kan kaldes et sammenbrud i luftrøret. Hvad er denne sygdom?

Sammenbruddet af luftrøret - en kronisk sygdom. Det er kendetegnet ved en arvelig deformitet kaldet kroppen, hvilket fører til dens fald. Som nævnt ovenfor, lider af dette i de fleste tilfælde små racerene hunde.

Hvorfor er tracheal sammenbrud hos hunde?

Patologiske proces, som vil blive drøftet, er kendetegnet ved en indsnævring af tracheale lumen udsættes på grund af tab af elasticitet af bruskringene. De ligner i udseende til bogstavet "C". Derfor er stivhed for deres forsvinden, selvfølgelig synes begrænsningen. Mens luften passerer gennem luftrøret, dens membran bliver patologisk mobilitet. Det er, når din hund tracheal sammenbrud i brystet af hendes afdeling, de inspiratoriske membran buler. Men under udånding trækker, lukke rummet af luftrøret. Det er på grund af dette, og det viser sig, hendes obstruktion.

Hvis luftrørets sammenbrud i hunde begynder i det cervikale område, er billedet vendt: membranen trækkes under indånding og udånding med udbulinger.

Hvad sker der, når den tabte elasticitet af membranen kommer til slimhinden? I hunden en hoste. Hvis afstanden er indsnævret så meget, at hunden er ikke længere nok luft, bliver det foruroligende, kan ikke finde et sted for en afslappende hvilestol. På grund af den åndenød og hurtig vejrtrækning dyr føles endnu værre. I en sådan periode hund kan være generende. Respiratoriske ratestigninger, forlader derefter den lukkede sløjfe.

Med udviklingen af det inflammatoriske proces, er hundens helbred forværres. Når tracheal sammenbrud hos hunde, det producerer en masse slim sekreter, hosten begynder i væv opstår deformation. Alle de ovennævnte fører til problemer i luftrøret.

Hvilke hunde bliver syge og hvorfor

Uanset årsagen, udviklet sygdommen, det er blevet tilstrækkeligt undersøgt. Men det er kendt, at det kan være den primære - vises i unge hunde og anses for at være genetisk bestemt, og Sekundær - opstår som en komplikation til sygdomme i åndedrætsorganerne og kredsløbssygdomme. Patologi er altid i hastig udvikling.

Trakeal sammenbrud i York og de andre små hunde kan forekomme i nogen af de afdelinger, og kan bevæge sig på de bronchiale træet.

Den patologiske proces på nogen måde deltager dorsale bruskspidserne membran og dens ring. Når det mister sin elasticitet og ringene er i den normale tilstand, lægen stiller diagnosen - 1 og 2, graden af sammenbrud. Hvis ramt af sidstnævnte, er det langt mere alvorligt. Lægen stiller diagnosen - en sygdom i grad 3 og 4.

Sammenbruddet af luftrøret i Spitz kan bestemmes ved en betydelig fortykkelse af bruskagtige ringe, hvilket fører til tab af deres iboende arter. Dette forventes at opstå på grund af mangel på glycoproteiner og glycosaminoglycaner i væv.

En gradvis fortykkelse af brusk fører til størrelsesreduktion. Derfor lumen af luftrøret bliver meget smallere. Den mest grundlæggende årsag anses genetisk arvede sygdomme brusk deformation. Det er fordi det blødgør trachearinge.

Trakeal sammenbrud har ofte ingen synlige symptomer. Denne tilstand forbliver indtil, indtil der er et andet problem.

Kliniske manifestationer af sygdom

Næsten altid, at sygdommen forbliver asymptomatisk indtil da, indtil de specifikke faktorer ikke fører til udviklingen af det kliniske syndrom.

Lad os overveje, hvad der er et sammenbrud i luftrøret. Symptomerne på det, er som følger:

 1. Viser pludselig hysterisk hoste, værre ved at trække i snoren, stress, irritation af luftrøret.
 2. Med udviklingen af sygdommen hoste stiger, tilføjede yderligere symptomer (som du kan læse nedenfor).
 3. Åndenød, kvælning hund under belastning.
 4. Sløvhed.
 5. Cyanose af slimhinderne.
 6. Mulig besvimelse.

Nogle relaterede sygdom:

 1. Overvægt dyr.
 2. Hjertesvigt.
 3. Betændelse i de øvre luftveje.

Med tiden sygdommen skrider frem, især hvis der er dens manifestation.

Hvem er mere tilbøjelige til at bryde sammen

Dybest set det opstår hos unge hunde. På andenpladsen er mellemstore hunde, såsom mops. Hyppigheden af sygdommen er ikke afhængig af dyrets alder. Men er stærkt påvirket af en række triggere og sekundær sygdom.

Stadig, som sygdommen udvikler sig langsigtet, i en ung alder i hunden hoste forekommer sjældent, men med alderen er det observeret oftere.

Hvilke systemer er ramt af sygdommen

Symptomer på trakeal kollaps i nederlag visse systemer:

 1. Vejrtrækning. Infektionen påvirker de øvre luftveje og observeret forlængelse af den bløde gane. Der er også en "fading" åndedrættet. Grund af problemer med rengøring af luftrøret er en inflammatorisk proces.
 2. Hjerte-kar. Når store problemer med at trække vejret tilføjet pulmonal hypertension.
 3. Nervesystemet. På grund af mangel på ilt og vasovagalt refleks, når hoste udvikle synkope.

diagnostik

Tracheal sammenbrud i hunde, nemlig den cervikale del af det, kan påvises ved palpering fingre. Definer dette komplicerede sygdomme.

Til diagnostisk anvendelse følgende undersøgelse:

 1. Røntgendiagnostik. Det gør det muligt at genkende sammenbruddet af luftrøret, men i denne metode, er der én vanskelighed. Det er at erkende, at denne patologi ofte kræves et bestemt billede projektion eksempel ved indånding eller udånding. For at forklare dette punkt, at dyret er ganske vanskeligt.
 2. USA. Med denne metode kan man bestemme sammenbruddet af trachea af en hund i det cervikale område. Til denne særlige anvendelse højfrekvente sensor. Metoden anvendes ekstremt sjældent.
 3. Tracheoscopy. Denne metode anses for at være den mest informative. Dens essens er, at dyret under fuld narkose administreres til et instrument kaldet et endoskop. Han giver lægen for at se luftrøret langs dens længde, og vurdere slimhinden. Det sker, at når denne undersøgelse ekstraheres et lille stykke væv til analyse, for at bestemme de cellulære ændringer, patogen, antibiotisk følsomhed.

grader

Efter at have gennemført forskning for at bestemme den mulige omfang af sammenbruddet:

 1. Normalt luftrøret har en aflang rund form.
 2. Første grad. Når det forekommer slør i den dorsale membran og lumen af luftrøret bliver mindre end en fjerdedel. Ringer med det normale.
 3. Anden grad. Shell sags dårligt ring lidt fladtrykt. vaskulære rum reduceres derefter til det halve.
 4. Tredje grad. Shell slap helt op til de bruskagtige ringe. flade ringe. vaskulære rum indsnævres.
 5. Fjerde grad. Den dorsale membran er positioneret på de bruskagtige ringe, som er flad og snoet, næsten ingen clearance tilbage.

Hvordan til at helbrede trakeal sammenbrud hos hunde

Behandling med lægemidler, der kaldes sygdom er valgt strengt læge, afhængigt af de individuelle egenskaber af dyret. For mild form af sygdommen, før du ordinere medicin, dyrlæger anbefale specifikke foranstaltninger: kampen mod fedme, brug af bryst-bånd i stedet for en krave, behandling af sekundær inflammatorisk fokus i luftvejene.

Nogle gange er det nødvendigt at dyret til at tage medicin for at undertrykke vejrtrækning. Og i nogle situationer er nødt til at behandle tracheal sammenbrud, og hormonbehandling.

Hvis en hund er blevet blå slimhinder, og hun trak vejret tungt, et presserende behov for at tage hende til dyrlægen, fordi der i dette tilfælde et presserende behov for at gennemføre en operation for at redde dyrets liv.

kirurgisk behandling

Nogle gange, når en hund tracheal sammenbrud, dyr kirurgi er nødvendig. Men gør det kun, når medicinsk behandling ikke giver resultat, og dyrets liv er truet.

Der er flere muligheder for kirurgisk indgreb i sammenbruddet. Deres betydning er, at i stedet for den beskadigede del af luftrøret implantat indsættes, som har alle de nødvendige egenskaber for at sikre korrekt hund ånde.

På den ene side er denne fremgangsmåde for at være effektiv, og på den anden - det kan føre til forskellige komplikationer, såsom afvisning af implantatet, infektion, nekrose larynx lammelse og luftrør. Hvis patologi ikke behandles, er der en alvorlig respiratorisk insufficiens.

En anden mulighed er kirurgi - stent. Denne indstilling selvekspanderende stent, som er et gitter lavet af net, med lumen. Den indsættes i luftrøret til det sted, hvor der er en unormal indsnævring. Takket være ham, beholdt gennemtrængelighed for luft. Til dato er denne indstilling for at være den mest effektive.

Hvis tracheal kollaps observeret i Chihuahua, der anvendes til behandling af kolde præparater, bronkodilatatorer, corticosteroider, antibiotika og angstdæmpende medicin. Mål forfulgt af læger, primært er det at helbrede fuldstændigt, eller i det mindste forsinke udviklingen af sygdommen, for at hjælpe dyret til at leve det sædvanlige liv.

Medicinsk terapi: bronkodilatatorer, hormonale og forkølelsespræparater

Lægemiddelterapi foreskrevet afhængigt af de symptomatiske manifestationer, og bronkodilatatorer anses for at være de vigtigste lægemidler til behandling af disse sygdomme, da de reducerer spasmer og intrathoracic tryk, øge lumen små blodkar og give hvile membranen. For stoffer i denne serie kan nævnes: "Theophyllin", "terbutalin" "Albuterol" "Theophyllin".

Ved hostestillende her omfatter narkotiske analgetika, som har en beroligende virkning og. På grund af dette, det hjælper til at styre hoste Center. "Butorphanol" refererer til blot ét af disse lægemidler. Koncentrationen af lægemidlet vælges individuelt afhængig af sygdommen. I stedet for "butorphanol" sommetider stof "Gidrokadon" er tildelt. Men der er en stor ulempe ved disse stoffer - deres omsætning i Rusland er meget begrænset.

Hormon terapi anvendes, hvis hoste er meget stærk. Hun tager godt ødem med luftrør og lindrer symptomerne på sygdommen. Med langvarig brug, mulig sekundær infektion.

Hvis dette sker, så antibiotika er en ideel behandlingsmulighed. Lægemidler valgt efter analyse luftroeret fra overfladen.

Anti-angst medicin er udnævnt overgearet hunde at reducere hoste angreb. Typisk, dyrlæger ordinere medicin "Diazepam" og "acepromazin".

Hvis et dyr er udtrykt hoste nød, er det presserende behov i rummet af hans klinik, hvor der træffes en hurtig indsats.

og korrekt at forbedre hunden tror kost for at reducere kropsvægt. Det er også nødvendigt at forbedre egenskaberne af det medium omgivende luft (ingen rygning prøve næste, at ventilere rummet, brug fugtighedsbevarende middel) og anvende en let bundstykket-band i stedet for kraven.

Hvad sker der med hunden efter operation

Normalt, når de opdages trakeal kollaps hos hunde, behandling administreres umiddelbart. Ofte det eneste løsning på dette problem er kirurgi.

Når det er påkrævet genoprettende behandling af en læge. Det er bydende nødvendigt, da gennemførelsen af forebyggelse af smitsomme og kroniske sygdomme.

Kontrollér med jævne stenten er forpligtet til at gøre. For at gøre dette, udføre røntgen og endoskopi.

Ejeren af kæledyr skal være opmærksom på, at produktionen af stenten er ikke en kur for sygdommen, er det bare med til at fastsætte den normale vejrtrækning. Men den hoste vil forblive sådan, og slim vil fortsætte med at akkumulere, og hunden er hendes hoste.

Det er særlig vigtigt at etablere normal vejrtrækning i tredje eller fjerde fase af den patologiske proces. Ellers ville sammenbruddet være umuligt at gøre noget.

Komplikationer efter indstilling af stenten

Komplikationer efter den nævnte procedure kan være følgende:

 1. Allergi over for metal.
 2. Brud på stenten.
 3. Skift i sin stilling.
 4. Vedvarende hoste.
 5. Væksten af tracheale slimhinde.

For at undgå komplikationer, er det umuligt at passere periodiske eftersyn. De vil være i stand til at hjælpe hurtigt at identificere de komplikationer og tage skridt til at fjerne dem.

Så vi regnede med, at er et sammenbrud i luftrøret. Behandling for sygdommen skal påbegyndes så hurtigt som muligt efter en konkret diagnose. Det er meget vigtigt tid til at hjælpe dit kæledyr.

Prognosen efter behandling

Standard terapi lover en gunstig prognose efter et kursus af narkotika og normal livskvalitet for dit kæledyr.

I kirurgisk udførelsesform for fremgangsmåden effektiviteten af 81-91%. Bedre, selvfølgelig, det er egnet til behandling af unge hunde. Hvis hunden er ældre, er effektiviteten reduceres, selv om kun en smule.

Selve sygdommens sværhedsgrad påvirker ikke prognosen. Så som i fjerde fase i tilfælde af den korrekte behandling er meget ofte læger får en positiv effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.