HjemlighedKøkken

KitchenAid kedel - en moderne løsning af hjemlige problemer

Mange problemer i livet mennesker forsøger at løse den gammeldags måde, at følge de almindeligt anerkendte stereotyper. Maker KitchenAid stand til helt at ændre den måde, folk tænker om sådan en tilsyneladende simpel proces som vand opvarmning.

Trygge trin i det nye brand

Med den nye amerikanske mærke var KitchenAid russere stand til at opfylde kun et par år siden, selvom virksomheden blev dannet i begyndelsen af sidste århundrede. Det hele startede med en simpel mixer, og resulterede i en stor og lovende virksomhed, der er stadig flere tilhængere der hvert år. Maker KitchenAid - et sandt kunstværk.

Han legemliggjort de tre vigtigste kvaliteter, at forbrugerne ser i disse produkter:

 1. Attraktiv og meget usædvanligt design.
 2. Muligheden for lang tid at opretholde en vis vandtemperatur.
 3. Minimal støj under drift.
 4. Det maksimale niveau af sikkerhed mod forbrændinger.
 5. Bekvem mekanisme til åbning af låget.
 6. indikator fluid temperaturen inde i kedlen.
 7. Opvarmning temperaturstyring.

Alt dette mærkbart adskiller KitchenAid kedel blandt andre producenter. Han er en rigtig hjælper for husmor i køkkenet. En sådan anordning er i stand til at løse mange alvorlige problemer. Hertil kommer, KitchenAid kedel har mange forskellige varianter, der kan tilfredsstille de ønsker af de mest krævende kunde.

uvildig vurdering

For at få hele billedet, er det nødvendigt at lære mere om elkedel KitchenAid. Feedback fra dem, der allerede havde købt det, kun bekræfte alle de ovennævnte. For eksempel overveje en af de mest populære modeller af KitchenAid 5KEK1722ESX.

Denne maskine har mange fordele, for hver af hvilke der skal diskuteres hver for sig:

 1. Boliger både ude og inde, fremstillet af rustfrit stål, og den øverste dækket med refraktær emalje. Et sådant tolags design er meget praktisk. Det gør det muligt for kedlen at forblive uden en lidt varm og beskytter mod risikoen for forbrændinger. Det er meget godt, når børnene er til stede.
 2. Silikone skridsikkert håndtag. Dette gør det muligt at fast holde enheden i hans hænder.
 3. Enheden er meget kompakt og praktisk rund bund gør det muligt at placere den hvor som helst.
 4. Håndtaget er et digitalt display med seks-temperatur fra 50 til 100 grader, hvilket gør det muligt at forvælge det ønskede varmeniveau egnede til særlig drik. Det har også en indikator, der viser den gradvise ændring af temperaturen. Derudover en knap, der når den trykkes gør det muligt at bevare den ønskede vandtemperatur i 30 minutter.
 5. Fra siden af håndtaget er et vindue med en måleskala, som har neonlys og lyser blåt under opvarmning.

En sådan indretning er virkelig lysne ethvert køkken, og bringe en masse sjov for sin frue.

Den nye løsning

Usædvanlige mønstre og kreative løsninger - det er hvad der adskiller KitchenAid kedel. Anmeldelser kun bekræfte godkendelsen af denne del af køberne. Ikke for at være ubegrundet, kan lytte til, hvordan de taler om en anden ny model KitchenAid 5KEK1522. Det første, der fanger øjet - det er et usædvanligt design.

Kettle ligner en mini-enhed. Den har en afrundet form, og med volumen på 1,5 liter som en lille ballon. Tolags hus af rustfrit stål og aluminium gør det næsten vægtløs i hænderne. Hertil kommer, at denne konstruktion gør det muligt at arbejde meget stille og roligt ved en relativ høj effekt på 2400 watt. Temperaturregulering mekanisk og opbevares i bunden af indretningen. Det er mere praktisk end elektronik, som på ethvert tidspunkt kan blæse fra forskellen spænding. På kogende advarsel vand lyd, som efter bedste højt og ganske melodisk. Hovedlegemet er også indrettet runde vindue med skalaen. Dette termometer, der giver dig mulighed for at bestemme, hvad vandtemperaturen i kedlen i øjeblikket. Der er ingen grund igen at medtage det, som de siger, "just in case".

forenklet version

KitchenAid elkedel er også repræsenteret og mere simple modeller. Tag for eksempel, 5KEK12222. Dette er en forholdsvis lille enhed volumen 0,25 liter med et stål med en aftagelig hætte forsynet med uopvarmet sikker håndtag. Det har en mere traditionel kuppel-lignende form, der passer godt ind i det indre af lokalerne.

I apparatet lille størrelse og kapacitet på kun 1500 watt. Desuden er det meget let (kun 1,3 kg uden stander) og let at bruge. Arm skift med LED-indikator i form af en lille pedal i bunden af huset. Efter kogning, det er flydende, hvilket gør et klik, vender den tilbage til sin oprindelige position. vandstanden i omfanget af en sådan tepotte er placeret på den indvendige væg, og i en temmelig bred åbning er meget praktisk at overvåge dens færdiggørelse. Et aftageligt filter renser det opvarmede vand fra slammet. Derudover bør vi også være opmærksomme på prisen for en sådan model. Det koster mindre end 10.000 rubler, hvilket er næsten halvanden gange lavere end de andre, mere kraftfulde genstande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.