HjemlighedKøkken

Farven på væggene i køkkenet: hvordan man vælger den rigtige. Kombinationen af køkkenmøbler

Vælg den rigtige farve på væggene i køkkenet - faktisk en temmelig vanskelig opgave, som du ønsker at nærme sig meget alvorligt. Det er fra denne del af udsmykning afhænger af en persons humør (med psykologiske termer), samt beboerne i huset, er dette rum besøgt flere gange om dagen, og det er vigtigt at udvælgelsen, naturligvis, stiger.

Til mest præcist skabe den ønskede komfortabel plads, du har brug for at følge visse tips designere, samt en interesse i farver karakteristiske. Du skal også vælge den nuance, der vil være bedst egnet til den stil til andre indvendige elementer.

Maleri vægge

Ingen kan argumentere for, at væggene er et grundelement, ikke kun i køkkenet, men også på andre områder. Derfor, for den mest harmoniske farvetilpasning nødt til at lytte til nogle råd:

  • Farven på væggene bør kombineres med den overordnede styling. Lys brun overflade vil tage sig godt med hvid, fersken og beige møbler.
  • Det skal være komplet kombination med det indre. For eksempel, hvide møbler ser godt ud med rød, grøn, gul, bordeaux, blå vægge. Hvis headsettet er rolig eller neutral farve, så ejeren har al mulig grund til at gøre en stor nok overfladeareal lyse og iørefaldende. Det er sådan, lægges vægt på væggene. Dette er især nyttigt, hvis møblerne er en gammel og grim.
  • Hvis belysningen i rummet er nok til at gøre sig de lyse farver dens ikke umagen værd.
  • På store køkkener behøver ikke at ty til brugen af mørke og kølige farver. De let gøre rummet kedeligt og ensformigt.

karakteristiske farver

Den mest populære farven på væggene i køkkenet - grøn. Dette skyldes det faktum, at den er stor indflydelse på stemningen, fordøjelsen, og belysningen processen. Ikke at udelukke brugen af grønne nuancer, som grøn, pistacie og mynte.

I så fald, hvis køkkenet lidt naturligt lys bør tegne vægge orange, gul, beige, lys brun. At de anvendes som dem, der skaber komfort og tilføje varme.

Det bør erindres, at disse nuancer som beige, hvid og creme, perfekt til alle rum, uanset stil de er. Disse farver er også perfekt visuelt udvide de faciliteter, hvor den akutte mangel på kvadratmeter.

Typisk vælges farven på væggene i køkkenet, under hensyntagen til nuancerne i eksisterende udsmykning poster. I tilfælde af at du har brug for at vælge møbler, er det ikke nødvendigt at tage tapet eller maling til væggene for iørefaldende nuancer. Desuden bør der ikke være nogen ornamenter, som er i stand til at aflede opmærksomheden.

Hvis du ønsker at skabe smukke køkken er altid glade følelser og følelser, men at gøre det til et regnbue er der intet ønske om, du har brug for at bruge orange, rød og tilføje nogle neutral farve (hvid eller grå).

grå skala

Nogle mennesker kan lide den grå køkken. Hvad er farven på væggene i dette tilfælde foretrækker? Den løsning, selvfølgelig afhænger af ejere præferencer. Hvis du ønsker at tage notater af ro, friskheden og afslapning kan du bruge alle de nuancer af gul og grøn. Ikke mindre smuk at se en sådan interiør med orange detaljer.

Nogle designere kan kalde grå for barsk og glædesløst, men andre rose ham for hans neutralitet, luksus evne kombineret med mange andre farver.

Det har også stor videregive alle de positive aspekter af en lys palet: rød eller gul. Ideel grå ser i et rum med træ dekoration. Men i det rum, hvor denne farve bruges som den dominerende, er det ikke det vil se hvide møbler. I køkkenet, bør væggen farve enten være neutral, hvilket vil fremhæve det indre, eller tjene som en accent.

Rådgivning af psykologer og designere

Folk irritabel psykologer anbefaler ikke brug af lyse og prangende farver, der vil hele tiden ramt i øjet. Dette skyldes det faktum, at ved deres nervesystem er spændt endnu mere.

Hvis du ønsker at vælge den farve, der er afslappende og ikke meget overanstrengelse burde kende din type temperament:

  • Melankolsk og flegmatisk være fantastisk at føle blå og hvide køkken, som suppleres med blå og brune nuancer.
  • Kolerisk behov for orange eller rød.
  • Lys grøn og gul ideal sangvinsk.

Hvis den stil af møblerne helt romantisk, er det nødvendigt at stoppe deres opmærksomhed på de grønne, beige eller mursten toner.

I den klassiske stil, du ønsker at bruge en mættet version af beige, blå og kølige skygge af pink. Mørk i interiøret bedre ikke at bruge, da det vil have en negativ indvirkning på stemningen af levende mennesker.

Hvilke farver bør undgås?

Ofte fliser til køkken fra husmødre mørk brun eller sort. Men designere anbefaler ikke brugen af disse nuancer i disse områder. Det er ikke forbundet med en negativ effekt, som nogle mener, men det faktum, at disse farver er forbundet med snavs og visuelt reducere højden af rummet. Hvis du kommer tilbage til den psykologiske rige, disse farver mindske appetitten og påvirker humør. I de klassiske interiører, selvfølgelig, sort er tilladt at bruge, men meget små mængder. Men som farven på væggene i køkkenet for at bruge det i hvert fald er det ikke anbefales.

Valg af kombinationer

For at ikke blot spare penge, men også at bo på samme tid glad, skal du ordentligt kombinere farver og møbler, der er i rummet. For eksempel kan du købe moderne møbler og apparater i lyse eller neutrale farver, men på de andre elementer i gemme. Sådanne forsøg vil gøre køkkenet mere moderne og det vil se dyrere. Calm toner er usandsynligt at kede hurtigt, men hvis du ønsker at opdatere interiøret, nok til at gøre en lys skjolder. Gør det nemt. For eksempel i den lyse køkken, hænge gardiner saftige nuancer, vælge en ny lysekrone, du kan endda hænge et billede. Dette rum vil straks kigge efter en ny måde.

Hvordan ved du, at farven passer?

I så fald, hvis de gamle køkken fliser allerede udseende er ikke vigtigt, men er vanskeligt at afgøre en ny nuance, kan du fortsætte på følgende måde. Er det tilstrækkeligt at udskrive små blade med de ønskede farver og hænge på væggene. De bør hænge et par dage og i løbet af denne periode, du har brug for at overvåge deres tilstand, hvis den forværres. Det er bedst at bruge maling til væggene. Denne belægning er nem at rengøre med forurening, og kan være hurtigt og billigt ændre farven, hvis du keder dig.

Selvfølgelig skal vi ikke lytte til andre folks råd, især hvis du vælger de indvendige vægge i køkkenet. I den forbindelse er det afgørende, en personlig præference, selvom du virkelig gerne for lyst, eller omvendt, mørke farver. For hver maling palet person er ramt på forskellige måder, i modsætning til hvad mange tror. Og vi må huske på, at der ikke er nogen dårlige farver, er der kun dårligt sammensætning.

Oliven farve i det indre

Oliven grønne vægge i køkkenet har en positiv effekt på hver person. Denne skygge er i stand til at lindre, for at give yderligere følelse af renhed og en vis sikkerhed.

Blandt fordelene, kan du vælge den perfekte mulighed for at kombinere med andre farver. Maksimal luksus det vil se ud med toner af yin-yang, samt sennep, gul, rød, lilla og andre forholdsvis mættede farver.

Selv det faktum, at oliven aldrig irriterer øjnene og ser godt ud i det indre, da den dominerende nuance af hans sjældent brugt. Hvad er årsagen? For det første er den omstændighed, at en sådan konstruktion ville være ret kedeligt og ensformigt, og for det andet, denne farve fremprovokerer en person til at sove. Derfor, når det er rigeligt er det nødvendigt at tilsætte mindst et slående element.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.