HjemlighedKøkken

Power kedel. Bedømmelse elkedler

Fremskridt står ikke stille, og hvis mere nylig, i løbet var samovars, derefter gradvist de blev erstattet af komfortable kedler. Fremkomsten af gas gøre livet lettere, men moderne elektrisk udgave var endnu mere funktionel.

Hvis du vælger dette instrument tager hensyn til hastighed med kogende vand, der bestemmer kapaciteten af kedel.

optimal kraft

Fra denne parameter afhænger af, hvor hurtigt du kan få varmt vand. , Dem der fart er vigtig, er det bedre at vælge den model mere kraftfuld. Til standarder for fremstilling af 3 minutter af kogende vand. Derfor skal kedel kapacitet være større end hvis mængden af enheden.

Anbefalede parametre:

 1. Produkt 1,8-2 standard liter volumen kræver 1,5-2,5 kW.
 2. Mindste volumen på 1 liter - 650-1400 watt.

Producenterne forsøger at bevæge sig væk fra de anerkendte standarder og tilbyde nødsituationer kedler, som bringer vand i kog i 1,5 minutter. Effekt af en el-kedel i dette tilfælde er 3 kW. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at have et elektrisk netværk kan understøtte en sådan belastning.

Typer af varmeelementer

Indledningsvis i en spiral det anvendes som et varmeelement. Hun var i det offentlige rum, i udseende og funktionalitet svarende til kedlen.

Disse elektriske enheder er tilgængelige nu, og omfatter en række lavprissegmentet, da de har en række ulemper. En af de vigtigste - formationen hurtige skalaen på varmelegemet og dermed forringelse af vandkvaliteten og nedbringe dens opvarmningshastighed. Desuden er det vigtigt at huske på, at varme op er en lille mængde væske vil ikke fungere, fordi det er vigtigt at fuldføre dækning af spiralen.

Under hensyntagen til alle de mangler, producenten fundet en vej ud og gemte spiral. Der var såkaldte disc kedler, som er dyrere, men er berøvet grundlæggende mangler. Selvom det skal erindres, at skalaen - et nødvendigt onde enhed, drevet af netværket. Det er derfor nødvendigt at jævne mellemrum rense særlige betyder, at effekten af en elkedel retfærdiggøre parametre erklæret på emballagen.

Materialer til kroppen

Ved valg af kedel vigtig som materialet, hvoraf huset er dannet. På denne faktor afhænger ikke kun af udseende, men også smagen af vand, satsen for opvarmning og afkøling sats.

Den mest almindelige og en indstilling for budgettet - plast. Sådanne kedler er tilgængelige i en bred vifte af farver og de mest fancy figurer. Men denne udførelsesform har nogle ulemper, blandt hvilke varmelegemet og isolation plast damp.

rustfrit elkedler stål vil alt koge vandet, men huset mens det er varmt. Det er derfor, de er udstyret med plastik skær. Disse modeller praktisk gummibelagt håndtag, der ikke vil glide, selv i våd tilstand.

Kedel med glas kabinet ser meget imponerende. Materialet er fuldstændig harmløs og ikke bibringer overdreven vand smag. Men producenterne stræber efter at forbedre ydeevnen og appel af deres produkter. Så der var en elkedel med et baggrundsbelyst. I løbet af sin drift, vandet gløder en række forskellige farver, hvilket gør enheden en reel udsmykning af ethvert køkken.

En nyhed er udførelsesformen af et keramisk, hvor vandet afkøler meget langsomt. Det er vigtigt for dem, der kan lide at drikke te i lang tid.

ekstra Soup

På apparatets pris påvirker ikke kun strømforbruget af kedel, men dens ekstra funktioner. Deres nytte afhænger af formålet og betingelserne for anvendelse:

 • Beep er nyttigt for dem, der ofte glemmer apparatet. Men alle de elkedler slukkes automatisk, så lyden prompt er valgfrit, men ikke obligatoriske enheder.
 • Automatisk opvarmning er vigtig for den rituelle af te drikke, samt dem, der skal forblive konstant varmt vand til visse formål.
 • For mange nyttige er den automatiske vandtemperatur regulator. Ofte er der situationer, hvor du har brug for at varme vandet kun op til visse parametre. I dette tilfælde, denne enhed er et must.

Bedømmelse elkedler

Blandt de mange muligheder, der tilbyder husholdningsapparater, er det vanskeligt at forstå. Men køberne er villige til at vælge at helt tilfreds med sin tekniske karakteristika, design og prisklasse.

Selvfølgelig, hver kunde deres krav, og forskellige vigtige funktioner. Men blandt de mange forskellige mærker kan du vælge de bedste typer af potter i en lang række kategorier. Lad os se på dem.

PHILIPS HD4646 / 70

Universal kedel for en gennemsnitlig familie. Dens vigtigste parametre:

 • volumen - 1,5 liter;
 • cirkulært varmeelement;
 • Strøm - 2400 W;
 • plasthus.

Blandt fordelene ved den model, du kan markere det minimalistisk design, beskyttelse mod overophedning, skalering filter. Kundernes anmeldelser angive kedel funktionalitet, pålidelighed og hurtig nok vand opvarmning.

MIRTA KT-1027

Dette er indstillingen budget, men kvalitet og pålidelige. Dens lav effekt (1500 watt) giver ikke den hurtige modtagelse af kogende vand, men kedlen er holdbart i aktiv brug, og dens usædvanlige design ydeevne er en fremragende tilføjelse til ethvert køkken design. Apparatet er egnet til en lille familie, og vil være en god erhvervelse til kontorbrug.

De vigtigste parametre:

 • volumen - 1,8 liter;
 • Strøm - 1500 W;
 • legeme af metal med plastelementerne;
 • Disc varmeelement.

REDMOND RK-M115

Stilfuld kedel lavet af metal. Modellen kombinerer alle de grundlæggende funktioner, såsom flydende lys indretningen, at apparatet automatisk lukke ned, når mangel på vand, baggrundsbelysningen under operationen.

Produktet fremstilles i form af en kande, som tilføjer til bekvemmeligheden ved anvendelse og tilpasset til fans af ting uden unødvendige klokker og fløjter.

Nøglefunktioner:

 • kedel i kW - 2200, der betragtes som en meget god indikator;
 • metalhus med plastelementer;
 • volumen - 1,7 liter;
 • Disc varmeelement.

SATURN ST-EK8434

Model skiller sig ud mod sin pris segment, der er lavet af metal. Feedback fra forbrugerne, det er den bedste løsning blandt budget Dummies og har masser af kraft.

Der er beskyttelse mod drift uden vand nok og komfortable gummibelagte greb. En ideel løsning for dem, der ikke ønsker at betaler for meget for den annoncerede mærke unødvendige funktioner og samtidig tilstrækkelig pålidelig.

ELECTROLUX EEWA5310

Elkedel med en baggrundsbelysning, lavet af hærdet glas. Han vil være en reel dekoration af køkkenet, især i stil med high-tech eller moderne. Denne enhed er meget kraftfuld og giver dig mulighed for hurtigt at få varmt vand.

kedel transparent hus, og de resterende elementer er fremstillet af metal, med tilføjelse af gummibelagte dele. Men omsorgen for glas kræver en lidt større indsats, men i udtalelsen fra forbrugerne, kvaliteten - har i en højde, og vandet ikke har nogen smag af urenheder.

Nøglefunktioner:

 • volumen - 1,7 liter;
 • varmelegeme skjult;
 • Magt - 2200 W;
 • glas tilfælde.

For dem, der foretrækker et sæt af kvalitet, høj ydeevne og originalt design.

PHILIPS HD9321 / 20

Model for dem, der har brug for en såkaldt ikke dræbe mulighed, der er i stand til at tjene i lang tid. Dens egenskaber forbliver normal, selv efter gentagen brug.

Strøm el. kedel på 2200 watt for at tilvejebringe varmt vand på kort tid. Enhed uden overflødige funktioner, holdbare og er lavet i et slankt design. Blandt sine fordele:

 • Filter skala;
 • Stand Trådløs der giver dig mulighed for at installere enheden i enhver vinkel;
 • metalkabinet og uopvarmet plast håndtere;
 • bekvem volumen af 1,7 liter;
 • Disc varmeelement.

Denne model blev valgt forbrugere, der sætter pris på pålidelighed og styrken af produktet. Deres funktion er helt gennemført, men te er i højere prisklasse.

SATURN ST-EK0024

En interessant model, og ligner en almindelig kedel til gaskomfurer. Han var i den topplacering på grund af talrige anerkendelser. Indretningen har alle de sædvanlige indretning, såsom afbrydelse på grund af utilstrækkelig mængde fugt, væske indikator, metalhus.

Denne kedel, magt 2200 W, og et volumen på 1,7 liter, så vandet er meget hurtigt når en kogetemperatur. Varmeelementet er en disk. På trods af alle de fordele, produktet refererer til den lave pris segmentet, hvilket gør det særligt populære.

VITEK VT-1154 SR

I betragtning bedømmelse kedel, kan vi ikke ignorere vejen mulighed. Turen er upraktisk at tage en velkendt anordning, der kan rumme 1,5 -2 liter væske. Blandt alle isolerede produkter road model VITEK VT-1154 SR.

Ofte kompakte kedler er lavet af plastik, her fabrikanten har taget hensyn til forbrugernes ønsker og frigøres fra metal-modellen. Blandt andre fordele ved den foreliggende låg og evnen til at låse afbryderen af gryden med 230 watt i 120 Watt. Hertil kommer, at sættet indeholder to plastikkrus, der uden tvivl vil komme i handy, når du rejser. Volumen pot er 0,5 liter, hvilket er praktisk, og det tager ikke meget plads.

markeringer

Når du vælger er taget apparatet hensyn ikke blot magt kedel, dens design features, men også lydstyrken. Ikke at forveksle med denne mulighed, skal flere parametre overvejes:

 1. Så for en familie på 3-4 personer det bedste valg vil være en standardmodel i de 1,5 - 1,7 liter. Sådanne kedler er de mest almindelige. To-liters indretningen er egnet til store familier.
 2. Hvis du planlægger at bruge kedel til te og kaffe til to, er det muligt at begrænse produktet i 0,8 liter.
 3. For ture forudsat endnu mindre version - 0,5 liter. Men disse kedler og redde dem, der stadig bor i lejligheden alene.

Som for strømmen til enheden, skal der bemærkes behovet for hurtig kogning vand. På kontoret i handy enhed er kraftig nok, og dem, der køber en model hjem, bør overveje muligheden for en overbetaling til accelereret modtagelse af kogende vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.