FormationUngdomsuddannelse og skoler

Naturlige uudtømmelige ressourcer: formularer, eksempler

Nogle rigdom jordens indre, som folk bruger hver dag, der er et begrænset antal. Hvis ikke vil blive bedt om at anvende alternative stoffer før eller senere vil de ende, og den tilhørende produktion ville være umuligt. For at forstå perspektiverne for industri og økologi af planeten, er det nødvendigt at forstå, hvad naturressourcer, og hvilke der kan anvendes uden restriktioner.

Den vigtigste klassifikation

Naturressourcer kaldes naturlige ressourcer, som det menneskelige samfund for økonomien. Som regel er de klassificeret baseret på oprindelse. Ifølge denne division, primært skelnes jord. Så er det værd at nævne den skov og vand. Ikke mindre vigtigt er de biologiske ressourcer. Mineralerne tilhører råstofområdet. Der er også energi og klima. Udtømmelige og uudtømmelige naturressourcer på en sådan klassifikation omfatter ikke. Samtidig næsten hver type de er direkte relateret.

Klassifikation af udmattelse

Således er de vigtigste typer undersøgt. Den bør beskæftige sig med det faktum, hvad er udtømmelige og uudtømmelige naturressourcer i særdeleshed. For at bestemme det væld af hver mulighed til den ene eller anden type er nødvendigt at være opmærksom på sin fornyelighed. Dette er et komplekst begreb, som i mange arter er der grænser for udmattelse, som han ophører med at blive genoprettet. Ikke desto mindre er de vigtigste vedvarende ressourcer kan kaldes en skov, vand og jord, samt vindenergi, strømforhold, solen og klimaet. Det er også separat klassifikation af substitution. Typer af uudtømmelige naturressourcer er forskellige fra dem, der kan være zamestimy fordi betydningen af begrebet brug af et bestemt stof, snarere end dens alternativer. Kan være udskiftelige brændsler, råvarer, noget energi tilgængelighed.

sol

Det bør begynde at liste de naturlige ressourcer er uudtømmelige fra denne art. Solen er en utrolig ophobning af energi, at det udstråler i rummet på en daglig basis. At det det beløb, som den dag, falder på overfladen af planeten, mere end det menneskelige behov for titusindvis af gange. Ikke desto mindre, folk bruger det meget lidt. Det skal erindres, at solen udsender flere former for stråling - direkte og diffus. Moderne batterier kan tage forskellige muligheder. For eksempel solvarmeanlæg, som kan opvarmes vand, anvendelse af begge typer af stråling, omdanner energien selv i overskyet vejr. Solcelle installation skaber en elektrisk strøm. For hende, vejret er vigtigere - du har brug for at tilslutte batteriet til en overskyet dag energi langsomt ophobes også.

vind

Ved de uudtømmelige naturressourcer er nogle derivater fra den tidligere form for energi. Vind er resultatet af ujævn opvarmning af jordens overflade. Solenergi omdannes til bevægelse af luften. Folk begyndte at bruge vinden til et par tusinde år siden - i navigation. Lidt senere blev opfundet vindmøllevinger bevæger sig også luft. Den kinetiske energi af vinden er tilgængelig næsten rundt om planeten og er yderst attraktiv for miljøet, da det ikke genererer affald og emissioner. Hertil kommer, at denne kilde ikke koste noget. Det kan bruges både privat og kommercielt. Siden 70'erne gennemført forskellige forsøg for at skabe den mest effektive vindpumper, der skaber elektricitet. I øjeblikket er antallet af sådanne anordninger er tilstrækkelig stor i USA og europæiske lande som Holland, Danmark, Tyskland.

tidevand

Ved de uudtømmelige naturressourcer er og tvinge bølger af havene eller oceaner. Energien af vand tiltrækker mennesker siden den tidlige middelalder, når folk forsøgte at bygge dæmninger og lærte at lave kornmølle, ligger på bredden af floden, så knivene roterer inden. Den første enhed allerede dukkede op i det ellevte århundrede. Ligeledes anvendes den energi og i savværker. Med behovet for el situation har ændret sig. Betydningen af energi stiger. Så folk kom til ideen om at bruge naturlige uudtømmelige ressourcer til dets oprettelse, og den første tidevandsenergi. Ved mundingen af floden, som løber ud i havet eller havet, er dæmningen placeret. Hun lukker vandstrømmen, hvilket får møllen til at spinde enorme. De er forbundet til en generator, der skaber elektricitet. Dette system virker kun ved højvande eller lavvande, men det giver dig mulighed for at få en imponerende mængde energi. I øjeblikket er en sådan metode mest udviklet i Frankrig.

klima

Uudtømmelige naturressourcer, hvorpå eksempler blev givet ovenfor kan i en vis forstand være kombineret med denne art. Klimaet - en kombination af område anbragt lys, varme og stråling, der skaber betingelser for plante- og dyreliv. Som naturressourcer er uudtømmelige klimatiske regioner forstås i betydningen en kilde til rekreation og agroindustri. Vejret har en direkte indvirkning på vækstsæsonen og bestemmer antallet og typer af planter, og giver dig også mulighed for at bruge nogle områder med henblik på turisme. Klimatiske forhold kan ikke blive ødelagt, men kan forekomme forringelse - for eksempel i forbindelse med eksplosionen nuklear overnatning bliver umulig.

jord

Næsten alle de uudtømmelige naturressourcer, og eksempler herpå er beskrevet ovenfor, er helt ubegrænset. Infinity jord er relativ. I øjeblikket verdens forsyning af denne ressource er høj, men den miljøødelæggelse kan opsige fornyelighed af jord, og situationen vil ændre sig. Som et resultat af menneskelig aktivitet indebærer jordkvaliteten og strukturelle ændringer, som ofte er negativ. Som et resultat af dyrkning af afgrøder jorderosion modtager overskydende vand og salte, surhed, og således ud af brug.

I øjeblikket sådanne uudtømmelige vedvarende naturressourcer såsom jord, opdelt i zoner, hvor de kan findes. I landet med de tundra er kendetegnet ved høj surhedsgrad og et lavt niveau af humus. Podsolic jord tempererede zone tilstrækkeligt mættet med fugt og er kendetegnet ved en klumpet struktur. I stepperne der er sorte jord, som er de mest frugtbare type, med et maksimalt indhold af humus og optimal til produktion af kemiske sammensætning. Grå jord er ved krydset med ørkener og fattig på næringsstoffer. Krasnozems egnede til subtropiske afgrøder. Sådanne naturressourcer er uudtømmelige behov for opmærksomhed og konstant overvågning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.