FormationUngdomsuddannelse og skoler

Explorers af Antarktis. Faddey Faddeevich Bellinsgauzen. Mikhail Petrovich Lazarev. Hvem opdagede Antarktis?

Antarktis - et kontinent, der er beliggende i den sydlige del af vores planet. Dens centrum er den samme (ca.) til syd geografiske pol. Oceans omkring Antarktis: Stillehavet, indiske og Atlanterhavet. Fletning, danner de Sydhavet.

På trods af det barske klima, den fauna af dette kontinent stadig eksisterer. I dag er indbyggerne i Antarktis - det er mere end 70 arter af hvirvelløse dyr. Der er også fire slags pingviner reden. Selv indbyggerne i Antarktis opstod i antikken. Det viser resterne af dinosaurer findes her. I dette land, blev endda en person født (det var første gang i 1978).

Historien om forskning i Antarktis før ekspeditionen af Bellingshausen og Lazarev

Efter at have sagt James Cook, der lander under sydlige polarcirklen, er ikke tilgængelige for mere end 50 år, har ingen explorer ikke ønsker at benægte i praksis udtalelse af en større myndighed. Dog skal det bemærkes, at i 1800-1810 toårige. i Stillehavet, dens subantarctic band britiske søfolk fundet lille land. I 1800, Genri Uoterhauz findes her Antipodes Øer, i 1806 Abraham Bristow åbnede Auckland-øerne, og i 1810 Frederick Hesselbro kom om. Campbell.

Åbning af den nye Shetland W. Smith

Uilyam Smit, en anden kaptajn England, der gik med en belastning i Valparaiso på briggen "Williams" blev kastet af stormen ud for Kap Horn på den sydlige. I 1819, den 19. februar, han to gange havde set på Landet, som ligger længere mod syd, og tog hende ved udgangen af det sydlige kontinent. W. Smith vendte hjem i juni, og hans historier om denne opdagelse er meget interesserede jægere. Anden gang gik han til Valparaiso i september 1819 og gik ud af nysgerrighed til "deres" jord. Han udforskede kysten 2 dage, og derefter tog besiddelse af det, senere kaldet Ny Shetland.

Ideen til at organisere en russisk ekspedition

Sarychev, Kotzebue og Krusenstern indledte den russiske ekspedition, hvis formål var at søge efter den sydlige kontinent. Alexander I godkendt deres forslag i februar 1819. Men det viste sig, at på det tidspunkt, er der meget få sejlere: sailing planlagte i år i løbet af sommeren. På grund af hastværket af ekspeditionen omfattede heterogene domstol - omdannet til et slup transport "Fred", og slup "Øst". Begge skibe til at sejle, blev ikke tilpasset de barske forhold i de polare breddegrader. Deres chefer begyndte Bellingshausen og Lazarev.

Biografi Bellingshausen

Faddey Bellinsgauzen blev født på øen Saaremaa (nu - Saaremaa, Estland) August 18, 1779. Kommunikation med sejlerne, nærhed til havet fra en tidlig alder har bidraget til, at drengen elskede søværnet. I en alder af 10 blev han sendt til Marine Corps. Bellingshausen, som en kadet, sejlede til England. I 1797 dimitterede han fra korpset og serveres i rang af warrant på skibe, Revel eskadrille sejlede i Østersøen.

Faddey Bellinsgauzen i 1803-1806 deltog han i svømning og Lisiansky Kruzenshtern, der fungerede som en god skole for ham. Sailor hjemkomsten han fortsatte sin tjeneste i den baltiske flåde, og derefter, i 1810, blev overført til Sortehavet Flåde. Her først han bød fregatten "Minerva", og derefter "Flora". Meget arbejde er blevet gjort for mange års tjeneste i Sortehavet for forfinelse af søkort i området ved den kaukasiske kyst. Bellingshausen også gennemført en række af astronomiske observationer. Han sat fingeren koordinaterne for de vigtigste punkter af kysten. Ledelsen af ekspeditionen, så han kom til at have en erfaren sømand, videnskabsmand og forsker.

Hvem er MP Lazarev?

Under ham var det at blive hans assistent, den øverstbefalende for den "Fred", - Lazarev Mihail Petrovich. Han var en erfaren, uddannet sømand, der senere blev en berømt admiral og grundlægger af Lazarev Naval Postgraduate School. Lazarev Mihail Petrovich blev født i 1788, den 3. november, i Vladimir provinsen. I 1803 dimitterede han fra Marine Corps, og derefter i 5 år svømning i Middelhavet og Nordsøen, i Atlanterhavet, Stillehavet og Det Indiske Ocean. Lazarev om at vende hjem fortsatte han med at tjene på skibet, "Vsevolod". Han deltog i kampe mod den anglo-svenske flåde. Under Anden Verdenskrig han tjente i Lazarev "Phoenix" deltog i landingerne i Danzig.

På forslag af et fælles russisk-amerikansk selskab i september 1813 blev han chef for skibet "Suvorov", der har gjort hans første tur rundt i verden til kysten af Alaska. I løbet af denne rejse, han viste sig resolut og dygtig søofficer og en modig opdagelsesrejsende.

Præparater til ekspeditionen

I lang tid var der en ledig stilling som kaptajn på "øst" og lederen af ekspeditionen. Kun en måned før afgangen til det åbne hav det blev godkendt af FF Bellingshausen. Derfor arbejder på det sæt af de to besætninger på disse skibe (ca. 190 personer), samt at give dem den nødvendige til en lang rejse og konvertering i sluppen "Fred" lå på skuldrene af chefen for skibet, MP Lazarev. Den vigtigste opgave for ekspeditionen blev betegnet som rent videnskabeligt. "Fred" og "øst" var skelnes ikke kun for sin størrelse. "Fred" var praktisk og kun tabt én, "Øst" - i kørehastighed.

Den første åbning

Begge skibe Juli 4, 1819 kom fra Kronstadt. Således begyndte ekspeditionen af Bellingshausen og Lazarev. Sejlere nåede omkring. South Georgia i december. De er 2 dage blev udført en opgørelse over den sydvestlige kyst af øen og åbnede en anden, som blev opkaldt til ære for Annenkov, Løjtnant, "Fred". Efter dette, mod syd-øst, skibene åbnede December 22 og marts 23 små øer af vulkansk oprindelse (Marquis de Traverse).

Derefter flytter mod syd-øst, Antarktis opdagelsesrejsende nåede det åbne D. Cook, "Sandwich af Jorden." Dette er, som det viste sig, øgruppen. I klart vejr, sjælden i disse dele, January 3, 1820 Russisk kom tæt på Southern Thule - tættest på pole del af landet, åbne Cooke. De fandt, at "jorden" Dette er en 3-klippeøer dækket med evig is og sne.

Den første passage af den antarktiske cirkel

Russisk, undgå den tunge is i øst, den 15. januar 1820 for første gang krydsede den antarktiske cirkel. Den næste dag de mødte på deres vej gletsjere Antarktis. De nåede en stor højde og strakt ud over horisonten. Medlemmer af ekspeditionen fortsatte mod øst, men altid mødt med dette kontinent. problemet blev løst på denne dag, at D. Cooke betragtes umedgørlig: Russisk nærmede den nordøstlige projektion "is kontinent" er mindre end 3 km. I 110 år isen af Antarktis oplevede de norske hvalfangere. De kalder dette kontinent prinsesse Martha Coast.

Et par tilnærmelser til fastlandet og detektering af is hylde

"Vostok" og "fred", forsøger at komme rundt ufremkommelige is fra øst, 3 flere gange denne sommer krydsede Polarcirklen. De ønskede at gå tættere på pole, men kunne ikke gå længere end første gang. Mange gange skibene var i fare. Pludselig en klar dag bliver mørkt, det sneede, vinden blev stærkere, og horisonten var ved at blive næsten usynlig. I dette område, blev isen hylden opdaget, opkaldt i 1960 til ære for Lazarev. Det blev kortlagt, men meget til den nordlige del af sin nuværende position. Alligevel er der ikke fejl: Det er nu etableret, isen hylderne i Antarktis er tilbagetog syd.

Svømning i Det Indiske Ocean og parkering i Sydney

Det endte med en kort antarktiske sommer. I 1820, i begyndelsen af marts, "Fred" og "øst" skiltes efter aftale for bedre at kunne udforske den 50. breddegrad i det Indiske Ocean i den sydøstlige del. De mødtes i april i Sydney og opholdt sig der en måned. Bellingshausen og Lazarev i juli undersøgte Tuamotu Archipelago, opdagede her en række beboede atoller, som ikke er blevet kortlagt og navngivet dem til ære for russiske statsmænd, generaler og admiraler.

yderligere opdagelser

K. Thorson landede for første gang på atoller Greig og Møller. Og ligger i den vestlige og i midten af Tuamotu blev navngivet Bellingshausen om dig-russere. I den nordvestlige del af øen på kortet dukkede Lazarev. Skibe derfra til Tahiti. 1. august til nord, fandt de ham om. Øst, og den 19. august, på vej tilbage til Sydney fundet syd-øst for Fiji har flere øer, herunder øer Simonov og Mikhailov.

Nyt angreb på fastlandet

I november 1820, efter parkering i Port Jackson, ekspeditionen gik til "fastlandet isflage" og modstod en voldsom storm i midten af december. Kanonbåde tre mere krydsede polarcirklen. To gange var de tæt på fastlandet er ikke hensigtsmæssigt, men for tredje gang for at se klare tegn på jord. I 1821, den 10. januar, ekspeditionen flyttet mod syd, men blev tvunget til at trække sig tilbage til isranden opstået. Russisk, vender mod øst, så et par timer i land. Island dækket med sne, blev opkaldt til ære for Peter I.

Åbning Alexander I Coast

Januar 15 Med klart vejr Antarktis opdagelsesrejsende seende jord i den sydlige del. Med "Fred" åbnede næsset tilsluttet et kredsløb af lave bjerge smal stribe, og med "øst" var synlig bjergrige kyst. Bellingshausen kaldte ham "Pas på Alexander I". Komme igennem til ham på grund af den faste is, desværre, det mislykkedes. Bellingshausen igen vendte syd og gik ind i Drake Passage, opdaget her Ny Shetland, åben W. Smith. Pionerer Antarktis undersøgte hende og fandt, at det er en kæde af øer, der strækker sig næsten 600 km mod øst. Nogle South Shetland Islands blev opkaldt til minde om de kampe mod Napoleon.

Resultaterne af ekspeditionens

30. januar blev det konstateret, at "Øst" større eftersyn er påkrævet, og det blev besluttet at vende mod nord. I 1821, den 24. juli, jagten vendte tilbage til Kronstadt, efter en rejse på 751 dage. I løbet af denne tid blev opdagere af Antarktis sejler 527 dage, og 122 af dem - mod syd af 60 ° S. w.

Ifølge resultaterne af en perfekt geografisk ekspedition var den største i det 19. århundrede og den første i historien om den russiske Antarktis ekspedition. En ny del af verden blev opdaget, opkaldt efter Antarktis. Med sit banker 9 gange nærmede den russiske søfolk, og fire nærmede os i en afstand af 3-15 km. Opdagere af Antarktis for første gang beskrev tilstødende "is kontinent" store farvande, klassificeret og beskrevet isen kontinent, og generelt er korrekte karakterisering af dens klima. 28 genstande er blevet kortlagt Antarktis, og alle af dem har modtaget russisk navn. I troperne, og i de høje sydlige breddegrader blev afsløret 29 øer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.