FormationUngdomsuddannelse og skoler

TRP i skolerne. "Klar Arbejds- og Forsvar"

Ganske endnu, ser det ud til, det er for nylig kommet ind i sine egne nye føderale statslige uddannelsesmæssige standarder, der omhandler uddannelse af barnet som en fuldt udviklet personlighed. Til dato er der indførelsen af TRP på skolen, der står som "en vilje til at arbejde og forsvar." Dens vigtigste formål er at undersøge niveauet af fysisk kondition af børn og dens indvirkning på sundhedsfremme.

TRP skoler testet på to måder:

 • teoretiske del - et skriftligt test papirer, hvori der er afsløret omfanget af elevernes viden om fysisk kultur og sport;
 • praktiske del - børnene skal passere de standarder, i henhold til deres alder kriterier; I dette tilfælde skal du kontrollere de færdigheder af studerende.

Hvad bidrog til reorganiseringen af den pædagogiske proces?

En meget lang tid i læseplanen for lærere i fysisk uddannelse blev givet kun 2 timer pr hver klasse. De var praktisk. Men på grund af det faktum, at der er mange frigivne børn til sundhed fra denne type af disciplin, ved udgangen af skolens tilstand får fuldt kyndige unge om dette spørgsmål.

I dette scenario kunne ikke tale om uddannelse af omfattende udviklet personen ikke være. I 2010 blev præsidentielt dekret udstedt for at tilføje endnu times fysisk træning i hvert klasseværelse. Sagens natur, skal det være teoretisk og pligt til at deltage i alle børn, herunder frigivelse.

Det er således muligt attestering af skolebørn uanset deres frigivelse i disciplinen.

Lektion TRP skole muliggør vurdering af, hvordan GEF i erhvervelsen af den yngre generation af grundlæggende viden og færdigheder med hensyn til kondition. Af stor betydning er effekten af fysisk uddannelse på skole forbedring.

TRP regelsæt for folkeskoleelever

Hver lærer af fysisk kultur skal vide ikke kun reglerne for TRP på skolen, men også det personlige. Da han skulle være et eksempel for den yngre generation. I gymnasier, er der flere niveauer for at passere GTO standarder.

 • Etape 1 - Student 1 og klasse 2 (og ikke kan passere den første klasse specifikationer, de er indført til prøverne).
 • Fase 2 - for børn på 3 og 4 klasser.
 • 3 fase - for studerende 5, 6, 7 klasser.
 • Fase 4 - til børn 8 og 9 klasser.
 • 5 trin - for studerende 10 og 11 klasser.

For at bestå standarderne for MSW i folkeskolen, skal børnene bestå følgende prøver:

 • længdespring fra deres pladser;
 • køre på 30 til 60 meter, afhængigt af alder kategori;
 • kaster bolden på afstand;
 • bøjning torso ned med lige ben;
 • krydse 600, 1500 meter, i overensstemmelse med den studerende alder;
 • trækker legemet ved høj og lav tværstang;
 • Ski Run 1000, 2000 meter, i overensstemmelse med alderskriteriet.

Hvordan til at tilbringe en kølig time på TRP i folkeskolen?

Børn, bliver på første niveau af uddannelse, på grund af deres alder, som en svamp, der er i stand til at absorbere alle de oplysninger, der gives til dem. Derfor er lærerne nødt til at ikke gå glip af dette øjeblik til at afsløre alle betydningen af denne begivenhed.

For at opnå dette, TRP i folkeskolen gennemførte undervisningstimer. En sådan begivenhed skal være i hvert samfund individuelt, og åben plan. Uanset arten af beskæftigelse bør det være:

 • oplysende;
 • interessant;
 • bidrage til udviklingen af børns interesse for sportsbegivenheder;
 • vise relevansen af fysisk træning i voksenlivet.

Gennem klasse time på TRP, folkeskole er at introducere børn til historien om udviklingen af denne retning. Børn kan spørge deres bedsteforældre, hvad var lektionen med titlen "klar til at arbejde og forsvar" i deres skole tid.

Desuden er det nødvendigt at indføre børn til de standarder, som de skal tage. Skal tale med børnene om betydningen af denne begivenhed, med primær fokus på fremme af sundhed, at muligheden for den fortsatte støtte af fysisk træning blive en atlet og tale ved OL. Og i forbifarten det værd at nævne omkring udsigterne for optagelse på universiteter for de studerende, der har gode karakterer på TRP.

For at imødegå læreren det ikke var ubegrundet, at den teknologiske ressource bruge. Win-Win overvejet præsentation. Du kan invitere til homeroom lærer af skolesport, vil han fortælle børnene om de muligheder og perspektiver, der tilbydes af denne institution før dem.

Afspilning af sport siden den tidlige barndom - nøglen til menneskelig succes i fremtiden!

Som studerende at bestå TRP?

Selvfølgelig uden det grundlæggende i ordentlig fysisk træning TRP skoler synes umuligt at passere. Derfor anbefales det til børn ud over at følge undervisningen af fysisk træning til at overvåge deres motorsport tilstand i en uge.

Hvad er den ugentlige studerende motor mode? Denne daglige arbejde på skabelsen af en sund krop, som bør omfatte følgende aspekter:

 • daglige morgen øvelser (opladning);
 • klasser i uddannelsesinstitutioner;
 • fysisk aktivitet i løbet af skoledagen (tilgængelighed fizkultminutok), især i grundskolen;
 • klasser i grupper og klubber sportslige karakter;
 • Aktiv beskæftigelse ved fysisk træning i enkeltstående tilstand (barnets aktiviteter - værftet fodbold, hockey, volleyball, basketball, tennis, svømning); denne form for aktivitet afhænger af deltagelse af barnets forældre.

Grundlæggende principper for GTO

TRP lektion i skolen er bygget på principperne om 4D: tilgængelighed, frivillig tjeneste, læge adgang til dit helbred. deltage Kun på frivillig basis i dette projekt kan bidrage til at nå dette mål. En vigtigste mål for staten er uddannelse af en sund nation.

Frivillig deltagelse kan forekomme gennem menneskelig bevidsthed om betydningen af denne begivenhed. Hvis et barn fra en tidlig alder vil engagere sig i sport, de spørgsmål om rygning, alkoholmisbrug og brug af narkotika i fremtiden, skal gå til et minimum. Og det er det vigtigste aspekt af uddannelsen af en sund nation.

Hvad er kompleks er TRP?

Matchende fysisk kondition person, en eller anden måde stadie kaldes TRP kompleks. I alt 12 etaper, deres adskillelse finder sted, afhængigt af alder gruppe af deltagerne.

TRP kompleks i skolerne består af de første fem faser, som er blevet nævnt ovenfor. Med udgivelsen af børn fra skole, skal de testes for hastighed, fleksibilitet, udholdenhed og styrke. Ifølge de resultater, de er tildelt ikoner (bronze, sølv, guld), som kan hjælpe, når du modtager et barn i gymnasiet. For tilstedeværelsen af ikonet TRP deltagere tildeles ekstra point, i overensstemmelse med sin kategori.

Kan alle tage TRP?

Ved at føre standarder TRP skoler tilladt studerende på forskellige sundhed grupper, men med den nødvendige opfyldelse af visse betingelser. Elev af fysisk træning bør besøges regelmæssigt. Barnet skal være engageret i sport sektioner passende for sundheden for gruppen. Ved at deponere TRP tilladt studerende med passende medicinsk clearance. Et barn med dårligt helbred, vil ikke blive udsat for fysisk stress.

efterskrift

Introduktion TRP i skolen - det er en nødvendig proces for den uddannelse af barnets personlighed. Dette hjælper med at udvikle sine menneskelige kvaliteter såsom udholdenhed, ønsket om at arbejde på dig selv, ønsket om at være sund og opdrage sund generation. Hertil kommer, at komplekset fremmer ikke kun de fysiske kropsfunktioner, men også mentalt. De fyre, der tilbringer meget tid udendørs, udelukket muligheden for et syndrom kaldet "ilt sult".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.