LovStat og lov

Udlejning af kommunal ejendom. Kun auktioner!

Udlejning af kommunal ejendom - det er en af de vigtigste kilder i det regionale budget. I dette tilfælde under den kommunale ejendom refererer til ejendom, der hører til byen (landsby, afvikling, og så videre. D.) Fællesskabet. Ejendommen er normalt tilgængelige for den lokale administration, der handler på vegne af borgerne i denne administrative enhed. Bemærk også, at selv om den føderale lovgivning, der er godkendt af den generelle juridiske mekanisme for overførsel af kommunal ejendom i private hænder, men de proceduremæssige problemer løses på jorden, i overensstemmelse med de retsakter, der er vedtaget af de regionale administrationer. Men se på alt i orden.

Generelle proceduremæssige aspekter

Føderale lovgivning opstiller en liste over objekter, som du kan lease eller sælge på auktion på et konkurrencemæssigt grundlag. Selve liste over sådanne genstande er koordineret med anti-monopol-udvalget. Hvis omhyggeligt gennemgå alle forskrifter, især regeringens ordre nummer 67 af 2013, bliver det klart, at leje af kommunal ejendom sker hovedsageligt gennem åben auktion. Rækkefølgen af deres adfærd er godkendt af den lokale administration. Dette betyder naturligvis, at salget af kommunal ejendom på auktion i Chelyabinsk er forskellig fra den, der tilbydes i Tver og Kaliningrad. Djævelen, som vi kender, er i detaljerne. Denne form for operation, så det gøres bedst efter den nødvendige juridisk rådgivning, og bedst af alt - med de medfølgende aktiviteter hans advokat.

krav

Udlejning af kommunal ejendom kræver overholdelse af særlige regler og krav. Først skal indkaldelsen af auktionen blive annonceret 20 dage før sin bedrift. I løbet af denne periode, er alle potentielle tilbudsgivere og andre interesserede parter fuldt informeret om den planlagte konkurrence. Det forventes, at en sådan åbenhed vil bidrage til at forhindre korruption og bidrage til afholdelsen af god handelsskik. For det andet proceduremæssigt opstillet en liste over juridiske og fysiske personer, der er optaget til konkurrencen. Afslørende, er auktionen for salg af kommunal ejendom udført afhængigt af kvalifikationer af tilbudsgivere, herunder tilstedeværelse / fravær af en teknologisk grundlag, finansielle og menneskelige ressourcer. Hvis du ignorerer disse krav auktionen bud kan gøres ugyldig. Samtidig Initiativtager som en obligatorisk procedure indstiller størrelsen på finansiel sikkerhed, som garanterer adgang til konkurrencedygtige auktion deltagere.

Kontrakt og forpligtelser

Udlejning af kommunal ejendom realiseres gennem en kontrakt mellem den udvalgte tilbudsgiver og den lokale administration. Denne kontrakt angiver listen af faste anlæg, proceduren for betaling af husleje, sanktioner i tilfælde af manglende opfyldelse af kontraktlige forpligtelser, den juridiske myndighed af parterne. En særskilt post ordineret yderligere forpligtelser, som leasingtager (besparelse job, renovering af lokaler, renovering af bygninger og så videre. N.). Derudover kan de foreskrevne force majeure-begivenheder, der udløser en revision af kontraktlige forpligtelser ved gensidig aftale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.