LovStat og lov

Ret til økonomisk styring

Retten til økonomisk styring og retten til operationelle forvaltning ikke hører til den kategori af klassiske reelle rettigheder. Eksisterende regler har indsnævret betydeligt i volumen i forhold til deres traditionelle modstykker. Således er potentiale for misbrug begrænset af økonomisk frihed.

Ret til økonomisk styring, og kun tilhører de enhedsstat virksomheder. Deres objekt kan være ikke blot ejendom, men også alle andre ting, der er nødvendige for opfyldelsen af de berørte parter. Ret til økonomisk styring gælder kun for kommunal eller statslig ejendom. Sikring ejendommen struktur udføres på en måde, der er indstillet af ejeren. Dens værdi beregnes i henhold til lovgivningen om vurderingen aktivitet.

Ret til økonomisk styring - en rettighed, der er etableret af den føderale lovgivning. Det kan ikke ændres efter aftale mellem den juridiske repræsentant og ejeren af ejendommen. Ret til økonomisk styring, som er udstyret med kommercielle foretagender - enhedsstat virksomheder, har et temmelig bredt anvendelsesområde.

Dens indhold omfatter kompetencen for brug, besiddelse, disposition af ejendom, der er reserveret til den unitære virksomhed. Samtidig er der nogle begrænsninger fastsat ved lov.

Således myndighed til brug af muligheden for at tilegne de frugter og indtægter fra benyttelse af ejendommen er begrænset til muligheden for at opnå ejeren af en del af overskuddet fra denne brug.

Disposition af ejendom enhedsstat virksomhed udføres inden for rammerne af ikke-begrænsende drive sin egen autoriserede aktivitet. At disponere over ejendomsselskabet kan kun med samtykke fra ejeren. Også samtykke er påkrævet, hvis afhændelse af aktier (bidrag) i andelen (autoriserede) kapital eller aktier. Transaktioner, der er blevet begået i strid med restriktionerne er ugyldige.

Især i overensstemmelse med, som kan etableres retten til økonomisk forvaltning med hensyn til visse typer ejendomme beliggende uden for Rusland (værdipapirer, fast ejendom, aktier og unit aktier), som regeringen i Rusland.

Opsigelse af de beføjelser, såvel som deres udseende, i overensstemmelse med den generelle regel er direkte forbundet til et moment transmission ejendom. Vi taler om en bestemt egenskab i forhold til hvilken de kompetente myndigheder, der repræsenterer den offentlige ejer, træffe beslutning om tildelingen til den juridiske person. Andre gange, hvor der er disse rettigheder kan indstilles i beslutningen om overførsel af ejendom, accept af en offentlig ejer.

Oprindelsen og afslutning af beføjelser skal registreres hos de relevante statslige organer.

Opsigelse rettigheder økonomisk styring udføres i henhold til de generelle grunde, der er fastsat for opsigelse af ejendomsrettigheder. Derudover er der særlige grunde til opsigelse, i forbindelse med den ensidige transaktioner af ejeren - afgørelsen om inddragelse (ved lov). Denne procedure kan finde sted i tilfælde af reorganisering eller likvidation af enhedsstat virksomhed.

Som en anden specifik base i forbindelse med hvilke der er et ophør af disse rettigheder kan være en overdragelse af ejendomsretten til den private ejer af det offentlige. Dette sker normalt som følge af privatisering. Denne base er en undtagelse fra reglen.

En af metoderne til bortskaffelse magter anses afkald på erhvervslivet. Det skal bemærkes, at ophøret af afhændelse af ejendommen er utilstrækkelig en ensidig udtryk for vilje den juridiske enhed. Men det vil være grundlaget for ejeren besluttet på beslaglæggelse af ejendom lovlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.