HjemlighedVærktøj og udstyr

Indenlandske sne-plov Champion fremragende stykke arbejde med snedriver

Indenlandske sneplov Champion - er en serie af teknikker, der hjælper til at klare nedbør, både på en lille og på den imponerende område. De kan bruges til at rydde banen, forlader garagen, for at fjerne snedriver over et stort område. Enheder er designet af det amerikanske firma, der har specialiseret sig i fremstilling udstyr til husholdningsbrug; ingeniører og medarbejdere i selskabet har den erfaring og kvalifikationer er nødvendige for oprettelsen af sådanne anordninger.

Mal og fjernet

Champion sne udstyr repræsenterede en bred linje af enheder: blandt dem er der giganter, og temmelig lille bil. Den enkleste af dem, STE1650 serien er velegnet til rengøring små mængder af løs, frisk sne. Det vejer kun 16 kg, flyttes af muskelkraft, har en beslaglæggelse to fødder og er malet i munter gul farve. mekanisme er leveret af elektricitet. Den motoreffekt på 1600 W og har en rolig system til at forhindre overophedning. Omkostningerne ved prøven er omkring 5 600 rubler.

Indenlandske sne-plov Champion højere værdi (ca. 37 000 gnide.) Har helt forskellige egenskaber og evner. For det første er de tungere (ca. hkg), og for det andet, selv og flytte ved forskellige hastigheder, og for det tredje kan mekanismer har både hjul og spores drev. Endelig er renere af serien, for eksempel, STT 1170E, kan kaste sneen over en afstand på op til 12 meter og har en kapacitet på 11 hestekræfter. Sådan enhed opererer på benzin, derfor kan det anvendes væk fra stikkontakter.

Drifts kan være op til halvdelen

Sne flyttefirma Champion tung type (ST 1074BS) held klare snedriver forslidt betydelig højde. Dette lettes af, at disse hjul mekanismer er ikke kun en bredt greb (0,7 meter), men også dens tilstrækkelig højde (0,5 meter). Sneslynge er udstyret med en starter, den vejer mere end 90 kg, krybning, for en 6-trins frem og to hastigheder til at bevæge sig bagud. Omkostningerne til sådant udstyr uden en rabat kan nå op til niveauet for 69-70 tusind. Rubler.

Benzin sneslynge Champion ST656 er et mellemprodukt mellem lys og tunge maskiner. Dens motor med en slagvolumen på 163 terninger giver 5,5 hestekræfter. Maskinen kører automatisk på et hjul platform for operatør vejledning, som fører sin pen. Mekanismen kan gå både bagud og fremad (2 5 og transmission respektivt). Arbejdsbredden er ikke særlig stor - kun 0,56 meter, men det kan klare driver op til en halv meter. Producenter mener, at denne forekomst er ideel til de russiske forhold i form af modstand mod frost, samt med hensyn til pris / kvalitet (maskine koster omkring 22 tusind. Rubler).

Vi kommer ud om natten

Champion ST766BS sneslynge er udstyret med sådan en god tilføjelse, som lampen, som gør det muligt at komme ud på natten uden ekstra belysning. Bredde af skruen mekanisme i denne er 0,66 x 0,51 meter, hvilket er helt acceptabelt for den russiske vinter. Maskinen indstillet interval controller og udslyngning retninger af rengøringsmidler, som gør det muligt at bringe indmarken, og måske en lille byområde i den ideelle tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.