RelationerVenskab

Undskyldning favorit: hvordan skal det så være?

Hver mand mindst en gang stillet dette spørgsmål, fordi i relationerne opstår og "ups" og "nedture". Selv skænderi er meget sjælden, men gør det alligevel, naturligvis nødt til at sige en undskyldning til sin elskede. Og hvordan man gør det, vil vi fortælle dig.

Lad os starte med grundene til, at hun vil være i stand til at nægte dig:

  • Du er meget fornærmet hende, hun mener, der fortjener bedre behandling, og derfor at tilgive dig, eller det ikke tillader stolthed eller forfængelighed.
  • Den anden og også en meget almindelig årsag - kæreste (måske mor eller en anden). Du må ikke lide dem, og selv den mindste frustration i dig, som vil blive drøftet veninder, vil være en lejlighed, at de ansporede hende til at forlade dig.

Under alle omstændigheder, hvis den pige, du måde bør ikke få forstyrret. Så undskyldning blev foretaget favorit, gå til det!

  1. Må ikke straks undskylde, giver pigen en pause og bare "afreagere". På følelser, kan det ikke være en sober vurdering af situationen, hvilket gør det vanskeligt at behandle. Spænd med dette ikke det værd. Husk, at der er en vis periode, det hele afhænger af temperament af din følgesvend.
  2. Bemærk, at hvis du ikke kan undskylde personligt, behøver du ikke at bruge moderne midler for at sige undskyld til pigen elskede. Sms eller telefonopkald - ingen vej ud. Det er bedre at skrive det i et brev og sende det med posten.
  3. Hver repræsentant for kvindelige ønsker at være den mest specielle og den dyreste for dig. For hende ingen bør behandles på samme måde som dig. Derfor under undskyldning fortælle hende alle de gode ord, alle dine positive tanker om det, minde dem om dine følelser, og i hvert fald ikke huske din påstand om, at de gode følelser ikke erstattes af den negative.
  4. Undskyldning til favoritten kan endda være effektiv. Gør det offentligt, og der vil være færre grunde til afslag, vil det være sværere at modstå. Send en stor buket blomster eller en flok balloner til, hvor det er ofte (universiteter). Kom op med en original tone og arrangere en spektakulær optræden i person. Alternativt kan du synge en serenade under vinduerne.
  5. Fantasy er din bedste ven. Tegn eller gøre en enorm plakat, skrive med kridt på fortovet undskyldning. Du kan endda recitere digte til hende. Undskyld til min kæreste i denne formular vil smelte hendes hjerte.
  6. ingen forbyder at bruge snigende metoder, nemlig at tiltrække til deres side kredsen af hendes venner, det vil sige dem, hvis mening den finder troværdige. Vis dem, at du angrer og vil gerne undskylde. Når publikum går til din side, for at fuldføre processen vil være meget nemmere.

Og endelig, vi bemærke, at hvis en undskyldning til din favorit ikke er blevet gjort, så prøv at stoppe hende opmærksomme, har stolthed, og så hun vil komme løbende til dig, men bør ikke misbruges. Det er bedre at først prøvet metoderne var beskrevet ovenfor, og først derefter gå videre til den afsluttende fase. Hvis dette ikke virker, så hun ikke værdsætter dig, og måske skulle du glemme disse relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.