SundhedMedicin

Hvad skal være i hjemmet medicinskabet?

Selv hvis du tror, at du har meget godt helbred, du har brug for at vide, hvad der bør være i hjemmet medicinskabet. Hvorfor skulle ske for dig eller dine kære, samlet korrekt førstehjælp kit kan vise sig uvurderlig. Særlig pleje hjem kit sammensætning skal være, hvis der er små børn i familien. Efter alt, de urolige børn lider ofte af nedskæringer, hudafskrabninger, forbrændinger, forkølelse og maveproblemer.

Plads til kits

Før du besvare spørgsmålet om, hvad der bør være i hjemmet medicinskabet, skal et par ord siges om at vælge et sted at opbevare det. Dette sted skal være let tilgængelige for de voksne medlemmer af din familie, men ikke for et barn. Husk, at nysgerrige småbørn kan få noget, hvor som helst, og så, at du ikke engang mærke. Det sker ofte, at moderen har bemærket, at sættet afmonterede kun når der ligger ved siden af hendes tomme blister på piller. Og så kan vi begynde den egentlige panik, det er ikke klart, om barnet havde spist narkotika, eller kastet, eller værre, skjult i en "sikker" sted for deres fremtidige spil. Derfor er det ønskeligt at holde en førstehjælpskasse i et af værelserne, men et eller andet sted højere oppe - på loftet, i den øverste skuffe i skænken eller køkkenelementer, på øvre hylde af garderobeskabet.

Lagring medicin i medicinskabet

Som en samling af indenlandske lægemidler er bedst at vælge en boks eller en kasse, ville hvis størrelse muliggør praktisk at udvide alle de lægemidler, som de ikke er forvirret. Og du kan købe en færdiglavet sæt af lægemidler til førstehjælp, som sælges på apotekerne. Nogle mennesker foretrækker at afsætte endnu et par kasser under medicin brystet og en i butikken hætteglas, flasker, hætteglas, i den anden - lægemidlet i blød pakke, og den største - bandager, sprøjter, latexhandsker. Hvis der ud over traditionel medicin du nogle gange indtager urtete, derefter under fitolekarstva bør afsætte en særskilt medicinkiste.

Hjem kit: En liste

Hvad skal være i hjemmet medicinskabet? Først og fremmest, er disse lægemidler og retsmidler, der bruges til præhospitale pleje.

  1. Forbindinger: steril forbinding (smal og bred), ikke-steril forbinding, absorberende bomuld, individuelle pakker til forbindinger, klude, steril gaze, gummi årepresse for at stoppe blødningen.
  2. Materialer til behandling af brandsår, sår, stoppe blødning, inhalationer og lignende slibninger ekstern brug præparater jod, strålende grøn, BF-klæbende lapper (medicinsk, bakteriedræbende), permangansyre, ethylalkohol, furatsillin, salvie, eukalyptus olie, kamfer alkohol , kamille, fløde "redningsmand" eller salve "Troxevasin", panthenol, paraffinolie, 10% ammoniakopløsning,
  3. Medikamenter intern anvendelse: antipyretika (aspirin eller paracetamol), hjerte (nitroglycerin, Corvalol, validol), smertestillende (ibuprofen eller analgin), antispasmodika (papaverin eller ingen-spa), festlige eller mezim (mave), imodium, afføringsmidler (ricinusolie , regulaks, Senade), forstærkning (blåbær eller kirsebær, ftalazol), allergi (Suprastinum, diphenhydramin), for forgiftning (aktivt kul eller enterosgel), antiemetikum (tinktur, pebermynte) sænkning mavesurhed (Rennie, Maalox, Almagel, fosfatase gel) fra en kold (Naphthyzinum, nazivin, sanarin), hoste og "AntiGrippin" (koldreks, Terflu, solpadein, Fervex), slimdrivende (bronholitin, mukaltin sirup psyllium pektusin) fra halsbetændelse (Strepsils, Geksoral).
  4. Andre: termometer, pipette (for næsen, øjne, ører), voksbehandlet papir (komprimerer), gummi varmt vandflaske, pincet, saks, sprøjter af forskellig størrelse, målebæger, sennep, squirt.

Det kan synes, at alle de ovennævnte, bør det være i hjemmet medicinskabet - det er for meget. Men tro mig, det er kun et minimalt sæt. De, der lider af kroniske sygdomme nødt til at give førstehjælp kit med særlige lægemidler, der almindeligvis anvendes til lindring af forværringer og angreb. Vær sikker på at se holdbarheden af lægemidler, der er gemt i din medicin kabinet, samt at sikre, at alle forberedelser var til stede etiketter. Tabletter uden emballage og medicin uden etiketter kan ikke anvendes i alle tilfælde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.