SundhedAlternativ medicin

Hvordan slippe af med hovedpine uden piller

For dem, der regelmæssigt lider af hovedpine, behøver du ikke at beskrive, hvordan det ser ud. I nogle er denne lidelse ledsaget af kvalme, mørkere i øjnene, andre - "hundredvis af spejder banker på templerne."

Hovedet gør normalt ondt på grund af overarbejde, ugunstigt vejr, stress og sygdomme. Den første ting du vil gøre, når dit hoved gør ondt, er at tage p-piller hurtigst muligt. Men ikke altid ved hånden er de rigtige stoffer, så det er vigtigt at vide, hvordan man kan slippe af med hovedpine uden piller.

Men for at ordentligt slippe af med smerten, skal du finde ud af årsagen til dens oprindelse. For at forstå, på grund af hvad hovedet gør ondt, sker det svært nok. Som regel lærer folk selv grundene til smertefornemmelserne og kroppens tilstand. For eksempel kan årsagen til hovedpine være forkølet.

Også hovedpine skelnes mellem typer: primær og sekundær. Den primære omfatter klyngesmerter, migræne, sekundær hovedpine efter traumer, abusus hovedpine, reaktiv smerte med bihulebetændelse.

Metode nr. 1

Lider du af hovedpine efter en hård dag? Hvordan slippe af med tabletter fra dem, læs videre! Et glas almindeligt vand vil hjælpe dig. For at gøre dette skal du tage et glas kølig væske og langsomt drikke den. Det skal være omkring 15 slanger. Så skal du slappe af, og hovedpine vil forlade dig.

Hvis du har forsøgt mange metoder, men intet hjælper, herunder medicin, så hvordan man kan slippe af med hovedpine uden piller? Der er en anden effektiv metode - akupressur. Denne metode bruges aktivt af den antikke kineser og bruger stadig den. Men det er vigtigt at huske at du skal handle omhyggeligt uden indsats.

Metode nr. 2

Så hvis du lider af en alvorlig hovedpine, gør følgende manipulationer: find under depressionens bund en depression. Luk dine øjne, kast hovedet og massage det i 2-3 minutter med fingrene. Derefter, med dine mellem- og indeksfingre, skubbe kindbenene til de punkter, der er på samme parallelle med øjnene. Gør denne manipulation i et øjeblik. Du kan bruge et andet punkt, som ligger under palmen på ca. 2 cm. Skift massage på begge hænder. Når massage manipulationerne er udført fuldt ud, vil du helt sikkert føle smertens tilbagetrækning.

Metode nr. 3

Stadig vil vide, hvordan man kan slippe af med hovedpine uden piller? Brug til dette formål et varmt bad. Hvis du er hjemme på et tidspunkt, hvor du bliver overvundet med denne lidelse, skal du ringe ind i varmtvandsbadet. På temperaturen bør det være sådan, at kroppen var tolerant. Damp i mindst 15 minutter. Hvis der ikke er bad, par dine ben (også 15 minutter).

Metode nr. 4

En god mulighed, hvordan man kan slippe af med hovedpine uden piller, er urterne. Terapeutiske urtepræparater er et glimrende alternativ til medicinsk terapi. Hvis du bare følte at dit hoved begyndte at gøre ondt, skal du lave en kop te så hurtigt som muligt. Du kan bruge oregano, mynte, linden og kamille. Også en fremragende assistent i dette vil være et stykke ingefærrod, føjet til te. Det er bevist, at man kan tage imod migræne med 5 gram ingefær hver dag.

Være sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.