HobbyHåndarbejde

Gaver med deres egne hænder til sin mand - overraskede favorit hele året rundt!

Nærmer ferie og mindeværdige datoer er ofte sat til kvinden temmelig vanskelige spørgsmål om, hvad at give din elskede mand på ferie. Du kan sikkert gå den sædvanlige måde for mange familier, og vandre gennem butikkerne på jagt efter lang tid i forvejen irriterende alle gaver: slips, strømper, barbering kit. Men du vil præsentere noget uforglemmeligt. Hvorfor ikke gøre en original gave til sin mand med deres hænder? Surprise nødt til at vælge individuelt, under hensyntagen til de præferencer og smag af ægtefællen. Det er bedst at finde ud af, hvad hun vil, og hendes mands drøm. Dette kan hjælpe hans bedste ven eller tilfældige spørgsmål. Have fået afslappet samtale, kan du lære en hel del om hans foretrukne hustru. Interessant og unikke gaver med deres hænder mand vil være en behagelig overraskelse at enhver ferie. I denne artikel ser vi på nogle af de oprindelige, men på samme tid meget populære ideer til håndværk projekter.

Præsentation af erindringsmønter fotos

Dette er en ganske interessant gave til sin mand med deres hænder. Foto er valgt på en sådan måde, at det forårsager hustru af de mest varme og glade minder. Valgte de smukkeste billeder fra dit fotoalbum, der skal udskrives på et foto på stoffet. Fra den resulterende materiale kan sy en pude, en kappe i bilen eller tæppe på sofaen. En god idé at dekorere erindringsmønter fotos og arbejder hendes mands studie, men puder og wraps ville være uhensigtsmæssigt. For kabinet billeder indsættes i tern af designer kulør mest.

Indkøbsvogn med en overraskelse

Denne idé kom til os fra makeup designer. det er at samle flere små tematiske gaver i én kurv. Sådanne gaver med deres hænder mand vise sin kones interesse i hobbyer mand. Den vigtigste opgave bliver udvælgelsen af gaver er dem, der ønsker en kærlig mand. Avid fisker vil blive glad kurv, hvor at finde gear til dine foretrukne ting. Dette kan være en ske, den nye teleskopstangen, kasser med kroge, flåd osv Bog om fiskeri vil også være en god tilføjelse. På kurven, kan du vedhæfte billeder med fisk, smukke damme eller billeder af sin mand med en stor fangst, hvis nogen.

fodboldfans kan give en kurv i form af en kugle. Det er en meget original t-shirt på, hvor der er et foto idol, eller tørklæde farver af deres favorit hold. Miracle kurv kan fyldes med billeder på temaet fodbold, en krukke af øl, der i så lang tid drømt om en mand, eller en pakke af crisps.

Kurv med en helt ny drev computerspil favorit genre, og andre nødvendige ting til PC bedes fans tilbringe deres fritid foran skærmen.

Goodies, kogt med en sjæl

Fremragende madlavning dine livretter - vidunderlige gaver med deres hænder mand til bordet til enhver lejlighed, fordi mænd er meget kræsen i fødevarer og kan lide at spise. Til skålen var en gave, skal det smukt arrangere og tjene. Indret ferien bordet kan røræg eller pandekager, ristede i særlige former. På pladen kan du sætte en skåret ud af frugt og grøntsager hjerter og dekorere kage lykønskninger ord.

Surprise Joke

Udover alvorlig gaver kan præsenteres og et køligt gave til sin mand, med sine egne hænder gjort. Han vil helt sikkert være uforudsigelig og vil give en god stemning. Comic certifikat for midlertidig løsladelse fra huslige pligter for dagen vil helt sikkert behage sin elskede kone, samt tillade ham at tilbringe dagen lige som han altid havde ønsket.

hjemmelavet kort

Eksklusiv gave lavet i et enkelt eksemplar af den mest elskede mand i verden, er det mest værdifulde og mindeværdig hilsen. Som enhver anden gave, kort kræver præcision, dygtighed og en smule fantasi. Lille gave hjerter lagt ud i lommerne på tøjet hendes mand vil give varme kære kone og opkræve et mægtigt for hele dagen. Du kan udskrive en miniature familiebilleder og holde dem på en smuk farvet karton. Sådan en gave velegnet til bryllupsdagen. Tillykke bedre tilmelde gel penne til en mere farverig og levende design af teksten. Før påfyldning kortene skal uddannes i udkastet, for ikke at ødelægge en vidunderlig gave.

Overraskelse i bilen

Bilen for ægtefællen er meget dyrt. Alle repræsentanter for de stærkere køn elsker bare deres store legetøj til stede. Biltilbehør er sikker på at nyde sin mand. Præsenter dine egne hænder til at lave en meget simpel, bare brug for lidt fantasi. Du kan sy puden til vejen tema eller gøre små gaver på bakspejlet til at indsamle suspension af smukke perler, broderede med små terninger fyldt med aromatiske urter eller med vat dyppet i olie.

Photobook historie relationer

Uanset hvad kan have været uforudsigelige relationer i parret gennem årene tilbragt sammen, er der altid øjeblikke i livet, der ville være rart at huske de to af os i et roligt romantiske omgivelser.

Start historien kan være den allerførste samarbejde med fotografier eller billede i stedet, hvor det første møde fandt sted. Så arrangere billeder før brylluppet, måske nogle af dem er humoristiske billeder, der viser fælles venner eller co-besøgte steder. Næste - bryllupsdagen, bryllupsrejse, fotografering første barn, de andre børn, historier holdt fritid. Du kan også medtage historien om gaver og souvenirs, fotograferet på forhånd. Sådan en alvorlig overraskelse vil være en støtte for ægteskabet vil vække, styrke den gensidige forståelse. Gave vil glæde ikke kun ægtepar, men deres børn, som i fremtiden gerne vil vide historien om kærlighed forældre. Hvem ville ikke være glad for at have en personlig bog, der indeholder de skattede minder?

romantiske tilbud

Udtryk deres ubetingede kærlighed på din bryllupsdag dag, eller festen for St. Valentine kan være gennem gaverne. Ud over disse festligheder vil være passende gaver med deres hænder mand. Glem ikke, at nogle af brylluppet dato for at gøre gaverne af et bestemt materiale. Så er fem års ægteskab også kaldet et træ bryllup. Tree - usædvanligt fast og stærk naturmateriale, der er kendt for sin varme. Således levede fem års ægteskab parret - det er en stærk familie med pålidelig støtte, baseret på gensidig forståelse og varme. Derfor skal en original gave til sin mand med hænderne på et træ bryllup nødvendigvis være lavet af træ. Det kan være helt nogen ting, for eksempel, smukt malet med særlige maling redskaber lavet af træ, træ amuletter for held og lykke, et møbel.

Ud over de grundlæggende gaver kan gøre selv nogle behagelige ting, måske, ikke det mest nødvendige i huset, men doneret fra hjertet, samt andre gaver med deres hænder mand. Ideer til sådan en gave meget, for eksempel, kan du strikke en sweater, sokker eller handsker, et tørklæde broderet nominel. Det passer smukt designet fotoramme, cd med mindeværdige musikalske kompositioner, etc.

De vigtigste ting - husk, at en gave skal gøres og præsenteres af hele dit hjerte med kærlighed og ikke være triviel formalitet. Kun en sådan usædvanlig gave til sin mand, med sine egne hænder gjort, vil blive værdsat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.