SundhedAlternativ medicin

Sibirisk rengøring: anmeldelser

I alle cedertræ fuldstændigt fra cortex til nålene, desuden har en meget kraftfuld terapeutiske egenskaber. Mennesker, der bor i Ural, Fjernøsten og Sibirien, har længe været til behandling af en række lidelser, der anvendes harpiks. Sibiriske sko med det - temaet for denne artikel.

Hvad bruges det?

Det blev brugt til hurtig smertelindring af skader og sår, deres helbredelse, reducere inflammation. Sibirisk fyr harpiks rengøring kan slippe af sår, bylder, at hjælpe en person med insektbid, sår og forbrændinger. Med et middel til bylder, kan de blødgøre, træk pus og helbrede helt fjerne betændelse. Hvis en person har feber og ømme ben, så terpentin og gnide kroppen. Agenten kan endda klare gammel purulent inflammation, herunder koldbrand. Det er uvurderlig og frakturer til knoglefusionsprocessen.

Hvad er det?

Oleoresin er en højaromatisk banen, frigives under skade bark af gran, fyr, ceder, lærk eller gran. Når det helt størkner, det skaber en beskyttende barriere på dens overflade, der beskytter de beskadigede planter i at trænge den givne sted skadelige insekter og bakterier.

Oleoresin besidder stærk antibakteriel, antiseptisk, kan det fjerne smerter, fjerne inflammation, helbrede, styrke skibe og kapillærer til at bekæmpe svampeinfektioner, allergier, og at forbedre den overordnede menneskers immunitet. Med hjælp fra den sibiriske udført rengøring (bedømmelserne af det er givet i artiklen nedenfor), eftersom mediet har fremragende penetration i de humane kropsceller.

kemiske sammensætning

Den bløde harpikssammensætning omfatter:

 • sesquiterpener, diterpener og derivater deraf;
 • flygtige stoffer - monoterpener, (B-phellandren, B- og A-pinener, caren, camphen, limonen og andre.)
 • Højere fedtsyrer: palmitinsyre, laurinsyre, oliesyre, palmitoleinsyre, stearinsyre, etc;.
 • harpikssyrer: lambertianic, abietinsyre, degidroabistinovaya, dekstropimarovaya, pimarsyre, levopimarsyre, sapinovaya, palustrinsyre, etc;.
 • rezinotannoly og rezinoly, gummi (harpiksestere), ravsyre, D-vitaminer og C.

Indikationer

Oleoresin hjælper til at klare følgende udfordringer:

 1. Sibiriske sko med det lindrer halsbrand, hæmorider, ulcera forsinkelser.
 2. Behandler leverproblemer, mave, bugspytkirtel, samt i hele fordøjelseskanalen.
 3. Hjælper med forskellige luftvejsproblemer (bronkitis, astma, halsbetændelse, bihulebetændelse og så videre.).
 4. Forbedrer syntese bakterier i tarmene (eliminerer symptomer på dysbiosis).
 5. Forbedrer hjernefunktion, stofskifte, øger blodcirkulationen.
 6. Hendes fantastiske effektivitet viste sig i sygdomme i leveren og galdevejene, indtil skrumpelever og leverbetændelse.
 7. Det kan klare svære virusinfektioner, desuden hjertesygdomme.
 8. Behandler søvnløshed, depression, panikanfald.

ansøgning

Mange er udarbejdet på grundlag af midler forberede forskellige urteteer, tinkturer, bryg te, gør ekstrakter. Det er også den sibiriske udrensning kroppen. At dømme efter de anmeldelser, den effektive komprimering, lokal lotion, gnide, samt inddrypning, delte bade, inhalationer.

Sibirisk fyrretræsharpiks rengøring: manual

"The Bear" - et velkendt mærke af klar-til-spise produkt af terpentin. Ved sygdomme i mave-tarmkanalen (mavesår, gastritis, dyskinesi, struma, halsbrand og andre.) Det er almindeligt anvendt. Det er drukket 3 gange dagligt i gennemsnit 10 dråber. Behandlingen finder sted før fuld lempelse. Dette er et gennemsnit på omkring 3 måneder. Du kan lave en ekstra lille klizmochki med en agent fortyndet med cedertræ olie i forholdet 2:59.

Oleoresiner for hjertet

Værktøj forbedrer blodcirkulationen og helbreder forskellige problemer med blodkar og hjerte. Det er også effektivt i nærvær af vaskulær dystoni. I dette tilfælde er det værktøj, der anvendes til beregning af den mindst 15 dråber tre gange om dagen. Inden vi går i seng problemområderne er jorden ren balsam. At blive behandlet på denne måde er nødvendig, før den lettelse, der vil tage 1 måned. Mange mennesker siger, at effekten af behandlingen kan forbedres reception nåletræer bade.

Oleoresiner med forhøjet blodtryk

Anmeldelser af mennesker, der brugte værktøjet, anbefales det: starte behandlingen med en enkelt anvendelse tre dråber balsam. Gradvist øge op til tre gange om dagen reception. I dette tilfælde skal dosis justeres individuelt. Behandlingsvarigheden bør være mindst 2 måneder.

luftvejssygdomme

Oleoresin cedar er meget nyttig i halsbetændelse, næse, når hoste, astma, bihulebetændelse, influenza osv. Læs daglig væskeudtræk 30 dråber to gange dagligt. Gør som inhalering gnide bryst, ryg, gurgle, tage et bad, begrave hans næse.

I endokrinologi

I tilfælde af harpikspræparationer indtages gennem munden til varigheden og dosering, som vil vælge den individuelle læge. Hertil kommer, at mange hævder, at det er nyttigt at blot tygge tyggegummi.

I traumatologi

Oleoresinen fine heler alle blå mærker, skader, hudafskrabninger, knoglebrud, forstuvninger og stammer. Behandler forskellige reumatiske kærlighed i led og knogler. Til behandling gnide balsam på daglig basis i de problemområder, gøre ham til en massage, foruden, så glem ikke at tage flydende ekstrakt oleoresiner - om effektiviteten af den dobbelte effekt positivt af mange brugere. Varighed og dosering af din behandling er valgt individuelt af lægen.

I dermatologi

Terpentin kan helbrede dig af forskellige hudsygdomme, herunder eksem, bylder, acne, fnat, lichen, psoriasis og diatese. Det er let at håndtere dermatitis, derudover de svampe på neglene og huden. Mange peger på, at det er effektivt, og i tilfælde af forbrændinger: har du brug for at behandle bandager, kompresser. Bandage eller andet væv til at opsuge denne balsam, gælder blidt på det angrebne område, og derefter lave. Du kan også forsigtigt smøre ømt punkt balsam flere gange om dagen - det hjælper også, i henhold til anmeldelser.

I tandplejen

Det er muligt for tandpine par dråber medicin anvendes på fleece og denne applique påføres området af inflammation. Folk, der har prøvet denne metode, er det sagt, at det er nødvendigt at være tålmodig og holde vattet at fjerne smerter. For at undgå forskellige problemer med tandkødet og tænder meget effektivt klemme tandpasta på børsten, med omkring 2 til dryppe dråber af tyggegummi, og derefter begynde børste tænder.

Hvis du har problemer i både mandlige og kvindelige kønsorganer

Kvinder og mænd i den urogenitale område forholdsvis let behandles med terpentin. Alle former for infektioner, kan betændelse, kræft, impotens, svampe, og infertilitet blive helbredt af denne bemærkelsesværdige helbredende harpiks! Hos kvinder efter behandlingen observeret lette strømmen af præmenstruelt syndrom - dette fremgår af de mange.

Vælger terapeutiske foranstaltninger væger af snoet og imprægneret forberedelse bandage, stearinlys, gnide området af bunden af maven og skridtet. Effektiv mikroklizmochki fælles nåletræer bade. sådan behandling er mindst 2 måneder.

ansigtsmassage

Sap er godt at bruge til forskellige former for massage, herunder massage décolleté, hals og ansigt. Den bidrager til fjernelse af inflammation, vævsregenerering, vil fjerne generel svaghed og træthed af organismen, øger tonus. Dette er, hvad forbrugerne siger: huden efter at erhverve elasticitet, rynker og poser under øjnene falde, bumser forsvinder, små mørke pletter er væk, stramme ovalt ansigt, åbenbart anti-aging effekt. I dette tilfælde gælder også balsam - det kan bruges som massage børn. En side af dette skal fortyndes med 3 dele vegetabilsk olie.

Sibirisk fyrretræsharpiks rengøring: manual

Du kan helt sikkert sige, at dette er en af de mest effektive udrensning af det menneskelige legeme. I modsætning til andre afgiftning praksis, det er skånsom mod kroppen, uden at reducere dens effektivitet. Det er værd at bemærke, at brugen af sin anti-aging og sundhedsfremmende genoprette processer i kroppen køre på celleniveau.

Sibiriske rengøring er meget mere effektiv homøopati. Takket være hende, der er en effektiv udrensning af den menneskelige krop fra toksiner, er blodsukkeret reduceres og bounces tilbage overvægtige.

Sibirisk rengøring er strengt sekventiel indtages på en tom mave og skema flydende oleoresin præparat.

Ordningen er som følger:

 • 1. dag - 1 dråbe, Dag 2 - 2 dråber 3. dag - 3 dråber af lægemidlet. Det er således nødvendigt at bringe op til 40 dage;
 • Endvidere doseringen i omvendt begynder at falde.

I alt i løbet af rensning og genopretning vil vare næsten to og en halv måned. Denne dosering er egnet mand medium build. Hvis du vejer mere end 80 kg, vil dosis være mere en faktor 2 - bør begynde straks med 2 dråber. Hvis din vægt er 100 kg og mere, start med tre dråber. Du kan ikke gå glip af de dage efter modtagelsen på grund af denne effektivitet afhænger direkte.

terpentinolie

Sap produceres i form af olieagtige opløsninger under anvendelse af forskellige vegetabilske olier (hørfrø, solsikke, bomuldsfrø, oliven, etc.). I sådanne løsninger tilføje æteriske olier gran, basilikum, cypres, lavendel, timian, rosmarin, appelsin, salvie, mandarin, etc. Dette øger effektiviteten af olie-løsninger og dermed effekten af deres anvendelse øges.

I olie gummiharpiks koncentrationen er:

 • til udvortes brug - 12-13%;
 • for indtagelse - 5%;
 • til udvortes brug på huden - op til 40%.

Hætteglasset kan være anderledes - 30-110 ml.

Kontraindikationer

Sibirisk rengøring kontraindiceret, hvis du er overfølsomme produkter baseret på terpentin. Ved høj surhedsgrad i maven, alvorlig nyresygdom, ødem og alvorlige allergier, mens ammer barnet og graviditet er det bedre at konsultere en læge, før du starter brugen af et lægemiddel på grundlag af terpentin.

anmeldelser

Hvad er interessant sibirisk harpiks rengøring? Læger om det i kun generel positiv. Jeg kunne ikke finde nogen negative udtalelser. Det eneste: der er mennesker, der beskriver visse ubehagelige symptomer ske med dem efter udrensningen begyndte, der er forbundet med fremkomsten af diarré og endda hududslæt. Om dem skal vide på forhånd, så for ikke at bekymre dig, hvis du begynder at ske noget i den retning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.