SundhedAlternativ medicin

Græs motherwort: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer, anvendelse features og anmeldelser

Motherwort urt, medicinske egenskaber og kontraindikationer, der er beskrevet i denne artikel - er en urteagtige flerårig plante. I den traditionelle og folkemedicin, er det værdifuldt for dens beroligende, beroligende, cardiotonisk, antispasmodic, antibakterielle, antihypertensiv virkning. Det anvendes hovedsageligt i form af tabletter og alkohol tinktur.

Motherwort, medicinske egenskaber og kontraindikationer, som folk længe har kendt - det er et glimrende middel mod søvnløshed og "nerver". Men urten har en række andre nyttige funktioner. Det bruges aktivt som en tonic, cardiotonisk, antikonvulsive, antispasmodic, vanddrivende. Staten farmakopé af landet denne urt tager sit hædersplads.

typer

Som motherwort plante ud? Der er 25 arter af stauder. Kun tre af dem er brugt til medicinske formål. Ifølge de nyttige egenskaber og morfologiske struktur af disse arter ligner hinanden.

Leonurus villosa (fem-blad)

Højden af planterne kan nå 150 cm. I denne art har opret stængel med en lille mængde af grene og dunede hår. Et interessant træk ved blade - på kanten savtakkede, 3-5-fligede; mørkegrøn over, grå nedenfor; på to sider af arket med kirtelhår. Samlede blomster i hvirvler, bilabiate, lille, lyserød. Den botaniske klassifikation tidligere tilhørte den gennemsnitlige hjerte motherwort.

Leonurus almindelige (hjerte)

Dets vigtigste forskel - det er et absolut stilk, på kanterne lidt behåret. Derudover har han en hel hår på bladene glandulære, blomster med nøgne kop, mindre.

motherwort due

I blade og stilk af en grålig farve, deraf kom navnet på planten. Stem pubertære, stand til at nå en højde på 1 meter. På hvirvler Blomsterne er små, bleg-rosa.

område

Alle 3 arter er ukrudt (forstyrrede) planter. Kan hurtigt fange tilgængelighed websted ressource, således danner krat. Foretrækker at vokse omkring hjem og veje, i skvattet steder, haver, sjældne træsorter, kløfter og slugter, om ledige partier, skråninger og klipper, jernbanedæmninger og forladte stenbrud, græsgange og græsarealer, kan findes sjældnere langs flodbredder. Græs foretrækker lerede, sandede jorder med beriget nitrogen.

Det er udbredt i Central- og Østeuropa, Ukraine, Hviderusland, Centralasien, vestlige og østlige Sibirien, Mongoliet, Kina, og i Kaukasus. God fangst på som en introduktion i Nordamerika. Noget begrænset udvalg af blålig motherwort i Rusland, primært for at se, det kan være i den europæiske del og i de sydlige regioner i vores land.

billets

Harvest anbefale hele den øverste del af græsset med blomster sammen. Hertil kommer, at næringsstoffer findes i bladene.

Den terapeutiske virkning

Motherwort medicinske egenskaber og kontraindikationer for mænd og kvinder er meget forskellige. Dens farmakologiske virkninger:

 • beroligende;
 • antispasmodic;
 • bakteriedræbende;
 • beroligende;
 • antiinflammatorisk;
 • slimløsende;
 • et diuretikum;
 • cardiotonisk;
 • antipyretisk;
 • hypotensive;
 • genoprettende;
 • sårheling.

Herb Leonurus medicinske egenskaber og kontraindikationer har, som nævnt ovenfor, en bred vifte. Han har andre medicinske egenskaber:

 • antikonvulsive;
 • hæmostatisk;
 • regulering af menstruationscyklus;
 • adstringerende.

Indikationer for brug

Herb Leonurus medicinske egenskaber og kontraindikationer omfatter alle menneskelige systemer. At det heler? Under hvilke symptomer og sygdomme, det er effektivt mest?

 1. Hjerte-kar-system. Med øget pres for at drikke er nyttigt at normalisere hjerterytmen. Denne berømte cardiotonisk i videnskabelig medicin. Tildele den med myocarditis, angina hjertesvigt, cardioneurosis, autonom dystoni, dyspnø, aterosklerose, cerebral vaskulær sclerose. Græs fremragende stimulerer blodcirkulationen, desuden effektivt forbedrer blodet, og det er derfor indiceret til anæmi.
 2. CNS. Græs hjælper med nervøsitet, søvnløshed, øget angst, hysteri, panikanfald og angst, lindrer neuralgic og hovedpine. Ikke ringere end handlingen på det centrale nervesystem baldrian. Derudover kan græsset ordinere til behandling af krampeanfald, epilepsi, lammelse.
 3. Den fordøjelsessystemet. Urten er gavnlig ved lidelser i mavetarmkanalen, og den godt lindrer smerter, kramper, oppustethed fjerner let hjælper med kramper tarm og mave.
 4. Urinvejene. Anvendes til behandling af ødem, blærebetændelse forbundet med hjerte- og nyreinsufficiens.
 5. åndedrætsorganerne. Denne urt har slimløsende og antiinflammatorisk virkning. Bouillon effektiv når hoste (astma, bronkitis, akut respiratorisk virusinfektion, lungebetændelse, influenza). Desuden er det anvendes som et antipyretisk og diaphoretic.
 6. Endokrinologi. Anlægget renser blodet, normaliserer stofskiftet, virker på hormonelle system, hvor Leonurus indgives ved forskellige thyroidsygdomme.
 7. Udendørs brug. Infusioner, frisk juice og alkoholisk tinktur af planten anvendes populært i behandlingen af ikke-helende sår, sår, forbrændinger.

Kontraindikationer

Så Leonurus medicinske egenskaber og kontraindikationer for mænd og kvinder er meget forskellige. Hvad er kontraindikationer? De er få: allergisk reaktion, hypersensitivitet, bradykardi, trombose, åreknuder. Desuden er de officielle instrukser bestemme, at der ikke bør tages denne urt under graviditet og amning. Dette problem skal løses individuelt med din læge. Anlægget er ordineret med forsigtighed hypotension, da det kan forårsage skade - meget lavere tryk, forårsager sløvhed og døsighed.

apotek narkotika

Motherwort tabletter, medicinske egenskaber, og som kontraindikationer ligner planten selv, kommer i en række forskellige pakker: fra 10 til 100 stykker. Middel refererer til farmakologiske midler hjerte-, sedativ, antikonvulsiv virkning. Bruges også som et diuretikum , "Motherwort Forte".

Medicinske egenskaber og kontraindikationer ligner tinkturer. Den vigtigste aktive ingrediens - ekstrakter af Leonurus fem lapper og hjerte. Rigtig græs 70% alkohol. De vigtigste farmakologiske virkninger - hypotensiv, beroligende, beroligende.

infusion

Sådan brygge Leonurus, medicinske egenskaber og kontraindikationer, hvoraf er beskrevet i denne artikel? Forskellen mellem infusion af te og ingen. Forskellige urter hver opskrift kan kaldes på forskellige måder. Men som regel infusioner insistere længere, mens te - 15 minutter.

opskrift tinktur

Ønsker en spiseskefuld af råvarer. Hæld en glas med kogende vand. 01:00 insistere. Derefter stamme. Brug i denne form motherwort, medicinske egenskaber og kontraindikationer er nu af interesse for mange, afhængigt af symptomerne - ½ eller ¼ kop tre gange om dagen. Fremragende hjælpemidler i nerve uro, midlet er effektivt til sygdomme i tarmene og mave, som er relateret til "nerver".

te

Tag et par spiseskefulde urter. Fyld den med varmt vandglas. Omkring 10 minutter insistere. Strain. I en dag kan du drikke et glas te, dividere det på samme tid til at bruge 3. Forløbet af behandlingen kan vare op til en om måneden.

Beroligende urtete

Forbered blanding af lige dele af perikum, motherwort, tjørn og citronmelisse, baldrian. Du skal bruge 2 spsk. øse af denne blanding. Fyld den med varmt vandglas. Betyder forlade i ca 10 minutter, derefter stamme. En sådan afgift, ifølge anmeldelser, er fremragende på at hjælpe dystoni, lindrer angst, panikanfald. Desuden er det godt at drikke til forebyggelse af åreforkalkning, samt normalisering af aktivitet i hjertet.

Alkoholat motherwort: terapeutiske egenskaber og kontraindikationer

Hjem infusion anbefales at klargøre en 70% alkohol. Ved hjælp af det for alle diagnoser og symptomer, der er anført ovenfor. Dette er en populær form for helbredende urter.

En del af råvarerne, der kræves. Det er nødvendigt at fylde den fulde 5 dele alkohol. 7 dage insistere på et mørkt sted, derefter stamme.

Behandlingsforløbet og dosis udpege en læge, idet der tages hensyn til alvoren af symptomerne og individuelle karakteristika. Tilladt dosis - 30 dråber tre gange om dagen. Fortynd dråber i vand. Kontraindikationer nævnt ovenfor.

anmeldelser

Læsning af anmeldelser om brug af motherwort, kan du se, at planten er effektiv som et beroligende middel og beroligende. Men det er værd at huske, at i alt, hvad du behøver at vide foranstaltningen - som hjælper os i overdosis, og kan skade!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.