SundhedSund kost

Ananas: kalorieindhold

Alle ved, hvad en ananas og sikkert hørt, at denne frugt har en masse nyttige egenskaber. Mange undrer sig: "ananas - kalorie?" - og det er ikke tilfældigt. Efter alt, skal du være opmærksom på, at det er ananas hjælp til at brænde overskydende fedt og blive mere slank ... Nå, som du kan se, ananas, som vi vil finde ud af kalorieindholdet - er ikke kun lækker, men også meget nyttigt for organismen produkt. Så finder vi ud af, hvor mange kalorier i ananas, samt overveje andre fascinerende oplysninger om frugten.

Først og fremmest, gør en kort tur "i historien" af frugten, det vil sige, se på, hvad er - det er den ananas? Det er en årlig urt, som indeholder frugten i midten, stilken, tornene på det befinder sig, samt blade. Det er ingen hemmelighed, at denne frugt har mange nyttige egenskaber. Hvad der præcist gør en ananas i en overraskende nyttig, uundværlig produkt på ferie (og dagligdags, men også) bord? Ananas har et stort antal af forskellige organiske stoffer. Disse omfatter elementer som: fosfor, jern, såvel som magnesium, kalium og iod. Derudover struktur indbefatter mangan, zink, kostfibre. Plus, kan du finde vitaminer PP, B1, og B2, B12, og desuden, A.

Apropos ananas kalorier, kan vi konstatere, at hundrede gram af produktet indeholder omkring 52 kalorier. Samtidig, dens næringsværdi er ikke en stor ananas indeholder næsten ingen fedt, protein ... men kulhydrater er der stadig! Så mange som 10 gram. Kort sagt, ananas, hvis kalorieindholdet er naturligvis lille, en fremragende diætetisk produkt, perfekt egnet til slankende.

Hvilke andre nyttige funktioner findes i denne frugt? Ananas perfekt hjælpe blodfortyndende medicin. de også give dig mulighed for at sænke dit blodtryk, hvilket i sig selv er vigtigt. Hertil kommer, at selv med deres hjælp kan du forhindre myokardieinfarkt, og åreforkalkning, samt slagtilfælde, trombose. Sidstnævnte, som vi ved, er en af de mest farlige sygdomme i det kardiovaskulære system.

Man kan sige, at selv nu det er blevet udnævnt et tilstrækkeligt antal af nyttige egenskaber af ananas ... men, ikke desto mindre, det er ikke alle! Hertil kommer, at ananas er meget lavt kalorieindhold, kan slippe af med overskydende fedt, er det muligt at afsætte mange flere fordele ved denne frugt.
Takket være den ananas saft øger den enzymatiske aktivitet af gastrisk. Dette vil i høj grad stimulere fordøjelse. Og det er meget vigtigt at bevare sundhed.

For at opnå mere håndgribelige resultater, er det værd at huske på, at i løbet af den festlige fest skal spise en skive ananas, frisk eller ønskeligt, hvis det er muligt, drikker et glas ananas juice. Dette vil bidrage til at forbedre fordøjelsen og lette tyngde i maven efter et tungt måltid!

Det vigtige faktum er, at denne frugt kan hjælpe, selv i tilfælde af sygdomme i nervesystemet, samt yde støtte i infektionssygdomme.

Kort sagt, er det klart, at ananas - er en endeløs tank af nyttige egenskaber for det menneskelige legeme. Ved ildebefindende i et bestemt område - tale med din læge og måske vil han råde dig til at ty til brugen af ananas til at spise oftere end en gang om året, på helligdage ... Og hvis du tabe - ananas vil også hjælpe dig betydelig med det resultat, at du føler dig meget lettere og muntert. Overskydende fedt er væk, såvel som de unødvendige giftstoffer - hud vil se mere smuk og frisk, og stemningen forbedrer betydeligt.

Selvfølgelig, ananas er meget dyrere end konventionelle æbler eller pærer - men behøver ikke at spare på egen hånd som dyrebare helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.