FormationGymnasier og universiteter

Kazan universiteter: udvælgelse af det bedste universitet

Kazan - den centrale by Tatarstan. Det er mest aktiv social, kulturelle og økonomiske liv. Det bør udarbejde på forhånd, at vælge Kazan universiteter listen. Statslige institutioner, velkendt høj kvalitet af viden, skal behandles først. Hvilke af dem er særligt gode?

Kazan State Agrarian University

Erhverv i forbindelse med miljø og natur, ikke mister deres relevans. Derfor notering Kazan universiteter fortjener særlig opmærksomhed, er det værd at nævne KGAU. I denne uddannelsesinstitution kan trænes i forskellige retninger, for eksempel forbundet med landbruget ingeniører og agronomi, jord videnskab, regnskab, statslige og kommunale forvaltning, rekord ledelse, plantebeskyttelse, arealforvaltning, skovbrug, mekaniseringen af landbruget, uddannelse, tjenester af transport køretøjer, kvalitetskontrol , finans, økonomi, elektrificering og automatisering. Universitetet kan trænes som stationær form og i absentia. Takket være denne brede vifte af særlig høj kvalitet, universitetet nyder opmærksomhed ikke kun lokale, men også udenlandske studerende i fremmøde fra nærliggende områder.

Kazan State Medical University i Den Russiske Føderation sundhedsministerium

Doctor - En af de mest vanskelige, men også respekteret erhverv. Mange studerende af året det er købt i år. Medicinske skoler Kazan, som kan give en mulighed for at studere et erhverv, det er Ministeriet for Sundhed og University of Veterinary Academy. De, der ønsker at engagere sig i behandling kun af mennesker, selvfølgelig, er du nødt til at vælge den første mulighed. Deltagere kan vælge mellem specialiteter af sygepleje eller medicinsk-forebyggende virksomhed, pædiatri, sygepleje, socialt arbejde, tandpleje, apotek. På de grundlæggende pædagogiske erhverv ikke kan være i korrespondance afdeling - du kan blive en læge, når fuldtidsuddannelse. Desuden bør du huske på, at få en grad vil tage lidt længere tid end andre studerende - ved det medicinske universitet undersøgelse varer fem eller seks år. Efter at have opnået en HD er også forpligtet til at gennemføre en praktikplads.

Kazan State Technological University

I en verden med konstant at udvikle teknologi erhverv relateret til programmering og teknik, altid i stor efterspørgsel. Derfor notering Kazan universiteter, bør navngives og KSTU. Denne uddannelsesinstitution tilbyder en bred vifte af specialiteter. Ansøgere kan vælge mellem automatisering og styring af teknologiske processer, produktion af kemiske industri, edb-området og ledelse, sikkerheden for liv eller proces, biomedicinsk teknik, design, miljøbeskyttelse, ingeniør virksomhed, designe tøj, konflikt, matematiske metoder, materialer, fødevareproduktion maskiner, ledelse, olie- og gasbehandlingsanlæg, fødevarer bioteknologi, IE pulver allurgiey, industriteknik, socialt arbejde, standardisering, elsystemet, kvalitetsstyring, kemi og fysik, økonomi og magt teknik. Alt dette kan læres, hvis kommer til Kazan. Universiteter, offentlige og private, er ikke altid i stand til at levere en så bred vifte.

Kazan State Finans og Økonomi Institute

Med henvisning til de bedste universiteter i Kazan, er du nødt til at ringe og KSFEI. Ansøgere, der ønsker at engagere sig i finansielle aktiviteter, bør først være opmærksom på det. I de skoleelever i retning af krisestyring, regnskab, marketing, ledelse, beskatning, menneskelige ressourcer, finans og kredit, arbejdskraft og erhvervsøkonomi. Ligesom mange andre universiteter i Kazan, KSFEI muliggør både fuldtidsstudium, og in absentia, bekvemt for ikke-hjemmehørende og dem, der kombinerer uddannelse med arbejde.

Kazan State University for Kultur og Kunst

Deltagere kreativ lager ordinær erhverv kan virke kedeligt. Økonomiske og tekniske universiteter i Kazan, de vil ikke passe. Men universitetet i Kultur og kunst kan meget vel være det perfekte valg. Valg af specialiteter det er meget, meget bredt. For eksempel kan ansøgere studere scenekunst, bibliotek aktiviteter, sang, ledende, lydteknik, informationssystemer, Bog Distribution, kulturstudier, pædagogik af ballet, sociale og kulturelle aktiviteter, og mange andre emner. Modtag særlige muligt som fuldtidsstuderende, og i korrespondance kurser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.